September 2008 V. Pridajte sa
kedze je nas este veeeela tehul, takze zakladame dalsie pokracovanie...
asi si este vychutnavaju spolocne maleho. ved jej drahy ho este poriadne ani nepomackal 😀
Ahojte, ja som dnes behala po dr. porodil niekto_??????? som zvedava na nove infosky 😀
evit..drzim moc palce..aj my mame zajtra poradnu..no mali sme mat dnes ale krepa mama na to uplne zabudla..a doktorka ze kde sme..a ja ze doma preco? 😀 a ona ze sme tu uz mali byt a ja ze prave vstavame a ze nemame sancu to stihnut..no a a ona ze tak zajtra na pol jedenastu..a ze si to mam niekde poznacit..boze ta moja sklenna roza 😅
evitus kto tu este okrem teba strasi? 😀
mam pocit, ze som tu nebola asi sto rokov.. a pritom len od stvrtka 🙂 🙂
porod prebiehal super, bez komplikacii, i ked faza tlacenia bol trosku problem, ale urcite napisem podrobnosti, ked bude viac casu.. akurat sa malinky napapal a odfukuje prvykrat v postielke, svokrusa na neho pozera jak v kine 😀 a ja vybalujem tasky a upratujem trosku 🙂 vsak som doma 🙂
claudi no uz nas tu vela neostava, uz to maju za sebou ziza, tehulka, evus, sjuzocka a este neviem kto, uz nemam prehlad, budes musiet docitat....takze vravis ze porod sa dal prezit? a mala si epi?
docitat? blaznis? 😀 😀 tak to by som sa musela veeelmi nudit, zeby sa mi to chcelo.. a to sa asi v najblizsich dnoch velmi nebudem 🙂
leni super bolo 😉 co ti poviem, ty si ako na tom?
veji dakujeeem Erik nema problemy s kolikou alebo zapchou?
tak ako, vyprdla si maleho ako si si predstavovala? 😀 😀 😀 . stale som kinderko a cakam, kedy to na mna pride. ako maly? robi radost? je dobre babatko? a porod? no pis....
Ahoj Claudi 😉 , a este raz ti srdecne gratulujem !!!!
Ako bolo v Ruzinove? Dalo sa so sestrickami? Mala si nadstandart?
Ahojte tak ako? gratulujem novým maminam, ja som este cela..malemu su fakt nechce 😎 claudi, ty si uz doma? ved len teraz si porodila, to ale leti 🙂
chuda len teraz prisla, musi sa s malinkym aklimatizovat a potom nam urcite napise podrobnosti

ahojte kocky, gratulujem novym mamickam 😉
som taka straaasne zvedava na claudinkine dojmy a popis porodu. nech uz napiiiiiiiiise!!! 🙂