icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

missy97231
23. nov 2012

@michala33 moja v aute tiez reve ☹ mala som to aj u davidka,,, no mala je horsia. David ma 3roky, uz je fajn... Som zvedava, kedy si zvykne mala a pochopi..

missy97231
23. nov 2012

@michala33 @nelustek ja tiez kojim a tiez este neplanujem odstavit... Kamoskina mala v 2rokoch bola tiez riadna zavislacka... Odstavila ju tak ze sa natrela octom, a zabralo 😀 mozno vyskusam potom 😀

zuzu805
25. nov 2012

Baby bola som v bille dnes maju akciu na pampersky 9.90 active baby,aj ostatne druhy dobra cena ale iba dnes..

nelustek
25. nov 2012

@zuzu805 koľko ich je prosím v balení?

zuzu805
25. nov 2012

@nelustek ja kupujem 4 v balení 62ks

katuska_za
26. nov 2012

ahojte som asi cvok, ale uz zacinam premyslat co nam vsetko bude treba pre druhe babo.. jedna z hlavnych veci je surodenecky kocar, kedze Matusko este nechodi a nebude ani chodit este tak dobre aby jemu netrebalo kocik, ked sa babo narodi.. velmi sa mi paci jane twone 2012, mate niektora nieco podobne ??? Asi Matuska uz v manduce neponosim, mohla by som tym ublizit nasej malej fazulke? boooze normalne si uvedomujem kolko veci som zabudla od prveho tehu, co sa smie a co nesmie.. heh musim dostudovat zas , len teraz to bude narocnejse, hlavne s tym, ze nedvihat tazke veci, Matusinka budem nosit (ako ste to risieli vy co mate uz starsie babo doma? )

nelustek
27. nov 2012

@katuska_za ahoj ja ked som bola tehotná, som nelku nosila..keď ju vonku boleli nohy... Nie zas dlho ale niesla som ju to mala necelé necelé 4 roky

katuska_za
27. nov 2012

@nelustek no len u nas je problem ze Matuska nsim stale, pri akomkolvek presune po dome, dokona este aj kocik znasam po cca 10tich schodoch ked chceme ist von ... tak mam trosku strach, snad to fazulka zvladne...

nelynka18
27. nov 2012

ahojte baby.kde ste kupili pre vase radosti oblecenie na zimu?ja nemozem nic zohnat.potrebujem velkost 74 a chcem nieco nepremokave,teple a aby sa to zapinalo pod krk a nic nemozem zohnat.len vseliake bud moc detske,ze to premokne alebo az väcsie velkosti.uz neviem kde mam hladat 😒

lukaslumbersky
Odpoveď bola odstránená
katuska_za
27. nov 2012

@nelynka18 intersport mal dobre overaly vo vypredaji 🙂 http://static.zlacnene.sk/foto/vyrobky/684250/6... my ho mame v cervenom a stal 24€

katuska_za
27. nov 2012

moj dalsi favorit 🙂 co na to baby poviete, ktory je krajsi jane alebo iCandy ??

tunzal
27. nov 2012

@nelynka18 moja má zvlásť nepremokavé nohavice a kabát, kúpila som to v KIK

bettyx
28. nov 2012

@katuska_za páne jo! dlouho jsem tu nebyla a úplně zírám! moc gratuluju k druhému miminku -přeju krásných dalších pomalu 8 měsíců bez nevolností a čehokoliv dalšího 😉 .. as nošením malýho si nedělej hlavu -já v 5. měsíci táhla Štěpánka na rukách přes celou zoologickou zahradu! :D.. akaždý den ze schodů a do schodů a spícího, zvtekajícího, i na mě občas skočil a dětičky jsou dvě! jak mi jednou řekl táta -co se má udržet, se udrží! to mi řekl když jsem čekala prvního Štěpánka -moc jsem se bála abych o něj nepřišla protože jsem brala prášky na udržení... akorát ty schody budete muset nějak vyřešit no... protože neforemný kočárek je asi trochu něco jinýho než děťátko...

katuska_za
28. nov 2012

@bettyx dakujem, zacinam pocitovat ze ma boli brusko vzdy vecer po celom dni, mam ho take napete asi zacnem jest aj magnezium.... no a vies ja blba nieze by som nosila len kocar, ale v kociku sedi aj Matusko 😅 😅 takze to da celkom zabrat... no musim to dako poriesit pretoze nechcem ublizit fazulke

nelynka18
28. nov 2012

@tunzal
@katuska_za baby a maju aj 74?bo ja som tam nic take nevidela...najmensia velkost bola 92 😒 a v intersporte u nas maju len jeden druh overalu a maju aj 74 no za 50 eur ale dodko ide skoro od vsetkych dostat peniaze na vianoce bo jeho hracky obec netrapia,tak sa vyskladaju 😉

tunzal
28. nov 2012

@nelynka18 a to vy potrebujete len 74? moja má teraz 86 nohavice a kabátik dokonca 92 😅 ale cm len 80, to ti neviem povedať či teraz majú alebo nie ja som to kupovala asi pred mesiacom ale vtedy mali aj overáliky a aj úplne maličké takže podla mna 74 by mali mať

nelynka18
28. nov 2012

@tunzal no my potrebujeme 74/80 zalezi aj od znacky lebo nie vsetky su rovnako velke 🙂 musim popozerat,dakujem 😉

daja0760
28. nov 2012

aj ja som si kupila overal v HMku vel86 a je nam straaasne velikyyyy. Tak asi ho necham na rok....len teraz musim zohnat nejaky mensi. A bud. tyzden uz ma byt zima a snezit.

bluerose
28. nov 2012

@nelynka18 V HM maju krasne overaly, aj male velkosti, ale je pravda, ze su trosku vacsie na vek...my sme kupili 86 a vyzeral velky, ale ked sme ho skusali a maleho donho obliekli aj s vrstvami , tak mu bol akurat, iba bude treba troska zahnut dole nohavice 🙂

peta_k
28. nov 2012

@katuska_za no ahoj, aj ja sa pripajam ku gratulacii k dalsiemu tehulkovaniu... Podla mna ktorykolkvek z kocikov, ktore si kukala vyuzijes, ak este matusko nebude chodkat o osem mesiacov... Ja teraz koncim 6.mesiac, mala ma cez 13 kg, sice uz pekne chodi, ale stale ju treba este zdvihat a natahovat sa s nou, ci ju prebalujem, alebo prekladam do postielky alebo sa hrame... Ja dvojity kocik neriesim, lebo zojka sa uz teraz nechce v nom vozit a vobec neviem, ako to budem s dvoma detmi riesit. No a co sa tyka tehotenstva, nie je to take pohodove ako pri malej, bolievalo ma brucho po nociach, takze beriem magnezko, castejsie mi tvrdne brusko a tak. Snazim sa davat si pozor, ale pri tak malych detoch sa to velmi neda... Tak sa drz, nech vsetko dobre dopadne 🙂

katuska_za
28. nov 2012

@nelynka18 ano mali aj 74,86,92....

katuska_za
28. nov 2012

@peta_k dakujem aj mna pobolieva brusko a to sme len na zaciatku tehu... no som zvedava co bude dqalej ale myslim pozitivne a velmi sa z toho tesim... 🙂

kucminka
28. nov 2012

už som tu dávno nebola,ani vás nestíham dočítať,vidím,že pribudli ďaľšie tehulky,teším sa s vami a držím palce,nech to dotiahnete do šťastného konca.Chcem sa spýtať,tie ktoré dávate drobcom UM,dávate aj cez deň?Lebo ja dávam ráno,večer,potom okolo tretej a ešte v noci papáme.Tak sa mi to zdá už aj dosť,keď papáme všeličo iné.4 krát za deń mlieko.Asi preto je taký guľko,máme skoro 14kg,a 83cm a 13zubov,už nám vyšli aj očáky 😉

rough
28. nov 2012

@nelynka18 neviem odkial si, ale cez vikend som bola sp korzo ( za ikea) v pre deti a,mali tam uzasne overaliky a niektore (posledne kusy z modelu) za dobre ceny. Keby som uz drobcovi nekupila dva, tak takemu zelenemu neodolam🙂 v eshope ich vobec nemaju.

nelynka18
28. nov 2012

@bluerose
@katuska_za
@rough dakujem baby budem musiet nieco zohnat bo uz zima klope na dvere 😉 🙂
@kucminka ahoj nas vypije flasu rano ked sa zobudi okolo 7 na obed ked ide spinkat uz mlieko nechce asi par dni a este vecer vypije pred spanim jednu flasu 🙂 takto stare deti by mali pit 2-3 krat dene ale ked mu chuti tak mu kludne davaj 🙂 nas je oproti tvojmu ooomoc mensi ale neni nic krajsie ked babenu chuti jest nie ako tomu nasemu 😒 nas ma 9kil,cm neviem a zubov ma 8 🙂 ale moj prvy bol tiez vacsi aj viac zubov mal ako jeho rovestnici....toto malo byt asi baba,taka modelka strbava 😀 😀

peta_k
28. nov 2012

baby co vam deti teplotovali pri zubkoch, kolko trvali teploty? nasa ma uz 3 dni zvysene teploty do 38 stupnov, inak je v pohode, len trosilinku sopli a sem-tam zakasle, aj v noci je celkom v pohode, zato ale slinta uz asi dva mesiace jak bernardin, takze to vyzera na tie stolicky...

bettyx
29. nov 2012

ahoj holky, musím se pochlubit jak ten můj cvrček povídá -to je taková sranda! 😀
na otázku jak dělá ovečka dělá bééé 😀 , na pejska vykřikne ba a na kravičku bííííí! tů-tů je auto, čiči je kočka, pipi pták, na čertíka vyplazuje jazýček a řiká buli buli -jak ten jazýček vyplázne tak mu to L krásně vyjde 😀 .. bája je označení pro brášku 😀 , krásný pápá, mama, tata, mňami, hami , ťapy ťapy, fíí-fííí to je foukání do bublifuku -mmch si už bublinky vyfoukne i sám 😎 .. ale do ručky bych mu to nepůjčila -to by olizoval a asi i ochutnal 😅
Holky, ale co mě rozšvihá nejvíc je žalování!!! 😀 😀 Štěpík do něj šťouchne aby mu nebral autíčka a on začne křivit ret -říkáme tomu doma trefně nešťastný pysk a ukáže na něj a zavolá ,,bája! titititititi" a celou dobu na něj má ten prstíček namířený -strašně se mi to líbí a strašně moc ráda bych mu ten prstíček zlíbala jak je to roztomilý, ale nejde to! halt to musím překonat a kázat že se nežaluje a že mu nic neudělal a Štěpíkovi zase ať ho nešťouchá... jsou boží!! 😎

katuska_za
29. nov 2012

myslela som si ze sa nam pred par tyzdnami prerezava ocny a ono je to stolicka... lebo dnes som zbadala uz aj druhu spicku vonku... a ide nam k tomu druha horna stolicka a obe dolne dvojky :( och chudatko moje male

lolko_lenka
29. nov 2012

Ahojte 🙂 tak ďalšie tehuľky 🙂 gratulujem 🙂
Aj vám sa deti budia na kojenie počas poobedného spánku? Mne sa zvykne, nie zakaždým, ale väčšinou....