Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
najradsej by som bola keby sa to nedalo urcit a mali by sme krasne prekvapenie....niekedy ta technika je na skodu, ale nie je to super aspon vidi ci je vsetko v poriadku ci ma rucky, nozicky,.... 🙂
inac ohladom tych kocikov som uplne bezradna, je to pre mna nezname...tie ceny za nove su strasne, hroza, zarabaju, istotne v skutocnosti nestoja ani stvrtinu...asi kupime nejaky z bazaru, co bol minim vyuzivany, peniazky sa daju lepsie investovat do miminka a nie dat 400 eur za kocik...no ale este nevieme pre aky sa rozhodneme, mozno popozerame niekde v okolitych krajinach novy ak bude ok cena....asi nejaka 3kombinacia a co sa da ist s na turistiku, my sme taki milovnici hor a prirody...v znackach sa nevyznam, ak mate nejaky typ, tak napiste, co sa hodi aj na sport. ucely 🙂
@zuzinr no vies moj priatel povedal ze chcem veci za 3000e neviem kde na tu sumu dosiel ale to nic ze chcem kocik ja ze vies co ne staci ked mi kupis karicku a ze by nam to proste nevychadzalo ja som mala zohnanybzt od mojho krsneho 120m stvorcovych za 300e co vobec nie je strasne ale on ze ci ma zacat kradnut no proste to je nadlho!!! ☹
zacinam dochadzat na to ze on na to nie je zrely a ze vobec nemame peniaze na to aby sme mali dieta ja viem ze je to neskoro ale ked tak ja mam vela znamych co mi aj daju veci aj sesternica ma male babo!!!hlavne ze este ked som nebola tehu tak mi rozpraval ako strasne chce so mnou dieta a ako sa o vsetko postara a teraz???nic ine nepocuvam len ze nie su peniaze!!! 😢
@lea1333 ani my sme nemali peniaze. prave sme si brali uver a prerabali byt, nasi nam kupili paplony a zavinovacku pre maleho a tym to skoncilo. na vsetko sme museli byt sami. ani veci nam nemal kto dat. prezili sme. sice skromne, ale malemu nic nechybalo. a je to lepsie ako rozhadzovat a "nemat nic".
@katja23 co sa tyka pocitaca aj moj muz chodi ale iba na FB ale kedze chodim na pc aj ja tak si nemame co vycitata aj ked sa hadame kto je kolko ale priznavam ze ja som viacej lebo som doma a on je viac v praci ale ked sa uz konecne otepli tak urcite budem radsej z drobcom vonku nez doma 😉 a jasnacka ze treba aj nove to je bez diskusie aj ja sa obzeram po vecickach ale kedze neveim co to este bude tak pockam 🙂
a este som chela trosku mimo temy som dneska varila ryzu a drobec po obede nasiel hrniec na stole tak si sadol na stolicku a pekne si naberal a papal tak ze sa postavil ked si isiel nabrat a potom si sadol a toto robil niekolkokrat a kedze on sa este len uci jest priborom tak si viete predstavit kde vsade bola ta ryza ale bol taky zlaty ze som ho hned odfotila 😀 😀 😀 tei deturence su take zlatucke
idem ja lebo treba ist dat maleho spat a zajtra Vam dam vediet ako som dopadla u lekara a uz sa tesim ake novinky od lekara budete mat vy..drzte sa a pekny vecer vsetkym 😉
@viviem no ved uvidis, mozno to nakoniec aj bude dievcatko 🙂 mne pri prvom synovi (ja som tiez chcela strasne dievcatko) povedal ze to bude chlapec (ale uz neviem v kt. tt - ale urcite nie tak skoro) a ja som mu stale neverila az raz ked som to videla poriadne na monitore tak som si povedala ze z tohto bude tazko baba 🙂
No a pri dcere mi dlho nechcel povedat ze co to bude lebo ze si nie je na 100% isty, ze nebola dobre otocena, ze on vtedy nehovori, az raz sa so sestrickou tak nad tym radili ze to vyzera na babu ale pred tym som mu musela slubit ze ked mi to povie tak este nebudem nic kupovat, to nevedel ze ja uz som co to dievcenske mala pokupene 🙂
@lea1333 no jonasovu metodu som si pozerala este predtym ako som otehotnela, ono to vypocita den, kedy je najvacsia sanca otehotniet a ake vtedy bude pohlavie dietata... ja som si to robila v decembri a vyslo mi to na cely rok dopredu, v januari ked som otehotnela, tak som mala styk v den podla jonasa a vyslo to...teraz sa to uz neda, lebo ti to vypocita odteraz na rok
http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
a tu je ta druha metoda, nieco ako cinska, len je podla veku ked dieta pocali a ze krv muza sa meni kazdych sedem rokov, tam je to vysvetlene
http://www.pohlaviditete.cz/wp-content/uploads/...
a keby chcel niekto este vediet, tak ta posledna metoda
http://www.nasarodina.sk/tehotensky-kalendar/ka...
prajem prijemne pocitanie pohlavia 🙂

@natalii6 dakujem 🙂 vsak ak bude chlapcek, tak potom bude ochranovat mladsiu sestricku 🙂