September 2008 V. Pridajte sa
kedze je nas este veeeela tehul, takze zakladame dalsie pokracovanie...
babulkyyy posledny septembrovky dnik, silno Vam drzim palceky a myslim na Vas, nech sa drobci umudria 😉
ahojteeeeeeee...tak tereziacka to uz ma za sebou???ved vcera poobede tu este bola...
evit...nuz moje predpovede nevysli..co ma mrzi ale tak ani oktober nieje zly...ja tiez neisom septembrovka..a furt tu oxidujem 😅
ahoj babenky, no ja som mala rušnú noc..o 00:15hod mi začali 8 min kontrakcie, o 02:30hod už boli 4min do 04:30. Tak som sa vytešovala, ale od pol piatej už 6min a od pol siedmej nemám nič. A včera ma neskutočne bolel chrbát. Som unavená, ale chvala bohu, že tie kontrakcie boli znesiteľné. Mala ste už niečo také niektorá??? MYslíte, že sa to dnes ešte vráti alebo to boli poslíčkovia?? Ja som už zúfalá. Terezke gratulujem, sa má 😀
ahoj evi, keby si ma v noci videla ako som sa vytešovala 😀 no ale potom ten útlm, teraz ma bolia len kríže 😔
niekedy by som este cela byt tehotna...hlavne ked ten moj maly zrac ce furt papat.. a reve ako o zivot..ani prdnut si nemam kedy.. 😀
ahojte tehulky ...
terezicka... gratulujem 😵 😵 Takze druhy pokus vysiel 🙂 Lucka je kraasne meno 😵 Ale nemala sa mala volat Emy? 😖
Zuzka... ja som mala v den porodu kontrakcie od rana, potom to preslo asi tak na tri hodiny,(to som ozehlila kopec pradla) a potom sa zase vratili. Ale moje kontrakcie boli od zaciatku velmi silne....
kocky asi sa zacina u mna nieco diat...som bola na WC a na papieri sliz s troskou krvi, zatial je to svetloruzove
Srdečná gratulácia Terezičke k Lucke 🙂 😉
Evitka, drzim palceky, nech je pre teba šťastný posledný septembrový dník 😉
ahojte, ja stale nic, tak aspon evit drzim palce, nech to este v septembri stihne. mne sa zda, ze nas maly sa tam nejak zasekol a caka az na doktorov, aby mu pomohli von. ak do piatka nic, v sobotu rano mam prist do porodnice a porod vyvolaju. tak som zvedava. len ma trosku mrzi, ze to predsa len nevyslo na manzelove meniny...uz teraz je maly tvrdohlavec a robi si, co chce 😉
baby do toho , baby do tohoooo, nikdy neviete, mozno sa to rozbehne a do rana ste maminy, ved kuk na terku, ja vas stale sledujem, a prezivam s vami, drzim palec babyyy 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

mirka tesime sa spolu s nou 😉 srdecne blahozelam k Lucinke, krasne meno vybrali a tesime sa na fotecky 😉