Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
tak ak februar tak mne dievca ak januar tak chlapec ale podla tehotenskej kalkulacky mi vyslo ze najvysia pravdepodobnost otehotnenia bolo 1.2. :D
klasicky cinsky a ten podla krvi je najzaujimavejsi....ten lunarny je zlozity
prajem prijemny zvysok vecera, idem do postele, lebo som stale unavena a chodim spat ako babo..pa 🙂
@lea1333 tak by si mala potom pripocitat dva roky ku skutocnemu veku....jasne zalezi prave na tom, mam kamaratov lekarov, gynekologov, genetikov, tak asi nieco na tom bude....spermie s muzskym pohlavym su rychle ale ziju kratko do jedneho dna a spermie so zenskym pohlavym su pomale a ziju aj niekolko dni, takze ked sa vie kedy bola ovulacia a styk tak sa da predpokladat co to bude...ja som mala styk na druhy den ovulaciu takze to je 50:50....ultrazuk uvidime co bude 🙂
@viviem No ja by som podľa Jonášovej metódy mala mať dievča, tak uvidím. My sme si dali vyrátať u neho plodné dni a keď mi to prišlo tak už som bola tehotná. Ale asi sme deti nesplodili podľa jeho dátumu , lebo v tom čase som mala manžela v nemocnici, takže uvidím či mu aspoň vyjde pohlavie. A ani dvojičky nám nepredpovedal 🙂 Ale od veľa báb som počula ta jeho metódu len chvály tak preto som si dala u neho vypočítať aj ja

@lea1333 http://www.pohlaviditete.cz/wp-content/uploads/...
este dalsia, tuto som zabudla vtedy napisat