icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

erika26277
7. feb 2012

@oceanka ak sa ti podarí možno sa stretneme v termíne november 2012.... aj mi sa snažíme.... držím palce.....

saseenka
7. feb 2012

@monika2712 Ahoj, aj ja sa priznám, že som pred rokom a pol neočakávane, hneď po svadbe zistila, že som tehu, ale potratila som a od vtedy sme sa stále snažili, posledného pol roka sme navštevovali kliniku a aj napriek tomu, keď to konečne klaplo, nepociťujem tu neskutočnú radosť ako pred tým a neviem si to vysvetliť..aj keď bábo ľúbim a môj muž tiež, cítim sa niekedy zvláštne..ale ja si myslím, že keď budem už počuť srdiečko a cítiť prvé pohyby, větko sa rozplynie a ja už budem len lietať v oblakoch 😀 😀 , dúfam 😅

tinara23
7. feb 2012

ahojte kočky, moja bolesť na pravom boku zázračne prestala dnes doobeda, vidíte čo dokáže psychika 😖 😀 😀 akonáhle som sa presvedčila, že nie je mimomat., tak aj bolesť prestala 😀 zajtra poobede idem k dokymu, tak držte palčeky.

monika2712
7. feb 2012

@saseenka no ja si tiez myslim ze su to len take podvedome obavy, strach tesit sa, lebo sa bojime ze sa to zopakuje.. aj muz povedal, ze akonahle bude srdiecko tak sa zacne naplno tesit. a ja verim ze tiez, proste ked to uz bude viac menej iste, ze je vsetko OK, tak si to konecne zacneme uzivat.

monika2712
7. feb 2012

@tinara23 som rada, ze si kludnejsia, a neboj, zajtra bude vsetko OK ! 😉

jenny6
7. feb 2012

@saseenka Ja som na tom podobne.. Mám za sebou jeden potrat v prvých týždňoch a teraz krvácanie a pobyt v nemocnici a tiež zmiešané pocity.. No myslím že to je iba tým, že sa v podvedomí bojím tešiť.. No môj manželík sa teší aj za mňa 🙂 Tak ma vystískal, keď som vyšla z ambulancie mojho doktora a povedala mu, že je všetko ok a hematóm sa zmenšuje 🙂 Aj ja sa teším, stále hladkám bruško pri tom leňošení doma a tie zmiešané pocity sú podľa mňa len taká podvedomá obrana.. Ono to potom príde 😎

montinka
7. feb 2012

@daniela02 aj ja som bola. videla som sridecko 🙂 a dlzka zodpoveda 8+1tt.🙂 ja budem zajtra volat sestricke ze kedy mam prist na odbery.🙂

paula80
7. feb 2012

@monika2712 aj ja som rozmýšľala na tým krvným testom na pohlavie,nakoľko máme doma chalanov a strašne by som to už chcela vedieť, či sa podarilo dievčatko,ale je to naozaj dosť drahé,tak asi vydržím do 4D UZV-tak sa to určite ukáže a ak nie,tak potom by som si dala tie spraviť tie testy.Myslím si,že keby to bolo lacnejšie,viac žien by to lákalo 🙂

tatulienka
7. feb 2012

babuleee, ktora mala mensie babo ako zodpoveda týzdnu podla PM?

monika2712
7. feb 2012

@paula80 no treba najst sponzora, napr svokrovcov, rodicov.. k nejakemu sviatku 😀

montinka
7. feb 2012

@tatulienka ja som mala vzdy vacsie. zazrak ze toto sedi velkostne na tyzdne v ktorych som.🙂

montinka
7. feb 2012

@paula80 a kolko stoji nevies?

tatulienka
7. feb 2012

@montinka ja som mala aj prvu dcerku vzdy mensiu, ale pamatam si to az od 12tt....takto skoro neviem ako to bolo...hadam je to v poriadku...zacinam mat obavy...

montinka
7. feb 2012

@tatulienka jasne ze to bude v poriadku. vsak o kolko je mensie? nie o vela ci? a ked bola uz aj dcerka mensia a je ok tak sa neboj. aspon sa ti bude lahsie rodit.🙂

monika2712
7. feb 2012

@montinka v BA 72 eur, v genetone.

tatulienka
7. feb 2012

@montinka no praveze meralo len 7mm....a v 9tt by malo mat uz tak 2-3cm...ako som citala...

montinka
7. feb 2012

@monika2712 hmmm tak to je teda dost

@tatulienka ale ved kebyze to je zle tak by ti doki nieco povedal nie?

monika2712
7. feb 2012

@montinka no je, vravim, treba najst sponzora 😀 skoda ze nemame teraz ani ja ani muz sviatok ziadny. ja najskor az v maji, to uz budem vediet mozno aj z ultrazvuku..

sblondska
7. feb 2012

@monika2712 ono u mna nejde ani o to, ze sa bojim ze to nezvladneme,
mamka byva kusok od nas a mam od nej velku podporu, "svokra" detto...
Ja som len na zaciatku bojovala s tym, ze sa mi zmenil zivot, ale uplne.
Predtym som bola 9.oo-21.oo v praci, po praci s priatelom a este potom
v noci priatelia, žurky, fitko atd... A teraz mrem doma od nudy 😒
My sme babo neplanovali, tak som sa na tento "domaci rezim" nestihla
pripravit...

montinka
7. feb 2012

@monika2712 ved to pockam si 12 tt a budem to vediet aj bez testu.😀 len dufam ze to bude dievcatko prosim,prosim,prosim.😀

montinka
7. feb 2012

inak termin mam vraj 17.9. mate niekto tiez taky?

tatulienka
7. feb 2012

@monika2712 akurat pozeram, ze si z dunajskej luznej..ja som bývala v alzbetinom dvore..to je kusok 😎

tatulienka
7. feb 2012

@montinka no dufam, ze je to v poriadku...fakt mam uz mierne stresy.. ☹

monika2712
7. feb 2012

@sblondska chapem, ved to vsetko spolu suvisi.. chapem ze si mladsia, este si mozno mala ine veci v plane, tiez som pred 5 rokmi este o babe nesnivala, necitila sa pripravena, chodila zurovat, cvicila. ale to je jedno.. prislo to, chvilku to potrva kym si zvyknes ze sa zivot zmeni, ale ono to stoji za to.. ked sa ten stuplik narodi, tak zabudnes na vsetko, bude to pre teba to najcennejsie.. ostatne sa stane bezvyznamnym.. ale to neznamena ze sa ti skonci zivot, ze uz nebudes moct robit veci ktore ta bavia, ze sa nedostanes von, ze nebudes moc cvicit.. vsetko sa da, ked si to clovek vie zariadit, sklbit s babom.. bohuzial si ostala doma a tak ti to teraz pripada hrozne, ale ked to je to najlepsie pre babo, tak sa neda nic robit.. musis proste mysliet na neho.

monika2712
7. feb 2012

@tatulienka ano, byvame tu nieco cez rok 😉

montinka
7. feb 2012

@tatulienka hlavne sa nestresuj lebo to prechadza aj na babo. hadam nechces mat nervozne a uplakane mimciatko. 😉 neboj keby bolo cosi v neporiadku urcite by ti doki povedal

tatulienka
7. feb 2012

@montinka no dufajme...zajtra zavolam svojmu dr ze aký je dalsi postup...

montinka
7. feb 2012

@tatulienka drzim palce a nalad sa na pzitivne myslenie. 😉 🙂

tatulienka
7. feb 2012

@montinka no budem sa snazit...ale utesujem sa tým, ze mu krasne bilo srdiecko 🙂

montinka
7. feb 2012

@tatulienka aj mojmu dneska, dnes som sa normalne potesila ked som to videla. zacina ma to chytat.🙂