icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

kali23
31. jan 2012

ked googlis, tak najdes pre aj proti a potom vyber si... 🙂

marcelatje
31. jan 2012

@zahadka no snáď to neriešia hospitalizáciou kým nejde vyslovene o podvýživu, nie? A to mne nehrozí ani keby som dala 1kg dole každý mesiac 😀 😀 😀

cestovatelkaandrea
31. jan 2012

@ktore neboj urcite sa to zlepsi. 😉 na co sa vlastne berie spominany liek o ktorom hovoris?
ja budem mat buduci tyzden skusku na vodicak, tak si vies asi predstavit co to so mnou robi, nakolko som mala zo soferovania strach. Teraz sa sice este trocha bojim, ale uz je to omnoho lepsie. A robit jazdy a skusku na zaciatku tehu, je dost narocne. Dufam, ze to vyjde a potom budem soferovat ked budu prazdnejsie ulice a nie pocas silnej premavky ako robim teraz pocas ucenia sa jazdit.

zahadka
31. jan 2012

@marcelatje to ani mne, ale aj ked vela chudnes, tak je zle, lebo sa babatku odobera z vyzivy. Vsetko s mierou

marcelatje
31. jan 2012

@zahadka 😨 z jedného kila teda ešte nebudem robiť paniku, ale dúfam, že sa mi ten žalúdok ukľudní a budem môcť jesť veľa bábatkovských vitamínikov 😀

nmonika
31. jan 2012

@kali23 tu v Anglicku sa da kupit aj zeleny caj bez kofeinu,len som este nezistovala,ci je to 100% bez kofeinu

nmonika
31. jan 2012

@iviatko Ja chodim na 10 alebo 12 do prace,bicyklujem 4x denne po 10 minut,takze az sa budem zvacsovat budem musiet ist na obednu smenu asi peso a vecernu autom.

zahadka
31. jan 2012

@marcelatje prave som zistila, ze ani pepsi nezaberie, prave isiel von obed...tak budem skusat dalej, mozno sa dopracujem k tomu, ze aj tak budem musiet pockat na 2. trimester 🤐

marcelatje
31. jan 2012

@zahadka no ja som práve s nádejou dopila prvý pohár 😨 nevadí, možno to nezaberá stále, ale budem veriť že aspoň niekedy......

maysam
31. jan 2012

ahojte, mne vychadza termin 24.9,tak dufam,ze to zvladnem,kedze mam doma 10 mesacnu bambulku. 🙂

lu17
31. jan 2012

@zahadka Ahojky, no ako vidim nie som sama komu je zle ☹ Dnes je to asi najhorsie odkedy som tehu, už dvakrat zvracanie. Mas tiez pocit plnosti brucha,akoby Ti netravilo? A pepsi zabera, neskodi to?

ktore
31. jan 2012

@romynka aj citim depresiu ale nie placlivost ale iny stav.mam to od dufiku lebo som mala nasdenu vyssiu davku tak teraz to musim vynechat.nech sa uz skonci 1 trimester konecne uz chcem knizku a utv ze je vsetko v poriadku a ze neni vyvojova chcaba lebo sa len trapim.od kedy ma chytila depka ani ja neviem citit taku radost ako ked som otehotnela.tesim sa velmi ale ta depka ma nici.nevies ci sa da vyvojova chyba zachytit uz teraz na utv ?
@stipec26 ja nedokazem vypit tolko vody som rada ze dostanem do seba 1 a pol litra.na zaciatku ma viac smadilo ale teraz uz necitim smad...a neviem sa donutit nasilu pit
@adriana84 ver tomu ze by som hned kupila od teba satocky urcite ale je to este daleko.ja budem nakupovat az asi v siestom siedmom mesiaci.velka skoda.
@kali23 ake tavene syry?ja ich milujem pane boze...

hanka1111
31. jan 2012

@sissmiss Ahoj. Ja som teraz na pnke. Lekár ti ju môže vystaviť maximálne 3 dni spätne, určite sa to nedá tak, že budeš na pnke 2 týždne a až potom ti dá potvrdenie o pn. Pokiaľ si však ešte neukončila tu predchádzajúcu, čo si písala, že si od piatku a ak ti ju dnes neukončili ale naďalej trvá tak je to ok. Nič nemusíš riešiť. Na konci mesiaca by si mala dostať taký lístok na peniažky, ten sa posiela do soc. poistovne. Ale ak ešte nie si viac ako 10 dní na Pn tak ti to asi netreba (ale neviem to na 100% ), pretože prvých 10 dní ti platí zamestnávateľ.

zahadka
31. jan 2012

@maysam ja mam termin 11.9. a tiez mam doma 10.mesacneho drobceka

maysam
31. jan 2012

@zahadka planovala si,alebo nehoda? mas chlapceka alebo dievcatko?

muska21
31. jan 2012

@montinka ano, tiez som 2x po sekcii........nebojis sa?

sissmiss
31. jan 2012

@hanka1111 vdaka za uistenie, je to pre mna nove, ja som mala na listku napisane do 31.1. ale ortoped ku ktoremu som sa konecne dostala v pondelok povedal ze to je tak na dva tyzdne urcite lezania a potom sa uvidi, tak som sla hned odtial k obvodnej ale ta uz koncila ze poslite zajtra muza...tak dnes nabehol, tiez nebol na pnke 15 rokov a ona mu vysvetlila ze vlastne mi tu pnku neukoncila, ze mam prist potom ked budem lepsie a tak...len som nechapala to ukoncenie a neukoncenie ked na listku bolo napisane do 31.1. ... ja im verim, ale logiku mi to nedava...

mendyyy
31. jan 2012

Ahojky tak sa pridavam k téme...čakáme druhé bábatko...podarilo sa nam na Vianoce...bol to vytužený drobček..verim že bude všetko v poriadku 🙂 termín mám na 18.09.2012 a už sa mooooc tešime len žaludok nejako nepočuva 🙂 rada si s niekým vymením zážitky

montinka
31. jan 2012

@muska21 nooo co ja viem ani nie ale nasi ano a preto boli ich reakcie "uzasne" . mama sa mi stale vyhraza ze zavola svojmu znamemu doktorovi,ten nech zavola mojmu aby ma poslal na potrat. 😠 akoze aj ja idem k nemu s tym ze sa idem v prvom rade spytat ci sa mi nemoze nic stat,ci si ho mozem nechat. uvidim co povie. ty si uz boli u doktora?

montinka
31. jan 2012

@muska21 a ty to mas lepsie ty mas vacsie rozdiely ako ja.

muska21
31. jan 2012

@montinka nie este som u dr nebola, ale skor ako som otehu v auguste som sa radila s dr ci je mozne aby sme s mm mali dalsie babo, povedala mi ze ak dvaja chcu tak je mozne vsetko. Ked som zistila ze som tehu tak som sla hned v 5tt, potom hned v 7tt a potom v 11tt a uz mi povedala ze fazulka je o dva tyzdne mensie, mala som prist zase o 2 tyzdne, ale to som uz nedosla lebo medzi tym MA. Dr nam kazala pol roka cakat, ale zadarilo sa skor aj ked vtedy som sa nesledovala a neplanovala, ved sme s mm boli obaja chory. A v januari mrcha uz nedosla tak som sa aj bala co povie dr, ale vzala to v pohode a napisala mi cez FB ze by nemal byt problem a ze staci ak pridem 6.2. pokial nemam ziadne problemy. Ale uz v predoslom tehu ma trochu stipala ta jazva tak len preto sa ta pytam.

montinka
31. jan 2012

@muska21 no mne sa uz rozchadzla na konci este stastie ze sa maly zacal pytat skor,moj doktor si to poznacil kriklavozltou fixkou,tak preto som zvedava co mi povie.dufam ze ma nezabije 😅

kiera
31. jan 2012

ahojte, rada by som sa k vam pridat, len sa obavam a nechcem nic zakriknut, mala by som byt v 8tt. Az buducu stredu mam ist k doktorovi, tak ja len dufam, ze srdiecko este bude bit

montinka
31. jan 2012

@kiera jasne ze bude. 😉

kiera
31. jan 2012

@montinka aj ja dufam, len sa strasne bojim

montinka
31. jan 2012

@kiera neboj vsetko bude ok,hlavne takto negativne nemysli. 😉

zahadka
31. jan 2012

@maysam neviem, ci to nazvat nehoda, skor mimo plan 😅 Mam chlapca, zlate dieta 😵

ella_joy
31. jan 2012

@zahadka
@maysam
Aj my mame doma 10 mesacneho zlobra, toto bolo tiez prudko planovane na prvy sup, aj ked mam sekciu a neodporuca sa tak skoro otehu...snad to dotiahneme do zdarneho konca a konecne budem moct rodit prirodzene

nmonika
31. jan 2012

dnes som si rezervovala piatok,10.2. na sukromnej klinike,utz babatka...krasny darcek k Valentinovi.(nebudeme cakat do konca marca,kym ma posle doktor).Uz sa velmi tesime 🙂

muska21
1. feb 2012

baby poradte nieco na bolave hrdlo, vecer ma zacalo boliet a neviem co mozem 😒