Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
no mne sa tiez nepaci ked je vsetko pokope ale my sme si este pri Natalke vybrali pre chlapca meno Šimon, len ten je v kalendari 30.10. tak teraz neviem ale to meno sa mi velmi paci a aj by sa super hodilo k priezvisku, tak uvidime, mozno to nakoniec bude baba a tam sme nerozhodny 🙂
Ahojte 🙂
Bavite sa o menach... Moja mala sa narodila 6.6 a meniny ma 26.7. Tak to vyslo.... Aspon si to odkruti po meisaci 🙂
dobre rano vsem jo ty ch u te jsou vselijake alr tim ze je to me 2 tak myslim ze by to mohl byt i kluk snad doufan nebo si to jen namlouvam? 😠 jo ajinak zensky dnes sem nedopla svoje prvni kalhoty.........
@natalii6 neberu vůbec nic 😖 .. žádné léky ani vitamíny -vůbec nevím proč je to teď tak krutý.. s prvním miminkem nebyl nikdy žádný problém! žádné krvácení, žádné špinění, žádné nevolnosti, žádné hubnutí.. a teď? jenom ležím a skučím.. teď se překonávám, páč musím malému udělat oběd, ale pak hned zalezeme do postele! ale včera než přišel manžel to bylo opravdu příšerný i jsem usnula a malej tady běhal! a pak mě vzbudilo takový jako čvachtání, tak rozloupnu oko a malej měl takovou žízeň, že si sám!! ve svých dvou letech nalíval do hrníčku juice! sice ho většinu vylil mimo, ale hrníček si naplnil! tady je vidět za co jako máma teď stojim..
Kéž bys měla pravdu a bylo to na ústupu, protože snad není nic horšího než to, že nejsem fakt schopná se starat o vlastní batole 😢 😢 😢
no baby za chvylu idem na gynu chcem si konecne vybavit aby som nemusela uz ist do prace tak drzte palce... 😉
ahojte tak uz som prisla od lekara a mam uz aj knizku ale bez datumu 😉 robil mi ultrazvuk a najprv videl iba hlavicku a ja ze co mam dieta iba z hlavou som si pomyslela 😉 potom zbadal aj rucky a nozicky ale ani za toho svateho nevedel babo odmerat stale sa mrvilo..pred 2 tyzdnami ked som u neho bola podla ultrazvuku mu ukazovalo 7+3 a dneska mi tvrdi ze to vidi na 12tt no ja som ztoho jelen 😀 tak v pondelok zase knemu a ze mi spravi dalsie vysetrenia a uz mam priniest aj moc tak som zvedava co mi zase povie 😉
@lea1333 tak taku knizku nepocnam a ani to meno mi nic nehovori 🙂
@bettyx tak to mas velmi tazke a co nato vravi lekar ze ti je tak zle?a nema ti kto pomoct s malym pokial ti nebude lepsie?
Baby, ahojte, len tak z rýchlika..
Som s Janíkom doma, zase soplandujeme... tak nešiel do jasličiek... TEraz spí, tak len maily a vypnúť.
Všetkých pozdravujem, verím, že ste OK a spokojné.
Ja som teraz tiež úplne mizerná matka, @bettyx , len mi krúti žalúdok, páli žáha, povaľujemn sa, dookola kopy bordelu... čistá nemohúcnosť... a do toho unudený malý Janík... ale vysvetlila som mu, o čo sa jedná, a tvári sa, že chápe...
krásny týždeň, októbrovky!
Dnes lekár potvrdil 7tt srdiečko zatiaľ nebolo vidieť ale gestačný vak je v maternici tak ako má byť. Na kontrolu ideme až 1.4. Musíme to nejako tie tri týždne vydržať.
no tak uz aj ja sa mozem konecne pochvalit, pred chvilkou som sa vratila od dokiho a malinke je cca v tom 7tt a krasne bilo srdiecko, presny termin od dokiho zatial nemam ale 31.3. uz si idem pre TK. V papiery co mi dal mam napisane ze fazulka ma cca 4mm, moze byt? neviem presne len som si domyslela lebo je to v latincine ☹
a je len jedno srdiecko, som sa bala aby neboli 2 lebo mame to v rodine a to by sme uz mali 4 deti, to si uz neviem predstavit 🙂
@bettyx tak si myslim, ze ti to prejde...ja som tehotna dlhsie a uz mi to ustupuje....aj mne bolo tak zle, ved vies......ja som dnes strazila 2.5hodinky skoro dvojrocnu neterku a horko tazko som to zvladla, tak ta obdivujem, ked ti je takto zle a mat malinkeho.....poslednu polhodinu som uz len lezala a ona ma zakryvala a hladkala...bola podarena!!!!!!!
pozeram, ze niektore ste tu septembrove, zlozite znamenie, ze?...aj ja som 15.9.
nam sa paci meno sabinka a ta ma meniny 27.10., takze bude mat meniny a narodeniny v ten isty mesiac....co uz...ale podla kalendara mi vychadza chlapec, aj podla doktora jonasa!!!!!!....tak budeme mat jurka!!!!!!
a este tie co ste na pn, tak sa cudujem , ze mate vychadzky....mne doktor povedal, ze tie co su na rizikovom nemavaju vychadzky!!!!!.....skoro som na rit padla,ked mi to povedal, lebo mna aj porazi, dufam, ze sa to bude dat nejako spravit, ved to sa nebude dat vydrzat byt stale doma!!!!...ale zase na druhej strane mozem byt rada, ze nemusim lezat v nemocnici, ale doma...no nie?

@lenuska20 🙂 aj my sme tak vyberali meno starsiemu 🙂 len pruser ze dievčenske sa mi pačia v januari vačšinou ale tak to je 3m pauza .)) len tata este musim predsvedčit 🙂)