icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

ktore
7. feb 2012

@sblondska co sa ti take sniva?o tehotenstve?aj sa z dcerou snivali hluposti.a ked zacala kopkat tak uz to bolo fakt strasidelne.snivalo sa mi ze ju musim naspet tlacik rukou lebo cez brusko uz vytlacala nozicku.velky strach boze a take sny boli caste.

sblondska
7. feb 2012

@ktore tuto noc sa mi snivalo s priateľom stále ale
take veci že som sa zobudila s placom.. Snivalo sa
mi že ma nechal a podobne...

ktore
7. feb 2012

@sblondska nooo to su obavy....neboj sny prejdu a skutocnost je ina.aj mam take sny vselijake o manzelovej byvalej ze je to hroza.

sblondska
7. feb 2012

@ktore presne, keby sa mi aspoň tá nepchala do snov 😉

ktore
7. feb 2012

@sblondska preeesne tak.a ja ju mam aj v realite kazdy den na ociach lebo byva podomnou 😀 😀 😀 takze tehotenstvo mam take vynervovane az sa bojim niekedy ze omdliem.

monika2712
7. feb 2012

@ktore cau moja, co nove? stale je ti zle? mne je tusim coraz lepsie.. vobec mi nie je zle, uz mi ani nie je tazko na zaludku velmi.. az mi to pride divne..

ktore
7. feb 2012

@monika2712 to ti je dobre.o nieco mi je lepsie ale tk od obeda ma este divne pocity.este furt.tvoje telo si uz zvyklo na zmenu tak zato ti je lepsie.no chvalabohu nevraciam.len ked sa najem uz potom mam velmi cudnu chut v ustach.mozno je to t kovova chut.a mozno od toho mi je zle.inak ma naplo ked si vyberam zuvacku z ust.hm čudne.jeden je lepsie a druhy den horsie ale je to znesitelnejsie ako ten 6-7 tyzden,mylsim ta depka je miernejsia.inak citam knihu tak som do nej zacitana ze ked zacnem neviem dokoncit.uz aj si sadnem a idem na to.

ivkaivka
7. feb 2012

ahojte, aj vám je zle? Ja nemôžem piť čistú vodu, je mi z nej strašne a o jedení ani nehovorím... niekedy skôr ste písali o nejakých tabletkách na potlačenie nevoľnosti, nemôžte napísať ešte raz? Sa zbláznim, ak mám vydržať v takýchto stavoch ešte mesiac.

tinara23
7. feb 2012

@zitaje ďakujem, dúfam, že bude 😉
@ktore ako to rátal neviem, bol dosť skúpi na slovo, najprv začal je to potrat, zastavený vývoj, potom, že trošku preblikuje srdiečko a nakoniec, že tomu dáva šancu. Mne to nejak nešlo dokopy, zastavený vývoj v 5-6tt a srdiečko ? 😒 Meriam BT a tá je stále na 37. Tak si vyber, ale ja verím, že to bude dobré, dúfam, že ma moja intuicia nesklame 🙂

monika2712
7. feb 2012

@ktore no ja mam az podozrenie ze mi nic nie je. mam sice ku veceru totalne komaticke stavy, len spat a spat, hrozna unava..ale inak vobec nic.. este prsia stale citim..

ktore
7. feb 2012

@tinara23 urcite to bude fajn.ak bolo srdiecko bude dobre.aj ja citim ze to bude fajn,dufam ze pocit neklame.kedy ides na dalsiu kontrolu?

tinara23
7. feb 2012

@ktore v stredu idem k môjmu so správou z pohotovosti, inak som mala ísť až 17.2.

ktore
7. feb 2012

@monika2712 so spanim som tak normalne.nijaka unava nic,ale to zato ze som doma a oddychujem cely den.prsia bolia aj mna.niekedy mam take pichanie ako tisic ihiel ked ich chytim.dnes miernejsie.tak normalne.ale to bude urcite cele teho.

ktore
7. feb 2012

@tinara23 aj ja som mala ist 17.2 ale aj z manzelom ale tomu nevysla dovolenka tak som to prelozila tak ako chcela doktorka a hned mi spravy vsetky vysetrenia aj poradnu.

tinara23
7. feb 2012

@monika2712 neboj nič, ono čo som čítala, tak niektorým kočkám to prešlo rýchlo, možno si už telo navyklo na tehotenstvo, takže žiadne podozrenia 😉

inak pozerala som si moju starú správu po IUI a tam som mala 4tt+6 vačok 8,14mm, dočítala som sa, že denne rastie cca o 1mm, čiže 5tt+6 by mohol mať cca 15mm a ja som bola 6tt+2, čo je rozdiel 3 dni, tak si myslím, že je to +- 😉

tinara23
7. feb 2012

ja napr. to mám s prsiami tak, večer bolia a ráno nič

monika2712
7. feb 2012

@tinara23 no len mne este ani nebolo nejak extra zle, v 6tt mi troska byvalo od zaludku, smrdel mi syr a tak. ale teraz.. len som hladnejsia 😀 tak ale asi si mozem pogratulovat ze patrim k tym stastnejsim ktorym nebyva zle..
alebo to este pride 😀

monika2712
7. feb 2012

@tinara23 no inak mna tiez viac bolia vecer a v noci, su naliatejsie ako rano.. zvlastne.

tinara23
7. feb 2012

@monika2712 všetko je možné 😀 mne pri dcére vôbec nebolo zle, absolútne nič 🙂

ktore
7. feb 2012

@monika2712 nemaj podozrenie,mne nic nebolo v prvom tehu.absolutne nic.iba ma chytila zrazu taka panika ze hop som tehotna.teraz co.?tak mi bolo trochu z toho na figu.po siedmich rokoch som dostala taky sok.a vobec nic som necitila.a nemylsela som na to ze moze odist a tak.vobec som nemala ten pocit.iba to ze som brala antibiotika tak som sa bala ci bude zdrave.ale vtedy som velmi malo vedela o potratoch a problemoch takze som sa tomu nevenovala.

monika2712
7. feb 2012

@tinara23 no tak asi ani mne nebude.. ked nebolo doteraz... myslim ze v neskorsom stadiu nema byt preco..
inak merala som si dneska bazalku, 37.1, snad to staci.. cakala som troska vyssiu, ale mozno som mala kratko teplomer.

sblondska
7. feb 2012

@ktore to aj ja... Ale asi taky každý druhy ju vidím...
Ale stačí mi aj to na nočné mory :D naj je že ten môj
je s ňou kamos 😀

muska21
7. feb 2012

baby, takze neviem ci to s vami dotiahnem do konca......rano som zacala trosku spinit, tak som hned volala dr a ta mi zvysila davku duphastonu a este k tomu mam brat kanavit alebo ascorutin, tak uvidime co bude.
Ze ak budem velmi krvacat tak do nemocky. 😢

monika2712
7. feb 2012

@muska21 jooj moja vela oddychuj, snad sa to udrzi..

daniela02
7. feb 2012

@muska21 nemzsli na to, pekne sa prihovaraj babu, ono bude bojovat s tebou

muska21
7. feb 2012

@monika2712 @daniela02 citala som tu uz temy a spineni v tehu, takze dufam ze bude ok, ten vytok bol len na toaletaku a bol slabulinko hnedkasty, dr hovorila ze to moze byt aj tym ze keby som nebola tehu tak by som teoreticky v tom case mala mat mrchu takze to moze byt aj tym. MM som este nic nehovorila, len mame.
Teraz je uz toaletak cisty, tak uz len cakat.
Ako unava je tu stale aj mi je nevolno. 🤐

lussinkaaa
7. feb 2012

@muska21 snaz sa byt v klude a mysli pozitivne, aj ked viem, ze je to teraz tazke ☹ Drzim palce, aby sa babulko udrzalo !!

muska21
7. feb 2012

@lussinkaaa dakujem, ale cely den v klude sa u mna neda kedze mam dvoch drobcov po ktorych o chvilocku musim ist do skolky. 😀

lussinkaaa
7. feb 2012

@muska21 tak to ti verim 🙂 ale aspon to pozitivne myslenie a bude vsetko tak ako ma byt 🙂

sunny15
7. feb 2012

@muska21 presne tak...aj som citala ze niekedy zeny v case kedy mali mat predpokladanu mrchu,mozu zacat špiniť,nebooj ak nemas silne krce a nekrvacas,nuz a ked dokonca aj špinenie ustalo tak vsetko by malo byt ok....ale urcite by som si zašla na usg....niekedy špinenie moze znamenat aj vznik hematomu alebo MA...tak kvoli tomu by ti dr.mala skontrolovat bábo