Pridajte sa k novembrovým bábätkám 2006: Čakáme vás!
Tak tému novembrové bábätka už máme,už len bábätka chýbajú 😀
😉 aj my sa pripájme ku gratulácii Katkinej veľkej slečne 😉
..u nás sa školkarsky Mikuláš nekonal, Lesinka má nádchu ako hrom soplila celú noc 😒 tak ležká v posteli, mala aj mierne zvýšenú teplotu, dúfam,že to nebude do večera horšie 😵
Prajeme pekný piatok 🙂
Ahoooj ,dakujeme dakujeme 🙂 😉 🙂 . No my sa chysteme zajtra pozriet mikulasa, Juuj Livi a Lesulka sa urcite tesila, skoda ☹
aj ja sa pripájam a prajem Barborke všetko najlepšie......
Livi, neboj, o chvílu to hádam prejde.
Tak baby výsledy máme dobre, zatial aj výtery aj krvne testy, tak som rada, ešte musíme čakať na výsledky či nemáme alergiu na mieko.......
ahojte u nas sa konal Mikulas...doobeda v skolke...doniesla balicisko ako svet 😀 a poobede sme boli v meste, lebo primator a Mikulas rozsvecovali vianocnu vyzdobu...musim pochvalit...Martin je kraaaaasne vyzdobeny...
liv...je mi luto, ze sa mala nezucastnila Mikulasa v skolke...Lucka ma zazitky ako svet
zuzi3 supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer...neboj....ziadna alergia na mlieko nebude 😉
zuzanka cukrarka dakujeme 😀 No panuje tu klud celkom , mladez sa nebije 😀 asi ua to , ze je tej Barbory, ta Jurkovi vysvetluje, ze je sväta 😀 😀 😀 Zuzanka, to je dobre , ze mate vsetko v poriadku, to je vyyyyborneee 😉 , Zuanka z Martina, musite byt ako v cocacolovom klipe 😀 😀 teda vase mesto. Lucka sa teda nebala?My sa chastame zajtra k nasim do hc, tak sa tesime tiez na velky stromcek rozsvieteny, vyzdobu osvetlenu sme uz videli, zajtra sa tesime na stromcek 😀 LIvi ako Lesulka??
prave so ukazovala Jurkovi albumy nasich novemrovcatiek, a mame oblubenu: Lesulku s tortou, lucku na vianocnej pohladnici, a Lubko na sankach a ako si cita casopis kde ma auto , 😀 😀
😉 Katarínka, to je super nápad s tými fotkami-zajtra s malou tiež zrealizujem 😀 😀
Teplotky nám ustúpili, tak sa teším, už sa len zbaviť kašľu 😒 u nás nebol klasický Mikuláš s čertom a anjelom , ale Snehulienka s Mikuláškou 😀 😀 😀 😀 moje zlaté neterky Natálka a Eliška sa takto prezliekli a spravili svojim malým sesterničkám -Lesinke a Bianke pekný večer s darčekmi 😉 Malo to jednu výhodu, Lesula sa nebála, lebo sa jej záhadne na nikoho podobali 😀 😀 😀 😀 a nemali so sebou čerta 😅 😅 😀 😀 😀
dobrééé rááánko všetkým...
prajem krásnu Mikulášsku nedeľu....
a posielam pozdrav z prace.... 😀
zuzka peknu nedelu, ja posielam pozdrav do prace, nech ti to rychlo ubehne a si doma 😉 Livi videla som foto, pekne bili a my sme mali certa aj mikulasa,,prisli deti so zakladky a Jurko sa bal aj toho certa, cely cas omielal , ze bude posluchat 😀 😀 vydrzalo mu to to dnes 😀 A nadielku si nasli ako som ho sprchovala vecer, tak sa tesil ako vysiel z vane 😀 😀 potom cez skype tatovi ukazoval uplne vazne co dostal a ko sa certa nebal 😀 😀 no odvazny bol velice, ked certik odisiel 😀 😀
myslela som livi, ze pekne boli ne bili, prepac, a lesulke skore uzdravenie 😉 . Deturence moje a krstniatko Hanka sa sli pozriet na vlacik do TT nejaky mikulassky vlacik ma chodit, tak krstni aj deti su tam , ja mam pauzu 😉 😀
ahojte
ja mam dnes volno...takze periem, idem varit...upratat...klasika...no jednym slovom oddych 😀 😀 😀
predavam topanky po Lucke ak by ste mali niekto mensiu nozku kuknite sa na moje inzeraty... 😉
https://www.modrykonik.sk/bazar/show_entry.php?...
ahoooj 🙂 . Zuzi ze oddych 😀 😀 Noa botky super, ale my sice mame 26 nôžku,a le zimne mame 27 a Juraj ma nartik taky vyssi,inak su fakt pekne . A vidim, ze Lucka ma vkus 😀 to co ich nechce nosit??
katka, ja neviem...nejako sa jej k nicomu nehodia...ale v predajni skakala ze tieto..tieto... 😀 😀 😀
to poznam mae taku doma ,a el ta ma o nieco viac rockov 😀 😀 A inak mame aj Jurka trosku takeho, lebo zbadal paucky auticka a on nema papucky doma take a ja som kupila a doma je mu v nich teplo ☹ ma ich iba vo vynimocnej prilezitosti, napr ked cakal mikulasa, 😀 😀 😀
paucky nie, ale papucky, ospravedlnujem sa 🙂 no a piekli sme linecke aj s Jurkom , juuuj to boo ale pecenie. Ale tak sa zabavil, teraz je vo vani a sa kupe aj s autickami 😀 pekny vecer 🙂
😉 prajem pekný dník-kde ste kto 😀 😀 Lesinka sa pomaly z choroby dostáva, už len kašlík ju trošku trápi 😵
Trošku sme si ozdobili domček, ešte musím pobaliť darčeky.
Čo máte nové? 😉
pekny den 🙂. livi , Lesulka sa musi citit uz ako v rozpravke ked je domcek vyzdobeny 🙂 😉 My prave ideme zas vykrajovat medovnicky, linecke je uz urobene a teraz sa ideme bavit s medovnikmi 🙂 Jurko poobede nespal,tak budem mat vecer snad uz o 19,30 pauzu mozno aj skor 😀 😀 .
livi, videla som album tvoj, to je lesinka uz scitana??? Co to mate za baby, vy ste uz potodili so Zuzkou skolacky?? 😀 😉
😀 😀 😀 hahaha srandistka 😉 ja som kedysi dala malej urobiť numerológiu a tam bola rada pre nás rodičov, aby sme jej pomohli čo najskôr sa naučiť čítať 😉 vraj ju to bude nesmierne baviť-a veru pravdu mali tie ,,číselká" Lesinka má písmenká naozaj rada- má fakt dobrú pamäť netreba jej veľa opakovať-kiežby jej to vydržalo 😵
Kreslenie jej veľmi nejde, ani niektoré iné veci s ktorými sa jej rovesníci vysporiadajú ,,ľavou zadnou" tak myslím, že sa to aspoň vyváži 😉 😉 Hlavne, že ju to baví nie 😉
V škôlke je nejaká črevná chrípka, má ju už aj neterka, tak som zvedavá, či ju od nej Lesula nedostala, dúfam že nebude zajtra zase marod 😒
Juuj ale Vianocky sa nám blížiaaa 😀 😀
Livi sa tesis, co?Blba otazka 😅 😅 No my kreslit ako kedy ale vytvory extra to nie su, citat sam nevie, ale zas vratcka, srobovak, a ma rad ked mu citam ja, darmo chalan je to. A uci sa basnicky, tak si potom recitujeme. Aaaa aby som nezabudla, slovnik po Bare chyta najrychlejsie , aj jej chovanie, 😠 😝 😅
pekny vecer 😉Ako sa vodi, trosku tu poletuje sneeeeeeh. U vas martin a okolie a orava asi viac. Jurko teplotkuje, boli sme sa pozriet na vystupeni, co mala Barka, bol uneseny , ako deti tancovali, teraz su pri tatinovi, tak som sem nakukla, Livi , vy uz zostanete v BA? Zuzanky ako? 😉
😉 nech to Jurkovi rýchlo prejde 😉
Mám ešte nejaké povinnosti v Ba takže vyriadim a 23 alebo na Štedrý večer ideme späť na Oravu. Cestou sa stavíme u svokrovcov odovzdať darčeky a sviatky budeme tráviť v domčeku na Orave, lebo moja mamina je sama nemám ani súrodencov takže to máme takto zabehnuté 🙂 a nemusíme to zatiaľ meniť 😵 dúfam že pripadne trochu snehu lebo ho je tu momentálne menej ako v BA 😀
ahoooj 🙂 Livi , na orave menej snehu?? Totot je ale doba 😀 😀 😀 . A dobre to mate poriesene, , mamina aspon nebude sama 😉 Jurko ma len nejaku virozu, tak mame len nejake oscillo a da sa . Tak si uzite zbytok vecera, mne s a sem tlaci uz starsie dieta 😀 😀 😀
Nazdar baby. Prišla som sa po dlhej dobe zahlásiť. Nebojte sa, ešte žijem 😎 . Prečítala som si iba túto poslednú stranu, aby som bola trošku v obraze. Žeby sa Lucka s Lesinkou už chystali do školy? 😉 Nášmu školákovi to ide, píše krajšie ako manžel 😀 Hanka zase melie aj keď by už nemusela. Však si vynahrádza tie dlhé mesiace bez reči. Ibaže jej občas ťažko rozumieť. V škôlke bez problémov, iba plienku na spanie stále má. Aj sľúbi, že sa nepociká a predsa. Najnovšie už má dioptrické okuliare, tak dúfam, že sa jej škúlenie trošku ustáli. Chorá zatiaľ nebola - klop, klop, lenm nech to tak aj zostane. V práci sa mi stále páči. Vo februári ma čaká prvá prednáška (streptokokové infekcie dýchacích ciest). Ak naberiem odvahu. 😅 A 13.1. nám tatino odchádza do Sarajeva na misiu, tak budeme sami. Inak všetkým novembrovčiatkam prajeme dodatočne len to naj k narodeninám a nech zdravie slúži.
mimakro, vitaj 😉
Hanka je teda ukecana....no vidis a ako si sa bala 😀 ma super imunitu, ked to takto super zvlada bez chorob...
my berieme preventivne oscilo 1 x tyz. tie ampulky....tak dufam, ze nas nic nechyti...
na kolko ide mm prec? ja by som ho nepustila 😅

no ano, my sme dnes robili akoze zvonkohru z papiera, snehuliacikov, a Jurko bol taky vyteseny, dali sme ju na dvere detskej a chodil, ze uz budu vianoce 😀 😀 On sa tesi , ze ked tato pride, budu stavat snehuliaka, len aby bolo z coho 😀 😀