September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@marcelatje tak to ti teda vobec nezavidim, ale prajem ti, aby to co najskor preslo 🙂 je pravda, ze ja ani neviem, co su to tie prave tehu nevolnosti 🙂 kedze sa to zacalo len dnes, a uz mam aj pocit, ze to pomaly prechadza, mozno len zmena tlaku alebo co, uvidime co prinesu dalsie dni 😅
@lussinkaaa tak budem držať palce nech ti to čo najskôr prejde 🙂
ahojte tehulky 🙂
včera som bola u doktora a potvrdil mi 9. tt. babänko podrástlo na 2,4 cm. Strašne som sa bála. Ďalšiu KO mi dal 16.2. a to už idem na odbery a zrejme aj po knižku... ťukťuk, radšej zaklopem, aby som to nezakríkla...
zubka, gratulujem 🙂
paula, ano vsimla som si 😉 takze do tretice budeme mat princeznicku, ci?
inak aj ja bojujem s nevolnostami, od zaciatku tehu mi je zle od zaludka, jest mozem len v malych davkach a som velmi unavena, spala by som vkuse a non stop. zatial chodim do prace aspon cas mi rychlejsie uteka ale niekedy je to o drzku.
ahojte.ja si idem 23.2 po knizku a aj na odbery. 😀
@zahadka ano mam aj DNP lenze ja ma taky problem ze som od oktobra na pn kvoli urazu s nohou no uz je to celkom ok takze pn ukoncim k 15.2.v stredu, no ale k svojmu dr idem uz v pondelok a chcela by som ist na pn kvoli nevolnostiam lebo si neviem predstavit byt v takom stave 10hodin na nohach v praci ale asi ma nebude moct vypisat kedze este v pondelok budem mat pn z ortopedie....
@jeny mna vypisala na zaklde tych nevolnosti a slabosti moja obvodna, gyno nechcel vraj nech mu ukazem tehotnu bez nevolnosti, ale obvodna v pohode, bola som doma 3 tyzdne, teraz som sa vratila do prace, ale s tym, ze ak sa mi to vrati a nebudem sa citit dobre vrati ma na pn okamzite
@daniela02 no ja som sa bala ako nastupim do prace z oslabenou nohou po uraze a teraz este aj brutalne celodenne nevolnosti k tomu tak to si uz fakt neviem predstavit ☹ tvoj gynekolog je "srandista" ja by som mu hned ukazala zenu bez nevolnosti, poznam dost mamiciek ktorym nic nebolo a dokonca aj teraz mam kamosku v 2tt a nic vobec nic jej nie je, ani len ine chute nema,ani jediny tehu priznak. Juj ja tak zavidim niektorym tehulkam, ale v dobrom 😉
ja idem na kontrolu 13 marca a maju mi robit geneticky skrening ale to uz budem v 15 tyzdni. neviete nahodou do ktoreho tyzdna sa ma ten skrening robit?
@jeny a neda sa ti pn ukoncit skor. Viem, ze sa da vypisat 3dni spatne, len neviem, ako to je s ukoncenim. Ak si DNP a budes na PN tak ci tak, tak by ti mozno mohlo pomoct, ak ta dr. vypise s datumom 6.-7.-ho, to je ochranna lehota na PN. Ak mas dovod byt PN, preco by si to nevyuzila???? Svojmu obvodakovi mozes povedat, ze aj tak budes PN, tak ci ta ukonci teraz, alebo o tyzden je jedno....
kocky vcera bolo zle - vrcholil spln a vsetko co ste zjedli, sa na Vas viacnasobne nalepilo ...a odo dnes "chudneme" ;) takze brusko by uz nemalo robit take drahoty
Ahojte 🙂 vidim ze sa vsetky trapite nevolnostami... ja sice nevraciam... ale nemozem lan tak nieco zjest aby mi nebolo tazko... niekedy mi je aj z vody tazko... ale musim si zaklopat posledne dva dni sa mi zda ze je to jemne lepsie...
Neviem sa uz dockat buduco-tyzdenneho vysetrenia... lebo naposledy lekarka vravela ze je to malinke na svoj "vek"...ale to uz som vam pisala... Dufam ze mate pravdu a je to OK--- Hlavne dufam ze sa konecne dozviem co a ako... a ze uz konecne budem vediet v kt. tyzdni vlastne som atd... snad to bude OK... zatial sa na malinke radsej netesim..:-/ mam same obavy atd...
Ozaj poculi ste o cinskom kalendari plodnosti? vraj sa tam da zistit pohlavie miminka... ale zda sa mi to take cudne.. no niekde tvrdia ze je to vysoka pravdepodobnost, inde ze je to blbost... 😖
@daniela02 citam,ze si menila dr. chcem urobit to iste, len neviem,ci treba aby som este isla k staremu gyn..nestaci ked rovno pojdem k novemu?a on si vyziada od stareho kartu..povedal mi do telefonu, ze mam prist najprv za nim, on mi da listok ze ma berie do starotlivosti a s tym pojdem k staremu gyn. a on potom posle novemu gyn. moju kartu..
@lu17 skrining sa robi v 12tt, to sa robi sijove prejasnenie, ci nema babo razstep chrbtice, nosa alebo downov syndrom..dalsi skrining sa robi v 20tt to je tzv. morfologicky skrining, pri ktorom sa sleduje ci ma babo vsetky organy a posledny sa robi v 30tt
a ja by som stale len nieco jedla, aj ked male porcie, ale najem sa a o chvilu som hladna :D :D
@tatulienka k staremu musis ist po papiere, musi ta "uvolnit". Ja som z dovodu stahovania tiez musela pri malom menit lekara. Ale v ramci mesta neviem ako to je.
@tatulienka No ano, o tom dvanastom viem, vdaka za info 🙂
@tatulienka super diky za info aj ja sa chystam menit gyndosa 🙂

@ktore ahoj, nic nove.. citim sa fajn, len ta unava. 😉