icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

berus222
8. mar 2011

@zuzanazuzana ja teda neviem, nebola som ako tehula na pn, ale neni su vychadzky ani po nejakom case? napr. po mesiaci alebo 2 tyzdnoch?

skybaby
8. mar 2011

@zuzanazuzana ja som bola s dcerkou na rizikovom od piateho mesiaca a vychadzky som mala 2x denne, dve hodiny doobeda a dve hodiny pooobede ..... len si to asi musis vypytat 😉

zuzanazuzana
8. mar 2011

@berus222
@skybaby no ja neviem, lebo minuly pondelok som sa ho pytala a on mi povedal, ze rizikovym nedava, ale potom dodal, ze neskor sa mozeme dohodnut...neviem ako to myslel....rozumiem u mna prve tri mesiace su rizikove, ved som dost krvacala a ako lezim, tak je to fajn....ale potom?

berus222
8. mar 2011

@zuzanazuzana to ti asi chcel povedat. ze teraz ti neda, ale potom ti ich urcite da. ved byt 9 mesiacov doma je na hlavu! a chodia kontroly tehotnym na PN?

zuzanazuzana
8. mar 2011

@berus222 aj ja som nadtym rozmyslala....ja si myslim, ze tehotne hadam nechavaju na pokoji.....ale nevydrzala som a v nedelu som bola aspon dve hodinky krmit kacky a nakuknut do obchodu s detskymi vecickami a kocikmi......aspon hracku som chcela kupit, ale odolala som, ved je este skoro!!!!

rora
8. mar 2011

@zuzanazuzana ja som tiez na rizikovom od 9tt a to skrz moju pracu, ze som v nej bola nonstop chora,nie preto ze by som mala vaznejsie zdrav. problemy co sa tyka tehotenstva a podla toho mi aj stanovila diagnozu a vychadzky mi sestricka povedala ze mi daju. a u viacerych babeniek som citala ze vychadzky na rizikovom jednoducho nemaju, ked maju odzaciatku problemy s tehotenstvom.. neviem mozno ze pre niektore diagnozy vychadzky jednoducho neplatia 😕 mozno ked ti uz bude lepsie tak ti zmeni diagnozu a vychadzky povoli, to mozno myslel tou dohodou...

skybaby
8. mar 2011

u mna vtedy kontrola nebola ani raz 😉

katy2
8. mar 2011

@zuzanazuzana ja som bola pri dcere cele tehu, od OPU na PN az do porodu a vychadzky som mala aj doobeda aj poobede....

zuzanazuzana
8. mar 2011

@rora no diagnozu mam dohlad nad rizikovou tarchavostou....tak asi zalezi od mojho stavu a nechce mi zle a aby vsetko ok dopadlo.....lebo ja som potratila po IVF....tak robi vsetko pre to, aby som znova nepotratila

zuzanazuzana
8. mar 2011

@katy2 tak hadam ked sa to ukludni, tak budem mat aj ja vychadzky...a ked nie, tak budem aspon pred domom na lavicke, hihi....so starymi babkami kecat

zuzanazuzana
8. mar 2011

@skybaby tak nemozem sa moc stazovat. mozem byt rada, ze je vsetko v poriadku....ked som cakala syna, tak som mesiac lezala v nemocnici, lebo ma zasivali a bola to hroza.....lezali tam zeny od zaciatku az do konca tehotenstva

natalii6
8. mar 2011

@zuzinr tak to by bol gol 😀 ale ved ho nekrmim hormonmy na rast 😀 😀 😀 ja som z toho v udivu ako je to mozne ze raz tak a inokedy onak mozno budem aj v guinesovej knihe rekordov 😎

katja23
8. mar 2011

@natalii6 ahoj moja , bohuzal sa u nas nekona ziadna vybavicka ☹ ☹ ☹ stalo sa to coho som sa najviac obavala ............ prisi sme o male ... a po tom co som dnes zazila mam dost som nahnevana ubolena nestastna

katja23
8. mar 2011

Takze babenky ja sa s vami lucim :(((( ste fajn baby super sa mi s vami kecalo ale uz nepatrim k vam .Drzte sa mi tu , obacas vas tu pridem pozdravit

natalii6
8. mar 2011

@katja23 ach dalsia zla sprava to mi je ozaj luto ☹ a ja som sa tesila ake dobre spravy nam dneska napises..smutim stebou..prosim drz sa aj ked viem ze teraz mas velky smutok a ubolene srdiecko myslim na teba a dufam ze onedlho sa to podari a ty budes zase stastna

katja23
8. mar 2011

@natalii6 dakujem moja , aj ja som myslela ze sa budem tesit ale zatial ma len migrenu od placu a nervy v sebe .
ja snad budem pisat na dohlad nad zdravlotnou starostlivostou lebo toto co sa deje tu je vrchol drzosti !!!!!

natalii6
8. mar 2011

@katja23 ak mas podozrenie ze nieco zanedbali tak daj nech si nemyslia ze su nepostihnutelny 😠 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹ ☹

katja23
8. mar 2011

@natalii6 moj lekar nie , ten sa naozaj snazil , ide o to ze ma poslal hned na interne k svojmu zazmluvnenemu lekarovi na predoperacne vysetrenia .ja som tam prisla zapisala sa a po nejakych 3 hodinach sedenia som sa uz nenapadne ako babky vtrela do vnutra a opytala sa velmi slusne v tom stave akom som sestricky ci ma stihne osetrit a ona ? vyletela na mna ze urcite nie , ze jak si to predstavujem ked oni o 50 minut koncia ze to ani nahodou !!!!! podotykam neskutocne arogantne , ze ako vobec som sa jej tam vtrepala !!! ja jej na to ale ja potrebujem surne preoperacne , tak mi flasla do ksichtu ze mam ist inam lebo oni konci coz ja jej na to ze mna poslal gynekolog vyslovene k nim lebo s nimi spolupracuje a je to vazne , aj napriek tomu ma poslala prec ze mam ist inam !!!! Ja ktora som potratila a ani neviem kedy lebo podla toho co povedal dnes lekar uz na minulej kontrole ked sa mu zdalo babo male ze som asi uz potratila min tyzden.!!!! v tom momente som ju mala chut zabit , takze som sa opytala ci ma osetri alebo nie ppovedala razne nie !!!! frajer z toho hotovy ked som dosla za nim do roboty , keby nie jeho kolegu zo sudu tak neviem co by sme urobili, vdaka znamemu ma zoberu na inej ambulancii a to len vdaka znamosiam !!!Je toto normalne ????? to kde spejeme ???? ja si nejdem menit klb ze mi pocka to vysetrenie ..

nellynka
8. mar 2011

@katja23 uf, je mi luto co sa stalo a hlavne ti doktori, prizabit je ich niekedy malo, no co k tomu povedat ...

inak kocky ja som bola pri malej na PN asi od druheho mes. a najprv som mala PN bez vychadzok a potom som si ich vypytala a mala som 2x za den, doobedu a aj poobede a pritom som aj pocas PN bola hospitalizovana s krvacanim 2x, a nechali mi vychadzky.

Podla mna doktor chce pockat prve tri mes. aby nieco nezanedbal, potom vychadzky da.

katja23
8. mar 2011

baby ja mam z toho strasnu migenu , mozem si uz vziat aspon ibalgyn ????tak isto ma bolia strasne krize

lenuska20
8. mar 2011

@katja23 ibalgin určite nie! paralen ked tak

natalii6
8. mar 2011

@katja23 to co su za lekari pre pana jana? 😠 😠 😠 ved oni su tu pre nas z nas maju peniaze hajzlici jedny..stale sa stazuju ze maju male platy ale to co dostavaju uplatky a bohvie co este to nepovedia..cest vynimkam...je to hnus by som isla za tou kravou arogantnou a povedala jej svoje 😠

lenuska20
8. mar 2011

@zuzinr jeej super a máš aj fotku fazulky?

baby ja som začala špiniť, tak som hned bežala k dokimu, dal mi duphaston, ale teda vystrašená som poriadne...termín sona mi teraz posunul až na 25-teho, to sa mi bude neskutočne a vliecť a bude celý čas v strachu, či je bublinka v poriadku ☹

lenuska20
8. mar 2011

@katja23 bože ja som si to až teraz všimla, je mi to hrozne lúto, drž sa...a je to vážne choré, ako sa tí lekári chovajú, oni by tu mali byť pre nás a pritom sú niektorí arogantný tupci !!!

katja23
8. mar 2011

@lenuska20 precoo ni e ibalgin???, ved je to uz jedno teraz ci nie ?

lenuska20
8. mar 2011

@katja23 prepáč, ja som nečítala správu predtým, to bolo prvé čo som si všimla... 😒

katja23
8. mar 2011

@natalii6 vies ja som sa ani k lekarovi nedostala to ma tak odbila sestricka ! suseda ma upozornila ze ona je krava ale toto som necakala

katja23
8. mar 2011

@lenuska20 v pohode nic sa nestalo . babenky drzte sa , ja vas budem navstevovat a drzat palceky ab ste boli vsetky zdravunke a mali vsetucko v poriadku a v oktobri si popozeram foecky vasich drobcekov

lenuska20
8. mar 2011

@katja23 aj ty sa drž a prajem čo najskoršie tehulkovanie 🙂

katja23
8. mar 2011

@lenuska20 dakujem , dufam ze sa nam to podari coskoro