September 2008 V. Pridajte sa
kedze je nas este veeeela tehul, takze zakladame dalsie pokracovanie...
ja tam zajtra vlastne aj dudku1 stretnem, ked vcera porodila 🙂 rozmyslam ci sa prihovorim, alebo budem najskor ako tichy spion 😀 😀
leni, vsak pride..len kedy 😀 ten moj sa uz asi nicoho neboji..bude asi odvazny po tatkovi, lebo keby bol po mne, tak uz je davno vonku 😀
kontrolovala som si tasku, lebo mam pocit, ze tam akosi nemam vsetko..som sa nakoniec rozhodla a vylozila som odtial plienky a nejake vlozky s vlhcenymi obruskami..nebudem to roznasat, ved mi to kedykolvek hned donesu..
ew, neboj, isto mas zbalene vsetko 😉 . ja sa teda nemienim znova v tej taske hrabat...
ollako, neboj, ono to zas pride a potom zas a stale silnejsie a nakoniec spontanne porodis dnes v noci 😉 . prajem ti to
ewen uvidi, bolo po 30 minutach, tak uvidim zda sa mi to dlho
ewen aj ja si musim skontrolovat tasku, este som u brata manzel mu maluje, no nejaky je kludny a vobec sa neponahla
ollako, a kto nam oznami, ci si uz porodila? mas na niekoho cislo? vies, my sme tu zvedave 😉
ollako, ono sa to skrati..alebo uplne prestane, ale to hadam nie..takze sa tak skoro nechystas spinkat..ja neviem, ci sa mi to vobec podari..skoro rano vstanem, chcem si este vychutnat kavicku a vychystat sa..
jasne, ze sa bojis..aj mne teda poriadne lepi..chcela som rodit stylom, ze ideme z domu do nemocnice, nie takto ze tam budem uz dopredu lezat 😠
baby, dnes som sa tak nastvala v nemocnici..bolo mi treba velmi cikat, v celej nemocnici leda najdes jeden zachod, smradlavy..fuuuuuj..tak som sa nejako prekonala, vsak sa nemozem pocikat..ledva som sa v tej uzuckej ulicke vyzliekla, konecne vycikala a ked som sa pobrala do chodbicky obliect, pozeram a z jednej strany okolo zachodu nacurane..fuuuuj, hnus..samozrejme, ze som si to doho namocila nohavice, myslela som ze ma porazi..som si to tam cistou vodu drhla, ani ziadne mydlo..som tam nadavala a preklinala, potom som este pol dna chodila po meste a smrdela ako pocurana..ale taky otrasny, pachnuci stiplavy, amoniakovy puch 😠 😠 😠
ja sa uz na porod tesim. len sa zas bojim, ze to pride vtedy, ked bude drahy na cestach a nestihne porod. takze ja mam strach z tohoto
fuj, ew, to je otrasne...tie nemocnice su ozaj biedne vybavene - ze jeden zachod...
jezisi eweny , boze to je nase zdravotnictvo fakt, sila Inak aj v Prahe v Krci maju take hnusne Wecko, a v Handlovej je celkom v pohode, co by som si skor myslela, ze to bude naopak
leni, neboj..drobec urcite chce tatka pri porode, tak si to aj tak naplanuje 🙂
akurat tam dosla aj jedna upratovacka, ja som tam hresila a pohorsovala sa, tak mi ta pani hovori, ze urobili tam pekny novucky zachod a po tyzdni bol tak zdevastovany, ze sa neda pouzivat..ja uz tomuto nechapem, ked ludia nicia aj zachody..
ja som sa tak hanbila, co si mohol aj ten primar o mne mysliet ak to citil z tych mojich nohavic..
ew, ty vies, kde je pravda, tak sa netrap s tym, co si o tebe kto myslel. na to sa vykasli. a dufam, ze mas pravdu a maly pocka na tatika 😵
leni, ale aj tak to bolo poriadne trapne..drahy nevedel ako ma ukludnit, tak som bola nastvana, az som sa normalne s nim nebavila..ale potom to zmiernila jedna vyborna nivova bagetka 🙂 jasne, ze pocka..
baby uz ideme s muzikom od brata domov, tak si dam horucu sprchu, prekontrolujem tasku a uvdim, ci pojdem este spat,ak pojdem do nemocky tak dam vediet
ok, ollako, dobru noc a neboj, vsetko dobre dopadne a ty budes uz coskoro stastna maminka 😵
leni, veru v tomto stave ano 🙂 nuz bola som hladna a to podporovalo aj moju nervozitu..
ollako, dobre..sme zvedave 🙂

ew, neboj, aj na teba to pride, uvidis. aj sestra mala prist v piatok na vyvolavanie a napokon sa mala zlakla a rozhodla sa prist spontanne na svet 😉