Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
No ja som dnes bola na sono prvy krat.Alevidela som len tehotensky vacok,teda aspon tak mi to vysvetlil,ze embrio je len velmi malinke,len taka smuha,tak nemam ani foto,podla MS by som mala byt asi v 7tt ale podla toho sona dnes mi povedal ze to zodpoveda tak 5tt+6.tak ja neviem,tiez som z toho jelen.Mam este PN,buduci piatok idem zasa na sono,tak som zvedava,ci podrastieme troska 😉 len to cakanie.ufff
@zuzanazuzana ja som tiez PN,ale vychadzky mi dat este nechcel,kedze mam lezat,ale vam poviem,ze je to doma na nervy.Ten tyzden sa to da,ale dalej,vonku krasne slnieckovo a ja musim byt doma.V nedelu ma tak bolela hlava,asi z toho ze som bola uz tyzden zavreta v nutri,co som neni zvyknuta,ale co mi ostava,asi musim vydrzat.
@katja23 ahoj,to je mi strasne luto,ze ste prisli o babo ☹ som myslela,ze sa niekedy aj stretneme kedze mame toho isteho dokyho ☹ ja sa normalne zacinam bat,ked vidim co sa to deje,najme v tych nasich nemocniciach! ja ked som pred tyzdnom krvacala a isla do nemocnice o stvrt na 3 tak mi sestricka povedala,ze musim cakat do 3 lebo vtedy zacina pohotovost.a aj tak prisla za mnou doktorka o 15.40. a to mi vtedy este sestricka povedala,ze co si ja myslim,ze si len tak pridem a ze cakam ze ma hned osetria!normalne som nechapala!to keby som tam vykrvacala ta neviem co! tak sa mi moja drz,aj ked to musi byt strasne tazke ☹
@kucminka no je to u hubu byt stale doma, ja som uz PN od 2.2.,takze balkon je moj druhy domov......ale dost tam fuka, kedze sme na desine....ale pre babo vydrzime vsetko, no nie?
@jana86 dakujem , ja nema slov ohladom toho zdravotnictva , zaco beru peniaze ??? neboj mozno sa uvidime , asi budem teraz kus castejsie u dokiho ... a ved sa vidiet mozme aj tak 🙂 v lete si budem urcite kocikovat krsniatko tak mozme dat niekde aj kavicku potom ..ty s bruskom a ja s kocikom
@zuzanazuzana no to je jasne,ja som zasa na prizemi,ale ani to neni bohvie co,kazdy ta tam ocumuje.musime len vydrzat,koli tomu malemu batozku sa to oplati,nie 😉
@kucminka ja som mala poslednu MS 12.januara ale to bola tak ze cez den som mala a vecer nie a predtym som ju mala asi okolo 14,15 decembra ale to presne neviem lebo kalendar som uz davno zahodila kedze som netusila ze otehotniem a budem ho potrebovat..idem zase v pondelok tak hadam uz budem vediet presne lebo takto neviem nic
@katja23 fuha.....tak to mi je ozal luto,to co sa deje dnes v tom zdravotnictve nama obdoby.Ja som tiez krvacala,ale dal mi Dupfaston a chcel ma poslat aj do nemocnice,ale ja som poctivo lezala doma.Tak sa drz moja,myslim na teba,nech si coskoro vporiadku pripravena na mimi.Neboj nic,vsetko bude dobre....drzim palce
baby pisete tu o pristupe lekarov a sestriciek!!!!!!!! okrem mojej obvodnej, ktora je neprijemna odjakziva mam celkom dobre skusenosti.....mozno je to tym, ze dlhe roky sme sa snazili o babo a ja som bola u lekarov varena pecena, tak to tak nevnimam....prave naopak....ked som im povedala, ze sa liecim na sekundarnu sterilitu, tak vsade som mala prednost....napriklad na echo srdca som musela cakat mesiace a ked som ho potrebovala pred rokom, tak ma za 5 minut zobrala.....proste vsade!!!! dokonca este aj na sono ked som sla a boli tam tehotne, tak som isla ako prva!!!!!!

@tinika tak to je super,gratulujem...