September 2008 V. Pridajte sa
kedze je nas este veeeela tehul, takze zakladame dalsie pokracovanie...
cakam na postara, dufam, ze pride coskoro. sestra si k nam objednala taky ziaric nad prebalovaci pultik z nemecka. dnes by mal prist. potom si asi este pojdem lahnut k mojmu zlaticku a pomojkat ho (alebo skor povalkat?) 😅 😅 😅
Dobre ranko tehulky 🙂 .
Dnes som mala pokojnu noc, ani kontrakcie som nemala, bola som iba raz cikat 🙂 . A teraz prave papkam.
dobre ránko babeny..
skreocok dobru chuť...ja som tiež akurát dojedla...vstala som hladná ako vlk.... 😀 😀 😀 😀
ahojte.... tak zase tipujeme ?
ja som tiez za winonu 😉
Dnes je nas tu nejak malo.... vidno ze sa uz zo septembroviek stavaju pomaly mamicky....
ba80: citala som ake komplikacie si mala pri porode ☹ to mi je luto ale hlavne ze je mala krasna a zdravucka 😵 A drzim palce aby si sa aj ty co najskor zotavila...
Ja dnes nejak nevladzem ....normalne som taka zadychana a to som ani nic poriadne nerobila ☹ ☹
dakujem, natasi... najlepsia rehabilitacia na pooperacne stavy je dieta... tak ma rozhybala 😉 😀
babulky, tak sup-sup rodit, nech uz mate aj vy babatka pri sebe... 🙂 ...ja som az teraz pochopila, co je to skutocna laska na cely zivot... 😉
baby Vy ste také zlaté...že mi doprajete...ale ja sa stavím,že minimálne dve ma predbehnú... 😀 😀 😀
ba, ver, ze by som rada stavku vyhrala sla hned po nich 😀 😀 😀 . takze winon, C-klaudinky - snazte sa!!!! 😀
ba...to ti verim... aj ja sa uz hrozne tesim... ozaj, nemala si takzvane poporodne blues? Ja sa toho hrozne bojim, ze ma po porode chyti nejaka depka ☹
Prave som dojedla, ufff.
Inak ja tipujem Jurocko a Winoni 😉 . Som zvedava ako dnes dopadla Claudi, ci ju uz dnes tam nechavaju alebo ... 😝 A Mary tusim dnes sla spolu s Claudi, tak aspon jedna z nich nam da vediet keby...
Ba, to ti verim ze pri malickej zabudnes na komplikacie a bolesti ake si mala, podobny pripad mala aj moja kamoska. To je super, ze si velmi stastna s nou...Je nadherna 😵 .
ba a uz chodite aj na prechadzky? teraz je este pekne pocasie.... ked sa moja mala narodi, uz bude skareda jesen ☹
tak Jurocko to má už isté...
a ja že čo tu nieje claudi...a dnes je štvrtok a ona je na poradni...no som strašne zvedavá,čo napíše...
ale Natasi neboj...že vraj by ešte len malo prísť babie leto,...ja by som to privítala...keď si predstavím tie prechádzky s malou v tom krásnom jesennom počasí...juuuj....
dieťa POĎ už von!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
ale claudi je uz nejako dlho, vacsinou sa do desiatej ozvala, ze co a ako...
a jasne, ze jurocko uz porodi, tu som ani netipovala, lebo ta je uz jasnaaaaaaaaaaa 🙂
Natasi, neboj sa. Este bude babie leto 😉 .
Noo, aj ja sa bojim poporodnych depresii, snad nebudem mat. Moja kamoska mala take velke, ze ani nechcela svoje dietatko vidiet 😔 . Ale je to u kazdej individualne 😉 .
ty vole, tie hormony musia robit v tele revoluciu, ked niekto ani svoje babo nechce vidiet 😕
a aj moja sestra je dnes na poradni v ruzinove a ma v piatok - zajtra termin. som zvedava, co jej povedia. tiez sa este neozvala
no... uvidime, dufam ze nas depresie naozaj obidu a budeme si uzivat pekne babie leto aspon do polky novembra 😉
no... este mi tu dnes chybaju skalne klaudinka, evitka a silwi..... oni su tiez na poradni ?

tu tiez vyzera byt zamracene, ale neviem, ci to tak aj ostane. na plane mam varit a trosku upratat v sklade (tak volame nasu buducu detsku izbu). chcem to tam konecne zutulnit 😉