icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

maysam
2. feb 2012

@zahadka no ja malu skusam na tie umele mlieka od 6 mesiaca,ale nechce mi to vobec pit. aj ked zamiesam do jedla,tak mi to jedlo vobec nezje. Este je aj naucena zaspavat na prsniku,takze vobec neviem,co budem robit. Uz som objednana k detskej doktorke,tak hadam mi nejak poradi.

petraas
2. feb 2012

@tatulienka to co je za znacku kocika? neni to v-travel ci tak nejak? lebo mi mame v-cros ten je na 3 kolieskach a je podobny tomu co si sem dala🙂

tatulienka
2. feb 2012

@petraas ano, je to ten...a ste spokojný?

stipec26
2. feb 2012

@tatulienka ano da sa dat - zadna cast je pre novorodenca a predna od 6 mesiacov.. ja som mala taku fusakotasku z peg perega (http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...), tak v tej som tam kladla babo v zime a v lete - klasicky priamo do toho ako to je - su tam popruhy.... nic z toho sa tam nedalo dat, mame prekladacie "madlo/rucku" a tam kde sa to uchytava su skladacie casti... a na plosinku nemam vzadu priestor

petraas
2. feb 2012

@tatulienka ano my sme boli velmi spokojny nemali sme s nim ani raz problem...my mame podvozok tento http://www.babyworld.sk/ a farbu mame taku pistaciovu...mame k tomu vsetko...kupovali sme taku farbu kvoli tomu ze sme mali mat dievcatko a ak by sa nahodou podaril druhy chlapec tak aby sme nemuseli kupovat dalsi kocik...ono ja by som najradsej kupila novy ale tie peniaze viem a potrebujem aj inde vyuzit takze budeme mat tento stary

tatulienka
2. feb 2012

@petraas a aký bý si iný kupovala?tak fajn, ze ste spokojný, ja chcem 4 kolesový..

petraas
2. feb 2012

@tatulienka to este neviem este som nepozerala ale su velmi pekne kociky aj ked nehovorim ze my mame skaredy...paci sa mi len uz je taky okukany...po inych som radsej nepatrala lebo ako sa poznam urcite by som nakoniec kupila novy🙂

petraas
2. feb 2012

baby troska inspiracie pre niektore..vybrala som si 18 dievcenskych a 17 chlapcenskych mien a teraz musim vybrat z kazdeho 2 spravne...ach jo to bude fuska...chcem dat 2 mena lebo aj dcerka ma 2 mena...

Ella, Emma, Claudia, Isabell, Lauren, Laura, Lea, Leonela, Lívia, Mia, Leonie, Simona, Simonne, Tess, Vanessa, Shania, Zara

Alex, Damián, Dean, Jacob, Liam, Daniell, Neal, Noel, Marco, Sebastián, Simon ( nie Šimon) Samuel, Timon, Timoteo, Max, Maxim, Mathias

orchidea8
2. feb 2012

Pekne kociky ste vybrali...ja asi necham sice nie najnovsi model ale kocik po malom. Ved porodime na jesen/zimu to vela kocikovania nebude...a na jar aj tak pomaly prejdeme na golfac, tak zbytocne novy nechcem aj ked jasne bolo by super mat nejaku novinku...ale korunky dame asi do niecoho ineho radsej.

tatulienka
2. feb 2012

@petraas no paradne mena si výbrala...chlapcenských je strasne malo pekných 😒

petraas
2. feb 2012

@tatulienka no ved prave to som horko tazko vybrala tie co som pisala a to si myslim ze budeme mat chalana...dievcenskych by som mohla este pisat ale uz radsej staci🙂

tatulienka
2. feb 2012

@petraas presne...dievcenske sa mne pacia Nela, Tereza, Tamara, Greta, Sofia, Lara, Laura, Mia... a chlapcenských len par... Tomáš, Michal, Šimon, Alex, Tobias

lu17
2. feb 2012

@petraas Ahoj,pekne mena. A ako volas malu, podla prveho mena?

inci
2. feb 2012

ahojte,
babika771, gratulujem k srdiecku 🙂
baby ,tak od dneska som oficialna tehulka s tehu knizkou. do rizikovej poradne som sa nedostala, lebo dr. je marod, tak az o tyzden. uz budem len tam chodit. na vahe som zatial nepribrala ale brucho mam uz teraz ako v 5-om mesiaci. ja to nechapem....inak spala by som non-stop a zaludok mam tiez na vode ale nevraciam, jedavam casto a male davky jedla a zatial chodim aj do prace, aspon cas mi ujde rychlejsie.
pa,

petraas
2. feb 2012

@tatulienka aj ty tam mas pekne mena🙂
@lu17 doma ju volame Sofia alebo Sofi ci Sofinko a ked neposlucha alebo mna nahneva tak nelly...niektory jej hovoria nelly a niektory zasa sofi

lu17
2. feb 2012

Baby na www.parenthood.com/babynames/baby-names.php najdete rozne mena. Pozrite sa, celkom zaujimave 🙂

petraas
2. feb 2012

@inci ani ja som nic zatial nepribrala ani neschudla ale brucho mam taktiez ako v 5. mesiaci...nechapem to to co budem mat potom🙂

lu17
2. feb 2012

@petraas I mne sa pacia dve mena,len tak ako hovoris skombinovat k priezvisku a tak 🙂 Je to mile a zaujimave 🙂

tatulienka
2. feb 2012

aj ja mam strasne nafuknute brucho 😀 to ale býva u viacrodiciek...

@inci tý uz mas tehu knizku?a to ako je mozne?? 😕

tatulienka
2. feb 2012

@petraas a mala ti z toho nieje domotana, ked ju raz volate tak a raz tak?mý ked sme cakali dcerku, tak ked sme este nevedeli ze to bude dievcatko chceli 2 chlapcenske mena...ale potom sme si to rozmýsleli, lebo aj tak vacsinou to dieta volaju prvým menom, tak naco dve..

inci
2. feb 2012

baby, to brucho mam aj rano take velke, nechapacka...
tatulienka, moj gyndos este min. tyzden po 1. sone povedal, ze po potvrdeni akcie srdiecka mi vystavi knizku a posle do rizikovej. kazdy ma svoj postup. vacsinou lekari davaju az okolo 10.-12.-ho tyzdna.
zatial meno a kociky neriesime ale rada sa necham inspirovat 😉

tatulienka
2. feb 2012

@inci tak to je jasne..kazdý robi inac..ja som bola u dr. 6+3...robil mi ultrazvuk a bolo vidiet len ciernu machulku... ☹ teraz idem v utorok, tak dufam uz budeme vidiet aj srdiecko

romynka
2. feb 2012

@petraas Pekne mena si vybrala 🙂 my tiez vymyslame s manzelom... nieco uz mame: Ela, Tamara, Lara a chlapčenske Alex, Alexej... chceme aby meno ladilo s priezviskom.. v priezvisku mame T aj R.. tak idealne by bolo nieco take.. zatial T a R splna len Tamara.. no musime este pohladat.. chceli by sme nieco pekne znejuce... nie komplikovane.. no proste to NAJ 🙂 nic privelmi zahranicne.. a tiez nechcem aby meno kt. dame malo kazde druhe dietatko... no tazke je to..hlavne s tymi chlapcenskymi menami...

romynka
2. feb 2012

Trochu odveci.. ale baby, dnes mam daku pozitivnu naladu .. (asi zabralo to magnezium 😀 )
...a straaaaaasne NAM / VAM zelam aby sme si tu takto spokojne tukali uplne vsetky aj o 8 mesiacov.. a aby pribudlo tolko krasnych zdravych babatiek, kolko nas je tu 🙂

sissmiss
2. feb 2012

@romynka pripadne tych babatiek trosku viac, niekto tu ma dve machulky na utz 😀

petraas
2. feb 2012

@tatulienka nieje z toho domotana lebo ako zacala chapat ze ma meno tak som jej zacala hovorit ze sa vola nelly sofia ze me dve mena a celkom dobre to je...no ja som chcela 2 mena hlavne kvoli tomu ze ked sa jej nebude pacit jedno tak moze pouzivat to druhe...snad sa jej bude jedno pacit viac a druhe menej....ja by som napriklad tiez uvitala 2 mena🙂

tatulienka
2. feb 2012

@sissmiss ktooo???

@petraas no tak to hej..obe su pekne 🙂

sissmiss
2. feb 2012

@tatulienka citaj dozadu, neviem si spomenut meno....

tatulienka
2. feb 2012

@sissmiss no ja som asi slepa 😵

sissmiss
2. feb 2012

@tatulienka: vladka 1828...nasla som 🙂