September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@iviatko ahojký, ja som tiez srdiecko este nevidela a bola som 6+3..tak sa neboj...pri dcerke som videla srdiecko az v 10tt...
@monika2712 gratulujem 🙂 a aký bol pocit z doktorky ?
@iviatko Ok, takze odbery mas za sebou. To som ale prekvapena, ze berie peniaze za usg, ved podla poistovni by to malo byt zadarmo. ved je to hradene poistovnou,tehotne a tak. A ak je az nad normu tak vtedy nepreplacaju. ....To je sila.... ale pocula som o tom uz, ze niektore tehulky za to cvakaju peniaze. ja tiez idem az o tri tyzdne na poradnu a strasneeee dlho mi to pripada. nemam ani fotecku z usg.... A tiez sa objednavat na specialny usg v priblizne 12 tyzdni?
@tinara23 vies co nakoniec dobry celkom, aj sa usmiala, aj zavtipkovala. myslim ze ak bude takato stale, tak ju menit nebudem..
Dakujem vam! som happy! 😉
@monika2712 tak to som rada 🙂 ja dávam na svoj prvý dojem a ak bol dobrý, väčšinou to tak je aj v budúcnosti 🙂 dúfam, že sa aj ja poobede dočkám takejto krásnej správičky 🙂
@tinara23 drzim palce, ja som dufala ze uz bude aj srdiecko ale bolo este skoro a idem znova az 13.2 tak to uz bude urcite ak bude.. chcela aby som dosla o tyzden -10 dni, ale nemali volne, tak co uz. pockam uz.
@monika2712 ďakujem 🙂
určite bude srdiečko, neboj nič 😉 dva týždne prejdu ako voda 🙂
@monika2712 Krasnnaaa fotecka, vidno baby fazulku 🙂 A povedala ti dr.aky si tyzden?
@monika2712 je to tam a bude to krasna zdrava fazulka 😉
@monika2712 kráááása 🙂
Ahojte...MAm pocit,ze na mna nieco lezie.Som slaba a citim nadchu a horucku.Co najskor zaberie?
@lu17 odpovedam presne tomu jak podla tehu kalkulacky aspon zatial, zmerat sa to velmi nedalo, fazulka sa nam schovavala furt za zltkovy vak.
@monika2712 Ok, nabuduce sa urcite zmeria. Inak u mna je to posunute o tri dni neskor ako podla ms.
baby citite niektora take divne pichanie, akoby sa ten maly hrasok mrvil? take akoby " vrtanie" neboli to, len je to take neprijemne a ja neviem, ci je to ok, alebo nie 😖
@kali23 mna pichalo na pravo dost casto, dnes som sa pytala ci je to OK, nenasla ziadnu cystu ani nic, takze by to malo byt v poriadku.. je to zrejme len tym roztahovanim a hormonami.
ahojte tak aj ja som dnes bola u dr videla som aj cervika a krasne bijuce srdiecko 🙂 🙂 🙂 je to laska na prvy pohlad 🙂 🙂 🙂 o 2 tyzdne odbery a knizka a urcia presne termin 🙂
@monika2712 hladala som ta, chcela som vediet ako bolo na dlho ocakavanom sone. Tak super spravy, ked je babo tam a vsetko sedi, mozes si vydychnut 🙂
baby neviete ako sa vola ten test co predavaju v lekarnach,ktory vám ukaze ci cakate chlapca alebo dievcatko?
@nmonika ja som bola tiez nachcipana a kup si osciloccocinum...su to homeopatika..to ti hned zaberie
Kocky...gratulka vsetkym co ste dnes videli srdiecka 😵
Ja idem v piatok, dufam,ze aj ja ho uvidim...
@montinka myslis toto? IntelliGender Test http://www.intelligender.com/home.html
alebo su aj ine?
tak fajn 😀 😀

@lu17 dnes mi robila odbery, ja som jej platila aj pri prvom synovi 300Sk za utz, aj teraz som tam nechala 10 eur. Vsak uvidime, snad to bude ok, boooze mesiac.