icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

kucminka
8. mar 2011

@tinika tak to je super,gratulujem...

kucminka
8. mar 2011

@lenuska20 moja kamaratka ma Lilien a ta ma meniny myslim ze 25.2.je to podla ceskeho kalendara lebo v nasom take meno neni

lenuska20
8. mar 2011

@kucminka no to by bolo fajn, keby to mal drobec takto rozložené, timoteja je 24.2., takže či dievča alebo chlapec, nemal by to pokope 🙂

kucminka
8. mar 2011

No ja som dnes bola na sono prvy krat.Alevidela som len tehotensky vacok,teda aspon tak mi to vysvetlil,ze embrio je len velmi malinke,len taka smuha,tak nemam ani foto,podla MS by som mala byt asi v 7tt ale podla toho sona dnes mi povedal ze to zodpoveda tak 5tt+6.tak ja neviem,tiez som z toho jelen.Mam este PN,buduci piatok idem zasa na sono,tak som zvedava,ci podrastieme troska 😉 len to cakanie.ufff

kucminka
8. mar 2011

@zuzanazuzana ja som tiez PN,ale vychadzky mi dat este nechcel,kedze mam lezat,ale vam poviem,ze je to doma na nervy.Ten tyzden sa to da,ale dalej,vonku krasne slnieckovo a ja musim byt doma.V nedelu ma tak bolela hlava,asi z toho ze som bola uz tyzden zavreta v nutri,co som neni zvyknuta,ale co mi ostava,asi musim vydrzat.

drtka
8. mar 2011

@katja23 Je mi to veľmi ľúto ☹ Ale vôbec to nechápem veď Tebe ani nič nebolo. Ani si sa nesťažovala na žiadne bolesti aj krvácať si už prestala

natalii6
8. mar 2011

@kucminka ja mam zase opacny akoze problem ja som bola pre 2 tyzdnami 7+3a dneska ze 12tt tak ja som ztoho jelen 😉

jana86
8. mar 2011

@katja23 ahoj,to je mi strasne luto,ze ste prisli o babo ☹ som myslela,ze sa niekedy aj stretneme kedze mame toho isteho dokyho ☹ ja sa normalne zacinam bat,ked vidim co sa to deje,najme v tych nasich nemocniciach! ja ked som pred tyzdnom krvacala a isla do nemocnice o stvrt na 3 tak mi sestricka povedala,ze musim cakat do 3 lebo vtedy zacina pohotovost.a aj tak prisla za mnou doktorka o 15.40. a to mi vtedy este sestricka povedala,ze co si ja myslim,ze si len tak pridem a ze cakam ze ma hned osetria!normalne som nechapala!to keby som tam vykrvacala ta neviem co! tak sa mi moja drz,aj ked to musi byt strasne tazke ☹

kucminka
8. mar 2011

@katja23 to mi je luuuuto,strasne som prekvapena co sa stalo,lebo som to necakala,tak ako asi aj ty.A co sa stalo,nemam nejak yprehlad dozadu,ale nebola si v pohode,ci si mala nejake krvacanie?

kucminka
8. mar 2011

@natalii6 tak to je pekny skok,nie.No ak to bude takto,tak ja sa asi presuniem do novembroviek 😉 kedy si mala poslednu MS,prvy den?

jana86
8. mar 2011

@lenuska20 myslim,ze ty si sa pytala kedy ma meniny Liliana.moja sestra ma Lilianku a ze vraj je uz aj v kalendari 20.8

katja23
8. mar 2011

@drtka ved to nerozumiem , placentu tam mam male je malinke a v maternici mi plava zrazenina , doki mi to zvacsil a ukazal ako mi plava

zuzanazuzana
8. mar 2011

@kucminka no je to u hubu byt stale doma, ja som uz PN od 2.2.,takze balkon je moj druhy domov......ale dost tam fuka, kedze sme na desine....ale pre babo vydrzime vsetko, no nie?

lenuska20
8. mar 2011

@jana86 aa tak aj to sa dá, aspoň tie 2 mesiace aby tam boli, pôjdem to kuk do kalendára

katja23
8. mar 2011

@jana86 dakujem , ja nema slov ohladom toho zdravotnictva , zaco beru peniaze ??? neboj mozno sa uvidime , asi budem teraz kus castejsie u dokiho ... a ved sa vidiet mozme aj tak 🙂 v lete si budem urcite kocikovat krsniatko tak mozme dat niekde aj kavicku potom ..ty s bruskom a ja s kocikom

kucminka
8. mar 2011

@zuzanazuzana no to je jasne,ja som zasa na prizemi,ale ani to neni bohvie co,kazdy ta tam ocumuje.musime len vydrzat,koli tomu malemu batozku sa to oplati,nie 😉

katja23
8. mar 2011

@kucminka no ja som krvacala dva tyzdne , a dnes to uz definitívne uzavrel

natalii6
8. mar 2011

@kucminka ja som mala poslednu MS 12.januara ale to bola tak ze cez den som mala a vecer nie a predtym som ju mala asi okolo 14,15 decembra ale to presne neviem lebo kalendar som uz davno zahodila kedze som netusila ze otehotniem a budem ho potrebovat..idem zase v pondelok tak hadam uz budem vediet presne lebo takto neviem nic

kucminka
8. mar 2011

@katja23 fuha.....tak to mi je ozal luto,to co sa deje dnes v tom zdravotnictve nama obdoby.Ja som tiez krvacala,ale dal mi Dupfaston a chcel ma poslat aj do nemocnice,ale ja som poctivo lezala doma.Tak sa drz moja,myslim na teba,nech si coskoro vporiadku pripravena na mimi.Neboj nic,vsetko bude dobre....drzim palce

zuzanazuzana
8. mar 2011

baby pisete tu o pristupe lekarov a sestriciek!!!!!!!! okrem mojej obvodnej, ktora je neprijemna odjakziva mam celkom dobre skusenosti.....mozno je to tym, ze dlhe roky sme sa snazili o babo a ja som bola u lekarov varena pecena, tak to tak nevnimam....prave naopak....ked som im povedala, ze sa liecim na sekundarnu sterilitu, tak vsade som mala prednost....napriklad na echo srdca som musela cakat mesiace a ked som ho potrebovala pred rokom, tak ma za 5 minut zobrala.....proste vsade!!!! dokonca este aj na sono ked som sla a boli tam tehotne, tak som isla ako prva!!!!!!

kucminka
8. mar 2011

@natalii6 ja som mala 24.1.takze tiez neviem coho sa mam drzat,ale hlavne nech je vsetko o.k.a nech su drobci zdravi,nie 🙂

katja23
8. mar 2011

@kucminka lekar urobil vsetko co mohol ale ta sestricka na internom ? ze mi odmietne vysetrenie pred kyretom lebo oni koncia o 50 minut ? to kde sme ???? neviem ale asi minimalne napisem panovy dokimu ze co to ma za sestricku a nech si s nou urobi poriadok

natalii6
8. mar 2011

@kucminka presne tak nech su zdravi a nech vsetko dobre dopadne 😉

drtka
8. mar 2011

@katja23 No ani srdiečko ste nevideli? Lebo aj ja mám v maternici zrazeniny už od začiatku , preto mám to špinenie že sa mi pomaly vyplavujú z tela, teda tak mi to aspoň MUDr. vysvetlila. Určite ťa dobre vyšetril?

lea1333
8. mar 2011

@katja23 jezis maria to mi je luto ale sak uz sii bola v pohode!!!!co sa stalo??? 😢 😢 😢 😢 😢 😢

katja23
8. mar 2011

@lea1333 neviem netusim , ja som dnes nebola schopna potom co i to povedal schopna sa nieco pytat , len som nemo sedela a pytala dsa preco ?

katja23
8. mar 2011

@drtka nic nebilo ja som nic nevidela , bral mi este raz krv na hcg ale vraj uz len ta placenta mi moze ukazovat nejaku hodnotu hormonu

lea1333
8. mar 2011

@katja23 jezis to mi je naozaj luto!!!!drzim Palce, aby si sa z toho dostala a aby ste si spravili hned druhe! Citim s tebou, viem ze tie slova ti nepomozu ale aspon nieco... ☹

natalii6
8. mar 2011

@lea1333 ahoja ty si ako dopadla?hmm

tinika
8. mar 2011

@kucminka dakujem 🙂