September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@jamama masaz ano, aj ked su maseri ktori neradi masiruju tehotne. Na kurze im totiz hovoria, ze tehotne radsej nechytat- pre istotu, keby sa nahodou nieco stalo, aj ked nie vinou masaze...ja som mala znamu ktora chodila pred otehotnenim kazdy tyzden, aj po otehotneni az do konca tehotenstva, a vsetko v poriadku bolo. K tomu vela plavala, denne az skoro do 9 mesiaca, okrem kondicie aj pre bolesti klbov a plavanie a masaz jej ulavili
predam novy monitor dychu ak mate zaujem nakuknite do mojho bazara 😉
Kde budete kupovat tehotenske oblecenie?Nejake obchody v Presove-Kosiciach ???
@jamama no to mi je ľúto,že až tak Ti je zle,musíš sa prinútiť piť aj keď vieš,že o chvíľu to dáš von,ale musíš 😉 a tými masážami neviem,podľa mňa keď len krčná tak to sa môže,ale v sede...mne teraz tak dobre spravila nedeľná polievočka,tak mi nejako ukľudnila žalúdok,jedla som síce pomaličky,opatrne a polievkou zatiaľ aj končím 🙂 pre istotu 😀
A este ma za to tehu oblecko napadlo aj H&M v optime v KE
Dievcata ja mam taky zvlasny pocit, nepamatam si to z prevo tehu, ale robia sa teraz v okoli 10-12 tyzdna aj odbery? Lebo mna poslal len na uzv a odbery mi ziadne nerobil, akurat vysetril moc, predtym som mala branu kultivaciu, a u obvodnej mi akurat este kontrolovali krvny obraz
baby, boli ma podbrusko a krize ako pri ms......moze to byt tym ze sa maternica zväcsuje?
@muska21 samozrejme, cim inym ? 😉
@monika2712 ja len ze sa trosku bojim, minule tehu skocilo MA v 9tt tak len preto sa pytam.
@muska21 chapem, tiez som to mam za sebou, ale pokial ti netvrdne brusko a nemas silne krce, tak je to v poriadku.. beries magnezium?
@monika2712 nie neberiem nic......krce a tvrdnutie bruska som nemala ani pred tym, zistili mi to az v 12tt a to som zacala spinit.
Ahojte,
tak zajtra ma caka zubarka...stale neviem ci sa da cistenie kanalikov zvladnut aj bez injekcie.Robili to niektorej?
Inac som si vcera kupila uz tehu nohavice v HM, a potom teplaky v Letexe.Su uplne super...takze mozem rast.
A este co mate ultrazvuky za sebou...presne vam velkost na sone sedi s velkostou podla posledneho menzesu?
@muska21 tak si kup Magne B6 zajtra a ked budes mat silnejsie bolesti brucho tak ho uzivaj. ja ho beriem odvtedy ako som zistila ze som tehu, kedze ma chytali v noci krce.
@orchidea8 ahoj, tak mne robili kanaliky pred dvoma rokmi, a poviem ti ze mne ani tri injekcie nepomohli na bolest.. takze bez injekcie.. mam obavy ze to nezvladnes, a neviem ci sa to vobec odporuca robit v tehotenstve. ja mam tiez termin k doktorke, novej, a tiez mi chce opravit jeden zbabrany zub, prave ten co mi robil pred dvoma rokmi iny zubar, nepodarilo sa mu vyplnit jeden kanalik cely, kedze ma to stale bolelo, tak to nechal tak jak sa mu to podarilo, lenze je tam riziko ze sa mi tam spravi lozisko a zub bude musiet cely von, toto sa mi uz stalo na stolicke oproti, a isla von, takze ked pridem aj o tu druhu tak uz nemam poriadne cim kusat. 😠
ale je pravda ze ked to robil manzelovi jeho otec tak myslel ze skape od bolesti...takze tazko povedat,fakt tam zalezi ze ako a ci uz je mrtvy ten zub...
@monika2712...no ved prave...keby sa to dalo odlozit nechat ten zub otvoreny aspon do konca prveho trimestra, nechcem teraz nic riskovat...sa obavam ze to je hrozna bolest, aspon podla pocutia to uz tak zneje ze nic prijemne to nebude.
@veverka84...no zubarka povedala,ze ten zub ma 3 korene mrtve ale jeden stale zivy...takze myslim,ze to bude riadne boliest. Tebe ich cistila s injekciu normalne teraz v prvom trimestri?Moze sa to?
@orchidea8 no ja to asi tiez budem musiet odlozit to nanovo cistenie.. lebo je mozne ze aj po dvoch rokoch ma to bude stale boliet, zub je samozrejme mrtvy, tam asi ide skor o to ze tou spiralou sa ide do korena zubu a mna to tam hoci bol mrtvy aj tak stale bolelo.. ale tiez mam obavy ze ked sa to teraz neopravi, moze sa mi to pocas tehu zhorsit, spravit hnisavy vacok a zub bude musiet ist von.. a to teda tiez neviem ako by som zvladla bez umrtvenia..
No neviem :( Mam sto chuti s tym zubom pockat minimalne do konca prveho trimestra, len neviem ci ho moze nechat tak dlho otvoreny....
No ja viem presne kedy sme mali jeden jediny nechraneny sex...takze viem ze to bolo az na 19den cyklu, a tym padom aj rozdiel mam 5 dni...
@lu17...nemam v tom zube nic, minule mi zavrtala do nervu a tak to bolelo ze musela skoncit a mam to otvorene.
baby ja mam ist 15.2 k zubarke,mam tri kazy a tie mi ide robit,no myslim ze mi to neumrtvi a tym padom jej asi zdrhnem.😀
@orchidea8 Aha, tak to je kvoli infekcii asi nedobre. Ale zvykne sa davat taka vlozka,ktora vycisti a zakryje ten otvor a potom neskor sa zaplombuje. ja som pred tym,ako som ostala tehu bola u zubara,robil mi dva zuby a mam tam teraz vlozku. A vravel,že mozem to mat aj pol roka. Tak sama neviem co, ako ale bojim sa aspon v tomto trimestri nieco s tym robit. Aj ked mam citlive dasno pri tom zube a trocha hnisu .... ale dezinfikujem si to Bukofitom lokalne.

Dievčata na nádchu su väčšinou kvapky a spreje z morskou vodou,len tie až nejak veľmi neuvoľnuju nos,a čo je na take zabetonovane nosi najlepšie-muconasal,to su etericke oleje, píše sa tam len že nevhodné do 6 rokov a je pri dlhodobom použití navykovy.Myslím že ked sa použije len ráno na uvoľnenie ...nevadí.Homeopatikam ja neverím a tie na trávenie som mala aj ja,aj také pri celodennej nevoľnosti,ale nič nezaberaju.Mám aj lízatka na tehotensku nevoľnosť,to som si u nas objednala v lekarni a tie mi zaberu,ked chcem hned uľavu,ale len na krátko.Volaju sa Gravi pop a maju výbornu chuť take roksove z príchuťou.Skuste.