icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

iviatko
1. feb 2012

@lu17 dnes mi robila odbery, ja som jej platila aj pri prvom synovi 300Sk za utz, aj teraz som tam nechala 10 eur. Vsak uvidime, snad to bude ok, boooze mesiac.

tatulienka
1. feb 2012

@iviatko ahojký, ja som tiez srdiecko este nevidela a bola som 6+3..tak sa neboj...pri dcerke som videla srdiecko az v 10tt...

tinara23
1. feb 2012

@monika2712 gratulujem 🙂 a aký bol pocit z doktorky ?

zahadka
1. feb 2012

@ella_joy TP je 11.9., ale predpokladam, ze to bude skor, mozno aj o dva tyzdne

lu17
1. feb 2012

@iviatko Ok, takze odbery mas za sebou. To som ale prekvapena, ze berie peniaze za usg, ved podla poistovni by to malo byt zadarmo. ved je to hradene poistovnou,tehotne a tak. A ak je az nad normu tak vtedy nepreplacaju. ....To je sila.... ale pocula som o tom uz, ze niektore tehulky za to cvakaju peniaze. ja tiez idem az o tri tyzdne na poradnu a strasneeee dlho mi to pripada. nemam ani fotecku z usg.... A tiez sa objednavat na specialny usg v priblizne 12 tyzdni?

monika2712
1. feb 2012

@tinara23 vies co nakoniec dobry celkom, aj sa usmiala, aj zavtipkovala. myslim ze ak bude takato stale, tak ju menit nebudem..

Dakujem vam! som happy! 😉

tinara23
1. feb 2012

@monika2712 tak to som rada 🙂 ja dávam na svoj prvý dojem a ak bol dobrý, väčšinou to tak je aj v budúcnosti 🙂 dúfam, že sa aj ja poobede dočkám takejto krásnej správičky 🙂

monika2712
1. feb 2012

@tinara23 drzim palce, ja som dufala ze uz bude aj srdiecko ale bolo este skoro a idem znova az 13.2 tak to uz bude urcite ak bude.. chcela aby som dosla o tyzden -10 dni, ale nemali volne, tak co uz. pockam uz.

tinara23
1. feb 2012

@monika2712 ďakujem 🙂
určite bude srdiečko, neboj nič 😉 dva týždne prejdu ako voda 🙂

monika2712
1. feb 2012

Nie je to moc dobra foto, ale tak hadam daco uvidite 😉

lu17
1. feb 2012

@monika2712 Krasnnaaa fotecka, vidno baby fazulku 🙂 A povedala ti dr.aky si tyzden?

zahadka
1. feb 2012

@monika2712 je to tam a bude to krasna zdrava fazulka 😉

tinara23
1. feb 2012

@monika2712 kráááása 🙂

nmonika
1. feb 2012

Ahojte...MAm pocit,ze na mna nieco lezie.Som slaba a citim nadchu a horucku.Co najskor zaberie?

monika2712
1. feb 2012

@lu17 odpovedam presne tomu jak podla tehu kalkulacky aspon zatial, zmerat sa to velmi nedalo, fazulka sa nam schovavala furt za zltkovy vak.

lu17
1. feb 2012

@monika2712 Ok, nabuduce sa urcite zmeria. Inak u mna je to posunute o tri dni neskor ako podla ms.

kali23
1. feb 2012

@stipec26 pre mna je to dost novy poznatok, uz dva dni zaspavam okolo 21hod... ehm ale pri telke, to asi vadi, ze? v spalni sama neviem zaspat... da sa povazovat za aktivitu lezanie a pozeranie tv, aj ked do noci? lebo toto ja bezne po veceroch robim... 😅

kali23
1. feb 2012

@ktore tie tavene syry aj mna prekvapili, povedala mi to jedna znama, kt ma za sebou 5 potratov, ale aj 2 zdrave deti, dnes su to uz skoro dospelaci ;) ja tavene syry nejako nevyhladavam... su to vacsinou len same nahrady a ecka...

kali23
1. feb 2012

baby citite niektora take divne pichanie, akoby sa ten maly hrasok mrvil? take akoby " vrtanie" neboli to, len je to take neprijemne a ja neviem, ci je to ok, alebo nie 😖

monika2712
1. feb 2012

@kali23 mna pichalo na pravo dost casto, dnes som sa pytala ci je to OK, nenasla ziadnu cystu ani nic, takze by to malo byt v poriadku.. je to zrejme len tym roztahovanim a hormonami.

lu17
1. feb 2012

@kali23 Ahoj,ja mam tiez dva dni bolesti brucha akoby som mala mat ms. ale zrejme a babatko zvazsuje a rastie maternica 🙂 A aj trocha divne krce v bruchu.

alyce
1. feb 2012

@iviatko Ahoj, ja som bola na sone 5+1 bolo vidiet len plodovy vak, je to ok. 6+4 sme uz mali srdiecko

veverka84
1. feb 2012

ahojte tak aj ja som dnes bola u dr videla som aj cervika a krasne bijuce srdiecko 🙂 🙂 🙂 je to laska na prvy pohlad 🙂 🙂 🙂 o 2 tyzdne odbery a knizka a urcia presne termin 🙂

alyce
1. feb 2012

@monika2712 hladala som ta, chcela som vediet ako bolo na dlho ocakavanom sone. Tak super spravy, ked je babo tam a vsetko sedi, mozes si vydychnut 🙂

montinka
1. feb 2012

baby neviete ako sa vola ten test co predavaju v lekarnach,ktory vám ukaze ci cakate chlapca alebo dievcatko?

tatulienka
1. feb 2012

@nmonika ja som bola tiez nachcipana a kup si osciloccocinum...su to homeopatika..to ti hned zaberie

orchidea8
1. feb 2012

Kocky...gratulka vsetkym co ste dnes videli srdiecka 😵
Ja idem v piatok, dufam,ze aj ja ho uvidim...

stipec26
1. feb 2012

@montinka myslis toto? IntelliGender Test http://www.intelligender.com/home.html
alebo su aj ine?

stipec26
1. feb 2012

@kali23 to je aktivita, ktoru budes zvladat lavou zadnou aj s babatkom na prsiach, takze si myslim, ze si nasla spravnu cinnost ;)

kali23
1. feb 2012

tak fajn 😀 😀