September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@rejocka ja mam rozne pichanie, aj na slabinach, aj v podbrusku, aj v medzi nohami... doktorke som zatial nevolala a prvu poradnu mam az 28. februar....ale tak tu pisu, ze moze byt aj po stranach maternice...
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php
tak to nechapem ja som tam bola teraz v 10 tyzdni a idem az o mesiac cize 14 nieje to neskoro na ten skrining?
ahojte baby, ja som sa dnes dala vypisat od obvodnej, zaludok uplne a vode,cele zle. Aspon par dni, nech som doma 🙂
Ďakujem vam baby, ste zlate 😉
@iviatko ja sa snazim na to nemysliet, lebo je to moooc daleko... ale este ma caka v piatok teraz odber a ak som spravne pochopila, mala by ma cakat aj tehu knizka =)
...a moj prvorodeny idem mat teraz 17.2. narodeninky (vela z vas ma vtedy poradne, tak mozeme odratava tiez) - inak tento MK mi teraz nejako blbo ukazuje jeho vek, ale tak budeme mat uz 4 rocky - velky chlapina 😀 😀
Ahojte baby!Ja som dnes dozvedela,že namiesto augusta budeme mať bábo až v septembri 😉 Takže sa k vám pridám 🙂 .
rejocka aj ja to mávam,myslím si,že to je úplne v pohode.Veľa "veci" sa zmení teraz v našej vnútri 😀
@tatulienka moze to byt aj tak , ked sa dohodnes so sestrickou noveho nech si len ona vyziada od neho kartu aby ti ju poslal a ty sa s nim nemusis ani stretnut, zavisi od dokiho a sestricky ku ktoremu prejdes
dievcata ja som od vcera v praci, dalo sa to v pohode, nevolnosti uz nie su take velke, aj poobede som sa citila az na male zaludocne problemy ok, aspon mi prejde rychlejsie cas
ahojte tak ja som dnes dostala tehotensku knizku. ma to potesilo. ako vam zavidim ze vam nevolnisti ustupuju ja mam opacny pocit skor sa to zhorsuje.
@ktore on sa pytal ci chcem pn a ja ze ano lebo mam tie zavrate a je mi zle zisla by sa. a on na to ze no ale to neni gynekologicky dovod a ze mam ist k obvodnemu. a bolo vybavene.a este dodal ze jemu byva tiez zle ked stoji 3 hodiny na operacke
ahojte kocky tak aj ja som spat od dokiny a uz som videla nase baby aj so srdieckom bilo o sto sest... len sme trosku mensi ako by sme mali byt ale tak uvidime inak ze je vsetko v poriadku a na poradnu az 15.3. na maminine narodeniny tak snad uz bude aj tehu knizka potom 🙂
@lusinda1989 ahoj, a preco ti nedala knizku uz teraz? odbery ti uz robili? jooj zavidim, ja este stale musim cakat do pondelka na srdiecko, tak dufam ze bude.. a hovorila ze to ze je to mensie ze by mohol byt problem?
@monika2712 neviem preco este mi ju nedala... hej odbery mi dnes robili a mensie je asi kvoli tomu ze bola neskor ovu kedze mavam 30 dnove cykly.... ale ze neni problem 🙂 iba ze je mladsie 🙂 jasne ze bude tes sa mojka super zazitok
ahojte babulky, vidim, ze tu to to zije, chodila som vacsinou do sukromnej skupiny ale privtirkam sa aj sem k vam ak vam to nevadi 😅
dnes som sa objednala na maly 3D ultrazvuk na 15. marca tak sa vytesujem 🙂
@lusinda1989 ...gratulka k srdiecku.Netrap sa ze ste mensi, aj my sme boli...ale verim ze na dalsej kontrole 5.marca to bude dobehnute uz 😉
@monika2712 ...tak to uz mas za par a uvidis fazulku 😵
@lusinda1989 no 30dnove nie su tak dlhe zase, ale ak si ju mala troska neskor.. no moze byt. ja som prave mala skorej, tak som cakala uz minule ze bude daco viac vidiet, fazulka bola este malinka celkom a srdiecko ani nebolo.. no nic, uz len vyckat tych par dni, len sa to hrozne vlecie.. mne povedala, ze hned spravi sono, ak sa potvrdi akcia srdca, tak odbery a knizka.. ale ono je asi jedno kedy clovek dostane tu knizku do ruk, dolezite je aby bolo vsetko Ok..
@orchidea8 no fazulku som uz videla, len srdiecko este nie ☹ skoda ze namala skorsi termin pre mna, ale uz vydrzim, uz to bude aspon na istotu.. bud bude alebo nie a je koniec.
@andrea_stella tak to pojdeme spolu 🙂 ale ja idem iba do poradne ale aj utz mi bude robit 🙂
@monika2712 ...musime byt trpezlive, vezmi to tak ze aj ked teraz bude vsetko ok dalsiu poradnu budes mat podla vsetkeho az o mesiac takze dalsie cakanie...
Ale ono sa to vsetko zmeni ked zacneme citit pohyby, vtedy je clovek hned kludnejsi.
@lusinda1989 ja idem teraz na dalsi klasicky utz 1. marca to budem uz v 13tt a 7. marca do poradne a toho 15. zas na utz...prve tehu som si prezila v anglicku a za cele tehu som tam bola 3x na utz 🙂
Baby taka odveci otazka, ale v com sa lisi chodenie do "poradne" od klasickej navstevy doktora?

ahojte,tak dnes som bola u dr.tak som v 6tt,videla som srdiečko,na kontrolu mám íst až v marci 🙂baby zvykne vás niekedy pichat napravej strane v bruchu,nie v podbrušku,dnes sme od dr.dosť behali ešte po meste a išla som robíť večeru-také zapekané bagetky 😝,no a trošku na pichlo,tak som zľakla,rýchlo si lahla,neviem zvyknete to mávať?