September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@tinara23 no podla mna je blbost aby zodpovedal 5-6 tt a zaroven bolo srdiecko.. mozno to zle videl, ze sa mu neukazal cely plodik, neboj,pockaj do stredy, a daj si magnezium ak mas..
@monika2712 pozerám správu a tam je, že gestačný vak 15mm, je to ok ?
@tinara23 a nepise nieco o strukture plodu nahodou?
@monika2712 nič len in utero GS 15mm, prit. YS, EP+...hematom negat. nič zaujimavé
@tinara23 bolo by dobre zistit co je pritomny YS a EP + , neviem aka ma byt velkost gestacneho vaku, fotku nemas zo sona?
@monika2712 joj čosi, fotku mi nedal, najpr mi povedal, že je to missed a potom, že dáva tomu šancu, som z toho jeleň, idem študovať...
@tinara23 no snazim sa aj ja daco najst, neviem veru.. podla mna sanca tam este je, snad to nezaniklo..
@monika2712 no ja neviem, čítam, že kočka mala po umelom oplodnení gestačný vak 15mm a bola 6+4, že sa jej vraj neskôr uhniezdilo, bola cca 5-6 dní pozadu a bábo je ok. Ja som dnes 6t+2.
@tinara23 moj gestačný vačok mal 15 mm, vyšlo to na 6+0, tak mam v sprave,
a CRL (veľkosť plodu) bola 6,4 mm čo zodpovedalo 6+1,
takže mne sa to zda normal..
skratky nepoznam, ale jedno bude plod a druhe žltkovy vačok, tak mne povedal moj doki,
že tie dve veci su v gestačnom vačku...
@tinara23 no vidis, tak to moze byt vsetko v pohodke.. inak ono ved plodik moze byt troska pozadu podla mna,ale to neznamena sa ze nebude dalej dobre vyvijat.
ako pise @kamilkka, tie dve skratky asi budu zltkovy vak a plod, aj ked hladala som nazov ztlkoveho vaku po latinsky a YS to nie je, ale kto vie co oni pouzivaju za skratku.. ja mam inak tiez v sprave ze zltkovy vak +, strukt.plodu +.
@tinara23 hlavne ze je tam kde ma byt, ostatne neries. Viac sa tak skoro tazko da zistit, <3 tak okolo 7tt zachytia aj ked bije uz skor...zastarane utz, nie vsetci su uplne zdatni v citani utz... proste dnes vies ze to nie je mimomat.a oni reagovali na tvoju info ze mas "velmi silne bolesti", co zase neni az tak uplne pravda, nie? 😉 tak preto ta zmienka o snahe tela vylucit plod... Viac teraz nezistis, nestresuj sa, vies to dolezite, ze je v maternici 🙂
@monika2712 bude to asi tak,
len ja som bola 5+5, teda nejak to predbehlo svoj vývoj, dufam, že to nevadí...
a pritom ovu som mala neskor isto 2 - 4 dni, možno i viac 😒
@kamilkka
@monika2712 hej hej žltkový vak mi spomínal, ale veru veľkosť plodu nie, ešte tam mám AS +- , to bude asi akcia srdiečka a tá sa mu zdala, že preblikla. No som zvedavá, veľmi som sa neuspokojila, tým, že som tam išla.
@tinara23 moja neboj, klud, hlavne ze je na mieste, ostatne sa dozvies v stredu.. musis sa pozitivne naladit, a verit ze bude vsetko ako ma... uz sa prosim netrap, neprospieva to fazulke, pekne sa jej prihovor a bude dobre uvidis.. a daj si to magnezko ak mas 😉
ahojte. mna caka sono zajtra. dufam ze dopadne dobre.🙂
Ahojte, tak ja sa pridavam k Vam 🙂 termin mam zaciatkom septembra len som trosku nesvoja kedze som v Nemecku a poriadne nerozumiem doktorke :( Som v 9 tt a moje bobco ma uz skoro 1,6 cm 🙂 chvala bohu ze coskoro idem domov.... bojim sa aby sa babätku nieco nestalo kedze moja gynda mi robi stale len ultrazvuk a nic viac :(
@sblondska ano, pri prvom, to su aj nove pocity, raz zazit je ine ako o tom citat, pocut. A tiez hormony...Zvacsa to prejde ked budes mat prve viditelnejsie znamky tehotenstva. Vacsie brusko a tak. Zatial mozes tu vazbu upevnovat relaxaciou a uvedomovanim si plodu v sebe, vizualizaciou. Predstavou a rozhovorom s babatkom. Ja som pred mesiacom zrovna absolvovala regresnu terapiu a psycholog mi povedal taku peknu vec ze ci sa nechcem babatka nieco spytat lebo tam odkial prichadza vela vedia 🙂 mozes sa ho skusit spytat preco si vybralo prave vas 🙂
@tinara23 neboj, drzime palce. Oni na pohotovosti su skor nastaveni na to ze clovek tam pride s problemom, takze ak ho vlastne nemas, hladaju ho...tak aj u teba. Mas silne bolesti tak chcu najst povod. Gynekolog v poradni je nastaveny na to ze hlada srdiecko, a na pohotovosti- niekde je problem, najdem kde. Mozno ani v stredu este nebude akcia srdiecka jednoznacna, niekomu az v 8-9tyzdni zistili... Takze isla si tam s tym ze mas strach ci je na dobrom mieste- a ano, je na tom najlepsom mieste, tak sa trosku potes, uz prvy uspech mas 🙂 na to ostatne musis trosku pockat.
@kamilkka
@monika2712
@sissmiss baby ďakujem za podporu, trošku som posurfovala po nete a už som kludnejšia, boli kočky, ktoré v 6tt+4 mali vačok 15mm a všetko je ok, takže už som pozitívne naladená 😉 😀 😀
@sblondska ja som to tiez tak mala pri prvom a hlavne vela veci na plane, sluzobky mimo eu a vsetko padlo...tak som bola aj nahnevana a tiez som dovtedy denne sportovala a odrazu nic...Ak mozes chodit von, chodievaj aspon na prechadzky, zbieraj silu a energiu, mne ten terapeut povedal aj toto, ze jednoducho to je take obdobie, kedy sa vylucuje vela progesteronu, zenskeho hormonu a zena sa vtedy stava tak naozaj zenou, a to znamena aj kludnejsia, miernejsia, zenskejsia...a ze pride obdobie ked sa narodi babatko a tu energiu co som zbierala budem potrebovat...tak mam teraz mysliet na seba, pracovat na sebe, spomalit, viac spat, pocuvat sa...Obdobie aktivity zase pride...
@tinara23 nepovedal nahodou ci neratal ze 5.6 tyzdnou po oplodneni?lebo tak ratala.a plodove vajce povedala ze je velke ako pri 3 tyzdni po oplodneni.oni este na zaciatku niektory lekari nehovoria teho od posledneho tehu ale od oplodnenia.takze srdiecko uz mohlo bliknut 😀 to by znamenalo ze je to taky 7 tyzden?

@monika2712
@sissmiss
@kamilkka takže baby vrátila som sa z pohotovosti, plodík je v maternici....ale samozrejme, keďže som opísala silné bolesti, tak mi povedal, že zrejme sa snaží moje telo plod vypudiť...a ževraj zodpovedá 5-6tt, tak ja neviem, keďže viem presne kedy bola ovulka a test mi vyšiel 13 dni po ovulke, zdalo sa mu aj, že prebliklo srdiečko, len mi to nejak tá veľkosť 5-6tt a srdiečko nesedia, lebo povedal, že ako keby sa zastavil vývoj v 5-6tt, tak potom by asi akcia srdiečka nebola, nie ? 😒 Mám ísť ku svojmu dokymu zajtra, ale keďže neordinuje pôjdem v stredu.