icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

iwky
14. dec 2012

@d_anica no ja koza som odoveď poslala sebe 😀 ... aká som už zmetená 😝

jana0706
14. dec 2012

@katuska_za jasne, ved ked tam mate dost miesta a je vam tam dobre tak co budete vymyslat...a teraz ked pribudne dalsie babatko tak to bude len vyhoda ze vas tam bude viac dospelych na deticky, aby sa mal aj Matuskovi stale kto venovat...inak Matusko ti uzasne napreduje, je vidiet ako sa mu venujes - uzasne ze sa ti to tak pekne vracia 😉 nas Kubko je velmi zive dieta, on zase vela neprespi, neviem kde berie tu energiu - navyse ked v poslednej dobe menej papa (a teraz ako je chory je to uplna katastrofa)...

katuska_za
14. dec 2012

@jana0706 no chceme stavat domcek len musime dosetrit... este nasi si nas par rockov uziju 😀 a som nemsierne rada aky je Matusko sikovny, aj ked je strasne tvrdohlavy a neskutocny herec, vie toho omnoho viac ale neukaze ani za pana... iba ked ho potajme sledujem, cudujem sa co uz vsetko vie betar maly... najviac poslucha moju sestru, netusim ako to to dievca robi, ale pri nej je uplne iny, pri mne je v poslednej dobe taky mrzuty, asi ho uz nebavi ze ho stale len ucim a cvicim s nim ☹ proste som ta zla asi prenho.... no snad to raz pochopi ked bude starsi... Aj Matusko mam pocit ze strasne malo papa a ako mu idu tie zuby tak odmieta cokolvek co by mal trochu zut, najradsej ma mixovane, ale to zas u mna s takymi vymyslami nepochodi len on by spohodlnel... ved uz uplne zabudol ako sa papa pecivo ☹ a problem ma aj s mletym maskom, kusok zemiaka a podobne co uz v podstate som mu nemusela ni pucit vydlickou a pekne kocky papal zeleniny... no snad ho to cim skvor prejde.., Kubkovi prajeme veeela zdravicka nech je cim skvor fit a moze ist santit do snehu... 😵 a aj ked sato nezda ja Matusko je strasne zivy a staaaaale v pohybe, ale rad si aj pospinka 🙂

nelustek
14. dec 2012

Baby už ste rozmýšľali co budete ma silvestra? My papučova kultúra...

tunzal
14. dec 2012

@nelustek u nás podobne 😀 ale v tom už máme zabehnuté 😀DDDD

jana0706
14. dec 2012

@nelustek my ideme s celou partiou na par dni na chatu do nizkych tatier, zvykneme tak chodit kazdy rok - akurat naposledy sme vynechali lebo bol Kubko este malicky...

nelustek
15. dec 2012

@jana0706 jee to sa máte tak si užite,my možno až budúci rok niečo podnikneme.Keď s Linduškou by sa nikde nedalo keď neprespí noc.Už by som ju aj odstavila ale neviem ako 😅

nelustek
15. dec 2012

@tunzal aj my už tolke roky doma a ak nie u nas tak u svokri ale to je to iste zalahli sme o 20tej a bolo min.rok som si aj pripijala rano ked som sa zobudila 😀

zuzanazuzana
15. dec 2012

Maminky musim sa vam pochvalit, ze mi operacia dopadla super, urobili vsetko co mali na plane, uz len cakat na vysledky, ale verim, ze budu negativne...troska som ich potrapila na pooperacke s tlakom 220/120...a kedze nemocnica nema dostatok penazi, tak sa slabo kurilo a som total prechladla a boli ma cely clovek...a sabinka bola super dobra,nakoniec pomohla cela rodina...vlastne moji bratia, dostali vypoved v praci / total smola pred vianocami/, tak aspon mne pomohli aj s mamou.

anita12
15. dec 2012

@zuzanazuzana ....ahoj, statocna mamicka, verim ze vsetko bude ok a Sabinka bude mat zdravucku maminku. Vela zdravia a sil prajem.

jana0706
15. dec 2012

@nelustek no tak to sme dve co nevedia ako dieta odstavit 😉 Kubko tiez doteraz este neprespal noc ani raz, ja si myslim ze prespi az ked ho odstavim...ale teraz bol chory a malo papal tak som to posunula na januar, uvidim potom ci budeme mat nejaky uspech...myslela som ze sa to bude dat tak nejako postupne uberat, ale on bez mm nezaspi ani na svoj denny spanok, takze to je tazko potom...a ked sa zobudi tak prve co chce je tiez len mm, no proste je to taky ciciak 😀

gianni
15. dec 2012

@jana0706

@nelustek
tak ja som tretia a iste je nás tu viac čo nevieme dieta odstaviť 🙂 a hlavne teraz ked sa mu tlačia stoličky
aj malý už ako že playkuje
a máme už aj stromček ,ale s nerozbitnými gulami pre istotu

zuzanazuzana
15. dec 2012

@anita12 dakujem velmi pekne.

strakovakatka
16. dec 2012

ahojte, ja toho môjho malého ciciačika nemam síl odstavovať. Neviem si predstaviť aký plač by spustil keby som mu v noci nedala prsko 🙂 Zatial to neriesim, snáď na jar 🙂

gianni
16. dec 2012

dnes si Sebastián vychutnal prvý krát sniežik

nelustek
17. dec 2012

@gianni je toľko snehu..u nás leje ako s krhli ☹ ale aj tu bol sneh a užili sme si

nelustek
17. dec 2012

@strakovakatka koľko zubkov my máme 2dole 2hore

strakovakatka
17. dec 2012

@nelustek My máme dole 6 a hore 5. 🙂 Už nám aj stoličky vysli 3. 😵

nelustek
17. dec 2012

@strakovakatka super my sa hrozne trápime zo zubami ☹ tak to vám v dobrom závidím 😉

kucminka
17. dec 2012

@nelustek
@strakovakatka my máme už 14zubov,tiež sme si odtrpeli svoje,nešťastné to zubiská,trápia celý život 😒

nelustek
17. dec 2012

Ach jaj ja sa trápim s ňou...hrozne si kuše prsty, sa bojím aby s toho potom nemala zlozvyk

gianni
17. dec 2012

@nelustek no u nás tiež len prší,samá člapkanica,tolko snehu sa drží ešte na chalupe...

daja0760
17. dec 2012

Dievcatka, tak mi sa uz nekojime. A mala to prijala v pohode - ziadne sceny. Ale hned, ako sa rano zobudime, vrhneme sa na banan.V noci sa uz prestala kojit v 1 roku. Takze super. Nech sa aj vam podari v pohode odstavit deticky.

tunzal
17. dec 2012

@nelustek ahoj to zo zubami je hrôza 😒 moju chváľa bohu moc netrápia len jej sliny tečú nenormálne 😠 dnes som objavila dve stoličky skoro prerezané, aspoň teraz viem prečo mala piatok a sobotu soplíky.... a už štvrtý deň spala len raz denne po obede, no to je hrozné niečo, takto pred vianocami keď som si myslela že v pohode budem stíhať piecť kým bude spať cez deň, no tak stíham akurát veľké nič......ah jaj

daja0760
17. dec 2012

@strakovakatka Aky ma bohovsky usmev🙂

peta_k
18. dec 2012

baby, davate uz detickom hovadzinku?

missy97231
18. dec 2012

@jana0706 @gianni @nelustek aj ja este kojim malu... cez den pohoda,,, no noc je hrozna. Zvykla mi prespat celu noc, a v postielke... Posledny mesiac je to o drzku. Idu jej zubky, dole jej ide 4ty,,, tak to je des. Celu noc prisata najradsej, a samozrejme ze so mnou v posteli... 😒
Ale dala nam darcek na Vianoce 😉 Zacala chodit v nedelu 🙂 Zajtra ma rok a 3mesiace,,, je pomalsia vo vsetkom,,, ale vsetko raz dobehne 😎

tunzal
18. dec 2012

@peta_k ja už dávam všelijaké mäso čo papáme my, kuraciu, morčaciu, bravčové, hovädzie ale mala už aj kačku a dokonca minule ochutnala aj zverinu 😅

daja0760
19. dec 2012

@peta_k Ja som este nedavala - ale keby som mala taku fajnu, makku....mnam, az mi tecu slinky 🙂

strakovakatka
19. dec 2012

@gianni Maly je super s tým ovládačom. Aj môj keď zbadá že muž hrá futbal na xboxe už je pri nom a stláča knoflíky 😀