September 2008 V. Pridajte sa
kedze je nas este veeeela tehul, takze zakladame dalsie pokracovanie...
no čaute,ja som doobedovala a tlačim do seba hrozno,dnes som bola vratit satky Karinkinedo vypozičovny a prisla som do detskeho sna-detsky obchod a malemu som opet neodolala,papučky a supravu,ale kupila som od 6-9 mesiacou..potom hodim do albumu....
lessie gratulejem,nech su obidve zdrave stastne a vela mliečka
a estele drzim palčeky nech ma svojho chrobačika uz pri sebe
zuzik dakujeme pekne, dufam, ze coskoro sa uz budeme spolu rozpravat v inej teme 😉
esteeeeel ide nam Salvador.. s kym tu teraz budem nad nim ochkat??? 😠
sjuzocka hej 😉
jurocko ahooooj, krasne nove fotecky 😉 😉 papucky a supravu? jeeej super 😉
jurocko este som ju nespapala, mam ju na policke ako suvenir, normalne mi to je luto spapat 😉 ale zajtra si ju dam na ranajky a potom ti ju hned ohodnotim 😉
noo uplne som rada, ze ta tu vidim.. ako si mam z toho urobit cajik? nikdy som nic s bylinkami ani listkami nerobila.. normalne to dam do vriacej vody a necham tam tie listky a potom vyberiem??
zabudla osm ze som pre maleho kupila aj sveter a na boku je zips a je uzastnyyyyyyy 🙂 a taka skvela cena
jurocko sveter so zipsom? 😝 to znie supeeer 😉 pekne vsetko pofot, ked budes mat cas 😉
ano claudi das si do pohara a zalejes vodou a vyluhujes,take 4-5 min.a sup chod si ho uz urobit....
fotky čo som nakupila som hodila--kuky kuk
čo poviete ako som dnes nakupila?
utekam po malu do skolky,potom pridem,ahojteeeeeeeeeeeeeeee 😝 😀
no som zvedava, ako to bude chutit 🙂 ten svetrik ma krasne farby, milujem pruzky a preto by som urcite ani ja neodolala 😀 fuu a v tej supravicke bude akyyyy fesaaaaak 😀 a to posledne su papucky? vobec to tak nevyzera 😀 vyzera to skor ako nieco zive, co o chvilku zdrhne 😀 😀
už tretiu práčku som pustila....som zvedavá kto to bude žehliť... 😖 😖 😖 že by ja???? 😠 😠 😠 😀 😀
ja som prave dozehlila, dovysavala, doumyvala dlazku.. a nicoho sa uz dnes nechytim.. za odmenu si napustam vanu 🙂 i ked ju neznasam, dufam, ze tepla voda urychli to otvaranie krcku 😀 ja naivka..
no mňa ešte čaká žehlenie....blééé...sa mi nechce,ale musím... 😖 😖 😖 😖
vaňa??teplá vaňa??? že by????
no mne tepla vana moc nepomaha, kupem sa skoro cele tehu a to dokonca v dost teplej vode a nic.
ja sa priznám,že celá tehu som si vaňu nedala...bála som sa,aby mi neprišli zle...ale teraz ju veru vyskúšam...za pokus nič nedám... 😀 😀
ewul ja som celé tehu používala Elasti-Q...a som spokojná...alebo klasické spevňujúce telové mlieko...
Ahojte, ako bruska? ...jej, tu sa to opat rozbelo, estell drzim palce a gratulujem lessie... 😉 ...
ináč ewul ty máš bruško - jasný chlapček....ale však nevyzerá,že by si sa popraskala...máš pekné brušino...
baby a je rozdiel tepla vana a tepla skoro az horuca sprcha? ja gramblava uz sa vidim ze sa tam v napustenej vani aj utopim, radsej sa sprchujem... winona, ano, ja uz som akoze porodila :D na jednom tickeri co mam na inom fore mam dokonca provokacny napis I am a Happy Mum! - to ked vidim, tak uz mam z toho normalne penu okolo ust :D
Ahojte, uz som tu. Dnes som nic nerobila 😝 .
Estell uz rodi, jupi. Drzkam jej palceky.

caute kocky. takze uz aj estell ma predbehla :P