Rodíme v júni 2014
V tejto chvíli ešte len čerstvo informované , prípadne ešte vôbec. Ja zhodou okolností už som tak píšem ako prvá :P pridajte sa baby
@mowinka1 ahoj,aj ja by som chcela ku vám do skupiny,ak môžem.tp mám 7.6 2014 🙂
Ahojte, poprosila by som tiez o pridanie do sukromnej skupiny 🙂 Termin mam 4.6. Babo rastie zatial tak ako ma. Velmi sa tesime. V pondelok ma cakaju merania NT, tak verim ze bude vsetko v poriadku 🙂
Ahojte! Môžem sa pridať aj ja? Termín mám 19.6 a rada by som sa k vám pridala do súkromnej skupiny . Ďakujem
Ahojte podľa poslednej menštruácie mám termín 2.júna 2014 ,podľa USG 30.mája môžte ma pridať do súkromky 🙂 😉 ..
ahojte tehulky. Neviem ako tot u chodi som tu nova, ale citam ze tu asi mate sukromnu skupinu kde si svami mozem pokecat ako sa do nej mozem dostat? vdakaaaaa
ahojte dievčatá, rada by som sa k vám pridala. termín mám 26.6. už sa neviem dočkať hlavne nech už mám za sebou aspoň to obdobie klacania nad wc misou 🙂 mohla by som poprosiť pidat má do sukromky ?
aj ja by som bola rada v tejto skupine...my cakame3,6,2014 a hlavne sa velmi tesime
Ahojte moj terminal je 8 jula 2014, mohli by ste ma priest do sukromky? 🙂 vopred dakujem
@mowinka1 ahoj, mozem poprosit o pridanie do sukromky? Termin mam zatial na rozhrani mesiacov jun-jul. Dakujem 🙂
ahojte tak mne to vychadza na 20. 06. ale dufam ze sa babo zdrzi este o 4 dni dlhsie a budeme oslavovat narodeniny spolu 🙂 to by bolo fajn.
ak sa da mozem sa aj ja pridat do sukromky ?
Ahojte tehulky...tiez by som sa rada k vam pridala...ja mam termin 19.6.,mozno to vsak stihnem o 3 dni skor a budeme s babom oslavovat narodky spolocne
🙂
Ahojte baby, tak uz aj ja oficko predpokladany termin 22.6.2014 takze pevne verim ze to bude raaacik po maminka 🙂 prosim Vas pridat ma do skupiny 🙂 dakujeeem 🙂

ahojte tak mne vychádza predbežne termín na 16.6, ak môžem poprosiť pridať do skupiny.dakujem