Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzanazuzana ja som bola s dcerkou na rizikovom od piateho mesiaca a vychadzky som mala 2x denne, dve hodiny doobeda a dve hodiny pooobede ..... len si to asi musis vypytat 😉
@zuzanazuzana to ti asi chcel povedat. ze teraz ti neda, ale potom ti ich urcite da. ved byt 9 mesiacov doma je na hlavu! a chodia kontroly tehotnym na PN?
@berus222 aj ja som nadtym rozmyslala....ja si myslim, ze tehotne hadam nechavaju na pokoji.....ale nevydrzala som a v nedelu som bola aspon dve hodinky krmit kacky a nakuknut do obchodu s detskymi vecickami a kocikmi......aspon hracku som chcela kupit, ale odolala som, ved je este skoro!!!!
@zuzanazuzana ja som tiez na rizikovom od 9tt a to skrz moju pracu, ze som v nej bola nonstop chora,nie preto ze by som mala vaznejsie zdrav. problemy co sa tyka tehotenstva a podla toho mi aj stanovila diagnozu a vychadzky mi sestricka povedala ze mi daju. a u viacerych babeniek som citala ze vychadzky na rizikovom jednoducho nemaju, ked maju odzaciatku problemy s tehotenstvom.. neviem mozno ze pre niektore diagnozy vychadzky jednoducho neplatia 😕 mozno ked ti uz bude lepsie tak ti zmeni diagnozu a vychadzky povoli, to mozno myslel tou dohodou...
u mna vtedy kontrola nebola ani raz 😉
@zuzanazuzana ja som bola pri dcere cele tehu, od OPU na PN az do porodu a vychadzky som mala aj doobeda aj poobede....
@rora no diagnozu mam dohlad nad rizikovou tarchavostou....tak asi zalezi od mojho stavu a nechce mi zle a aby vsetko ok dopadlo.....lebo ja som potratila po IVF....tak robi vsetko pre to, aby som znova nepotratila
@katy2 tak hadam ked sa to ukludni, tak budem mat aj ja vychadzky...a ked nie, tak budem aspon pred domom na lavicke, hihi....so starymi babkami kecat
@skybaby tak nemozem sa moc stazovat. mozem byt rada, ze je vsetko v poriadku....ked som cakala syna, tak som mesiac lezala v nemocnici, lebo ma zasivali a bola to hroza.....lezali tam zeny od zaciatku az do konca tehotenstva
Takze babenky ja sa s vami lucim :(((( ste fajn baby super sa mi s vami kecalo ale uz nepatrim k vam .Drzte sa mi tu , obacas vas tu pridem pozdravit
@natalii6 moj lekar nie , ten sa naozaj snazil , ide o to ze ma poslal hned na interne k svojmu zazmluvnenemu lekarovi na predoperacne vysetrenia .ja som tam prisla zapisala sa a po nejakych 3 hodinach sedenia som sa uz nenapadne ako babky vtrela do vnutra a opytala sa velmi slusne v tom stave akom som sestricky ci ma stihne osetrit a ona ? vyletela na mna ze urcite nie , ze jak si to predstavujem ked oni o 50 minut koncia ze to ani nahodou !!!!! podotykam neskutocne arogantne , ze ako vobec som sa jej tam vtrepala !!! ja jej na to ale ja potrebujem surne preoperacne , tak mi flasla do ksichtu ze mam ist inam lebo oni konci coz ja jej na to ze mna poslal gynekolog vyslovene k nim lebo s nimi spolupracuje a je to vazne , aj napriek tomu ma poslala prec ze mam ist inam !!!! Ja ktora som potratila a ani neviem kedy lebo podla toho co povedal dnes lekar uz na minulej kontrole ked sa mu zdalo babo male ze som asi uz potratila min tyzden.!!!! v tom momente som ju mala chut zabit , takze som sa opytala ci ma osetri alebo nie ppovedala razne nie !!!! frajer z toho hotovy ked som dosla za nim do roboty , keby nie jeho kolegu zo sudu tak neviem co by sme urobili, vdaka znamemu ma zoberu na inej ambulancii a to len vdaka znamosiam !!!Je toto normalne ????? to kde spejeme ???? ja si nejdem menit klb ze mi pocka to vysetrenie ..
@katja23 uf, je mi luto co sa stalo a hlavne ti doktori, prizabit je ich niekedy malo, no co k tomu povedat ...
inak kocky ja som bola pri malej na PN asi od druheho mes. a najprv som mala PN bez vychadzok a potom som si ich vypytala a mala som 2x za den, doobedu a aj poobede a pritom som aj pocas PN bola hospitalizovana s krvacanim 2x, a nechali mi vychadzky.
Podla mna doktor chce pockat prve tri mes. aby nieco nezanedbal, potom vychadzky da.
baby ja mam z toho strasnu migenu , mozem si uz vziat aspon ibalgyn ????tak isto ma bolia strasne krize
@katja23 to co su za lekari pre pana jana? 😠 😠 😠 ved oni su tu pre nas z nas maju peniaze hajzlici jedny..stale sa stazuju ze maju male platy ale to co dostavaju uplatky a bohvie co este to nepovedia..cest vynimkam...je to hnus by som isla za tou kravou arogantnou a povedala jej svoje 😠
@zuzinr jeej super a máš aj fotku fazulky?
baby ja som začala špiniť, tak som hned bežala k dokimu, dal mi duphaston, ale teda vystrašená som poriadne...termín sona mi teraz posunul až na 25-teho, to sa mi bude neskutočne a vliecť a bude celý čas v strachu, či je bublinka v poriadku ☹

@zuzanazuzana ja teda neviem, nebola som ako tehula na pn, ale neni su vychadzky ani po nejakom case? napr. po mesiaci alebo 2 tyzdnoch?