September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
my nejake slovenskejsie, aj ked mne sa najviac paci Sofia 🙂 Ja mam ale tusaka ze bude dalsi chalan, aj ked kocik som vybrala dnes, predbezne, ruzovy s kvetinkami ( a bola so mprijemne prekvapena cenou, za 270, kombinovany a uz aj s autosedackou, moc som do toho nechcela ist, ale tento sa mi pozdava).
@sissmiss aký??daj foto..alebo link
@sissmiss aj ja chcem Sofiu, ale podla poslednych prieskumov, je to najpouzivanejsie meno na slovensku za posledne dva roky.. takze neviem.. nechcem mat meno ako ma kazdy druhy, ale fakt sa mi strasne paci.. muz mi ho ale velmi neschvaluje, takze je mozne ze to nakoniec bude uplne nieco ine... Saru mi zrusil, ze to je vraj zidovske meno.. tak neviem.
@tatulienka ci vlastne nakoniec tento, o par eur drahsi...
http://www.svetkocikov.sk/kociky-mikado/505-mik...
@monika2712 u nas tiez tak a naozaj ma jedine odradza ze ho bude mat skoro kazdy...ale asi nakoniec spravime tak ze ked sa narodi, tak sa rozhodneme pre meno, aj ked som pocula ze to v porodniciach nemaju radi 😀 Kamoska rodila a oni na nu ze meno, ze nepoviem, ze musite, napiste tam ake chcete, nepoviem... 😀 nakoniec neviem ci sa rozhodla hned alebo az po par chvilach po narodeni 🙂
@sissmiss no tiez som to chcela tak, ze az ked sa to narodi.. ale urcite je dobre mat nejake mena premyslene.. ja som naozaj chcela sofiu strasne, ale ked teraz citam kolko je Sofii.. tak mi to pride trapne, akoby som sa opicila.. to iste je to aj s Emou ci Nelou, sa s nimi roztrhlo vrece.. len ked mne sa vobec nepacia typicke slovenska mena, a muzovi zas ano.. to je des..
@monika2712 aj u nas tak 😀
a tiez Nela a Ema so Sofiou boli moje favoritky, muz skor take ze Zuzana 😀 to je u nas veselo potom, ja som dost prechka a potom sa durdim a on ma uz naschval stengruje 😀 Ja to mam tak ze bud nikoho s takym menom nepoznam a tam je to o tom mene ci sa mi paci alebo nie, alebo ak poznam, tak sa neviem odosobnit...a prave Zuzany poznam len uuuuplne..., inak meno je to krasne, ale tie asociacie....Chlapcenske sa mi zdaju inak krajsie a viac na vyber, Filip, Samuel, Martin, Marek, ...no, vlastne ani nie, aj dievcenskych viem cca tolko vybrat. Este sme sa zhodli na Silvii a Lenke....ale ja to mam take ze raz tak raz tak, neviem udrzat nazor. Ja aj meno pre psa som vyberala na viac krat, dlho predlho este pred tym nez som ho mala a potom som jedno vybrala, ale mal ho len kratko chudak, lebo sa mi k nemu nehodilo, tak som ho premenovala 😀 U nas jedni tak menili meno babatku, prekrstili 😀
@sissmiss no to sme na tom podobne, dnes rano sme sa o menach bavili, ja som si to svoje, a on trepol ze Anezka, a chlapcenke Filip alebo Jano.. skoro ma porazilo.. filipa by som este ako tak zniesla, aj ked moc sa mi to ako meno nepaci, mam ale iny problem, priezvisko nam totiz zacina na F, a mne sa velakrat stava, ze mi v telefone nerozumeju a pocuju S.. asi suslem alebo co, tak si neviem prestavit ze syn bude mat FF ako inicialy.
Ja neviem ani chlapcenske velmi vybrat, vzdy som chcela Jakuba, a to je momemtalne tiez velmi popularne, aj Samo je krasne, ale aj tych uz je hrozne vela.. este sa mi paci David a to mi muz povedal, ze jedneho poznal a bol to debil 😀 takze mi ho zavrhol.. tak kto vie, paci sa mi aj muzove meno, Daniel, ale zas mat dvoch doma, nebude to matuce ze ktoreho volam? ozaj este babske vybral Viktoria.. moze byt, aj ked k priezvisku sa podla mna nehodi, a ja som chcela meno bez R, kedze rackujem.. takze to mam o to tazsie. 😠
@monika2712 Do telefonu F znie ako S vzdy, to je pravda 🙂 Ja sa tiez snazim vybrat aj k priezvisku, uvidime ako to dopadne 🙂
@sissmiss inak sranda, ale ja som presvedcena ze bude dievca a muz ze chlapec.. tak som s nim chcela spravit dohodnu, ze on vyberie meno pre chlapca a ja pre dievca, ale nesuhlasil ani s tym... joooj to este budu hadky 😀
aj nam zacina priezvisko na F a tiez výberame abý sa hodilo k priezvisku...ale mý mame viacmenej výbrate a je mi sum a fuk kolko ich bude...to si nevýberies...dievcatko bude Nela a chlapcek asi Tomáš...chlapcenske bolo tazsie, uvidime..
@tatulienka no Nelu som chcela pred Sofiou.. a uz nechcem ani tu kvoli tej castosti.. takze nechame to na neskor.. inak pacia sa mi aj zahranicne mena ako Zoe, Chloe, a podobne, ale zas k tomu dost slovenskemu priezvisku to veru nejde.
Caute, mozem sa pridat?
Predbezne by som mala mat termin ako @ktore , 24.9., ale teda u lekara som este nebola, snad buduci tyzden sa uz dostanem.
Inak ked riesite mena, ja mam doma Sofiu, tu mladsiu 😀 . V porodnici ked som rodila, boli dve, a sestricky len ochkali, ked som zahlasila meno, ze dalsia Sofia?! 😠
Je ich fakt vela, ale napr. v skolke v triede je jedina, aspon ze to 😅 , ani spomedzi kamaratmi dalsia nie je. A navyse ju neolame Sofinka, ako vsetci, ale Sofuska 😉
ach baby, želám nám, aby výber mena bol pre nás tým najväčším a jediným problémom počas tehotenstva 😉
@vladka1828 no veru.. ale tak je to dolezite, ked si vezmem, ze by mne vybrali rodicia nejake hrozne meno, a cely zivot by ma to trapilo.. tak chceme aby bolo to najkrajsie 😉
@monika2712 podľa mna je veľa vecí iba o zvyku a o tom koho pod tým menom poznáš.......mne sa napríklad strašne nepáčilo meno Fero (nechcem tým nikoho uraziť).......až kým som pred 8 rokmi nestretla jedného Fera 🙂 dnes je to môj manžel a už vôbec sa mi nezda byť Ferko také hrozné 😀 .....ale je zas pravda, že synovi by som ho asi nedala 😉
@sissmiss co sa týka mamy,skoda reci,dnes som zase pocuvala....ale kaslem ju!nech si vravi co chce. Najkrajsie bolo,ked som prisla domov, Tamarka sa ku mne rozbehla,chytila ma za brucho a vravi: Maminka mas tam tu sestricku?😀 a ked som jej povedala ze co ak tam bude bracek ona ze nie,ze ona vie ze sestricka.😀
@vladka1828 no inak, som si spomenula, ze aj moj mm dnes rano trepol ze Fero, som ho zprdla, ze ci mu nesibe 😀 😀 😀
@vladka1828 a tiež môj synovec Félix - ani si neviem predstaviť, žeby sa volal inač.....ked nanho sestra niekde zakričí, vie, že sa neotočí ešte dalších 10 detí......a všetci si ho hned pamätajú 😀
@monika2712 tie staré klasické mená sa už skoro vôbec nedávajú 😀 😀 to skôr naše babky nám ich nutia, že sú to pekne slovenské mená.... 😀 😀 😀
😀 ja by som zas velmi chcela slovenske meno ako Jergus, Ondrej alebo Eliska, ale moj partner je cudzinec, a kedze tam budeme zit, nikdy by im tak nikto nepovedal..a k tomu priezvisku by to teda bolo znelo asi ako u nas Armando Lakatos 😖
@vladka1828 niektore slovenske su pekne, napriklad na Jakuba nedam dopustit, to meno sa mi paci od detstva.. alebo Petko.. ale niektore ako Jozo Fero, Jano.. to by som teda nedala..
inak moj muz je expert na vyberanie mien pre zvieratka, aj psovi aj kocurovi vymyslel on, a teda mali vzdy uspech, zatial co mna napadali same blbosti 😀 ale zas jeho pri vybera mena pre dieta napadaju tiez same blbosti.. jedine co by som mu schvalila je ta Viktoria.
mne sa paci Bianka,Alzbetka a Viktoria🙂 a chlapcenske Borisko
@vladka1828 nebude jediny, ese nakupovanie vybavicky 🙂 a pripravovanie izbicky, v tvojom pripade mozno pre dvoch 🙂
@marcelatje a prečo sa neodporuča v prvom mne primarka na hematologii už nasadila vraj čim skor tym lepšie 😉 😉 😉
Ahojte 🙂 nestiham vas citat. vcera som tak prechladla v robote,ze rano hrca v hrdle,zapchaty nos. A konecne mi prestalo chutit fajcit.

@monika2712 aj aj uz velmi chcem jar.neznasam zimu.aj mna taha driemat.aj som driemala aj vcera.okolo druhej ma to vzdy taha.idem papat furt musim nieco a uz ani neviem co mam jest....joj