September 2008 V. Pridajte sa
kedze je nas este veeeela tehul, takze zakladame dalsie pokracovanie...
ahoj slavic 😉 CS 10, stale na 4 cm otvorena, tak to mam zase cakat kazdym dnom 😀 kedy hodis nejake nove fotecky? hmh? Hanky s maminkou?
winon 😀 😀 to sa aj mne stava 😉
slavic ani nie 😒 tehulka pisala o jurockovi vcera,ze sa vyskytli trosku neprijemnosti, lebo nema tolko plodovej vody ako by mala mat,a krcok sa sice skracuje ale nie az tak dobre..takze dnes ju cakaju este nejake vysetrenia a v piatok hadam uz bude mat svoje bambulatko pri sebe..
akurat krajam zemiaky a idem ich dat varit.. drahy ma o stvrtej vyrazit z robotky, tak sa hned najeme, ked pride..
ty co vystrajas? 😉 schody zdolane? 😀
ešte nie... 😀 😀 😀 😀 hodila som napariť tú knedľu,tak čakám na výsledok...robím to 1x... 😀 😀
idem ešte umyť dlážku v kuchyni a potom sa snáď pôjdem poprechádzať... 😀 😀 😝 😝
ja som este knedlu nerobila tiez nikdy 😀 ale zase ze by sme sa doma po knedle drhli, ani to povedat nemozem..
ja umyvam riad akurat 🙂
ja som včera večer varila sviečková na smotane,tak preto tá knedľa...ináč ani u nás doma ju nemáme často....skôr výnimočne...ale chcela som to vyskúšať,či zvládnem aj tento level...moja mama vždy spomína,že s jej prvou knedľou sa dali hlavy rozbíjať... 😀 😀 😀
winon hej, poctivo som si to docitavala 😉 sak si asi nemala co robit vecer, vsak? 😀 to su mi napady 😝
no tak u mna je vela jedal este vyssi level 😉 takze knedla asi v dohladnej dobe voobec nehrozi 😀
veji tu som, so mnou sa este nic nedeje, takze nakoniec plati skor ten termin 27.9. 😒
no claudi aj som vedela,že ty si to pekne všetko dočítaš...aj som taká istá... 😀 😀 😀 😀
ale tak milan mal nejkaú robotu,tak som sa to schytila robiť...však to sa samé robilo... 😀 😀 😀 😀
winon vzdy mam otvorene toto aktualne a docitavam stare 😉 vidim, ze ma tu vsetky uz videli rodit 😀 nabuduce napisem aspon sms, aby ste sa o mna nemuseli bat 😉
vsak hej, ja som si vzdy myslela, ze varenie je obrovske umenie a tazke je to, ale da sa to zvladnut.. ja sa najviac naucim, ked to vidim luba robit alebo spolu to robime a potom druhykrat si to napisem a skusam sama 😀 ale zatial iba podla navodu, ta moja hlava derava by teda zabudla tam polku ingrediencii dat asi 🙂 a to som bola vzdy hlavicka a super pamat 😒
evitus kym je vsetko v poriadku, tak je to v poriadku 😀 Adamko urcite vie, kedy ta ma potesit 😝
claudi no ved hej, v podstate mi to uz je jedno, len nech ma nenecha moc dlho cakat

claudi nepamätám si....čo ma zabiješ??? 😀 😀