September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@ella_joy hej hej, chodim tam, chodim na sturovu, mam teraz novu gyndu, Malickayovu, predtym som chodila Mladej ale dala vypoved, sak je mi jasne ze to budem mat vsetko pod jednou strechou, len ma prekvapilo ze kolko veci sa robi v ramci poradne.
@monika2712 ale ked su rychli tak to musi odsypat...u mojho predch.sa objednavalo len na den, nie na hodinu...aj ked sme tehotne mali prednost, aj tak som tam vzdy cakala hodku len k sestricke, tam merania a pokec a potom dr a zase sestra...teraz ma objednava presne na hodinu a prva poradna bola dlha lebo som tam bola prvy krat a potebovali mi aj zalozit kartu, ale dufam ze tie dalsie uz pojdu do pohody...ja mam teraz hlavu v smutku skrz ten herpes...aj sa necitim dobre, slaba imunita a to vitaminy beriem...
A vcera som mala kontrolu zo socialky...teta trosku brnkla na zvoncek a uz isla prec, ledva som ju z okna zadrzala...a este mi vynadala ze ona nepocuje ci zvoni zvoncek ze s tym mame nieco spravit 😕 tak istoooo. A nevedela potlacit dvere ked som jej zhora pipala...vecer ked prisiel muz sme to skusali a normalne to fungovalo...mi to pripadalo ako naschval...akoby sa snazili nenajst cloveka doma...a ja za nou dole v pyzame a zupane a ta koza nechcela ist ani do vchodu...
@sissmiss ja som mala taky mini herpesik na nose na zaciatku tehu, a teraz mam uz druhu aftu, co ja mavam furt, pred vianocami som akurat zacala brat lieky na imunitu, ktore mi to mali preliecit, herpesy aj afty, no ale musela som ich hned vysadit, takze sa mi to teraz furt vracia, stale smrkam uz niekolko mesiacov, neprisli na to ze z coho, a tak asi budem smrkat aj cele tehotenstvo..
No tetusky zo socialky su hypermile 😀 tak ako vsetky uradnicky 😀
baby inak ja si sem tam zarobim do pol litroveho pohara vodu so sumivym vitaminom, dufam, ze to nevadi, nie je tam pisane, ze by tehotne nemali, no ked ma omrzi voda a potrebujem nieco sladke bublinkate vypit tak si dam to,ale aj z pepsiny si sem tam upijem lebo strasne dobre sa z nej grga a travi tak to vtedy ked mi je spatne si dam ☹
@lusinda1989 ahoj,citam ze mas babulko mensie ako by malo..o kolko?lebo aj my sme mensi a az o 2tt..
@sissmiss ahoj, pisala si ze zubar 2x a zapisat do knizky? to vazne?? ja mam nejaky hlboky kaz a nejake kazy ktore som si nedala rozumne do poriadku, to mi bude robit ked som tehotna? ☹ je to potrebne? Lebo moja citlivost je hrozna, ked mi zavrta a este do hlbokeho kazu...no amen.. som nevedela ze to sa az takto sleduje
Ahojte, ja patrím asi medzi tie šťastné tehulky,kt. nebýva zle 🙂 . Ale mám strašné problémy so spánkom: večer nie a nie zaspat a potom ráno vstávat žiadna sranda, ale cez víkend spím ako Šípková Rúženka 🙂 .Ked vás tak čítam,som aj rada,že nežijeme na Sk. Tolko poradní a vyšetrení 😒 . Mna čaká prvé sono,odbery..... 13.3.-už sa neviem dočkat 🙂
Babenky z Košíc a okolia...kam idete na prvotrimestralny skrining,
@svintekova ahoj, skus si kupit nejaky caj pre tehotne, mozno ti pomoze zaspat.. ja zas spim stale, tiez mi nebyva zle, ale za to ta unava.. jak za troch..
@monika2712 dakujem za radu, no niečo pozriem 😉
@svintekova ja som mala problem so spankom prve tyzdne, tak som pila caj na spanok a nervy, neobsahoval nic take co by tehu nesmeli.. teraz mam opacny problem.. ostat hore a nezaspat..
dnes je celkovo zly den, dolahla na mna depka z tej zimy, nedostatku slnka a tepla.. vyplakala som sa muzovi a ten sa smial ze placem kvoli zime.. ale ked ja som z toho tak vycerpana. vsade kam pridem je mi zima.. nevladzem ☹ plus ma rozboleli stare zranenia - koleno a clenok a neviem co stym..
@monika2712 z výsledkov dnes nič, skúmavka s krvou sa v labáku rozbila 😠 ja som proste zakliata, tak dnes som bola na krvi znovu.
@tinara23 coo? to uz je jaka smola.. zrovna tvoja sa rozbila?? to je fak cele prekliate nejake.. takto ta natahuju.. tak budu zajtra vysledky? ci az pondelok?
@monika2712 mne už normálne prišlo smiešne keď mi sestrička volala. Vyslovene zakliate. Zajtra mám cinknúť, ale aj tak z jedného odberu mudri nebudú, že o týždeň sa bude opakovať znovu, ak teda hcg nebude nejaké brutál nízke.
@tinara23 no tak aspon daco snad zistia, uz na ten tt v ktorom si by mala byt nejaka hladina hcg podla tabuliek.
@tatulienka hej ja som podla MS dnes 8+5tt babo je asi 6+5 a vacok a maternica ci co ze 7+1tt tak ja neviem presne ale dr povedala ze to je v pohode 🙂
@lusinda1989 tak to sme na tom rovnako..tiez mas 2tt rozdiel 🙂
@tatulienka no tusim aj na den sme na tom rovnako 🙂

@nmonika ahoj a v ktorom meste si?ja som bola v UK rok ,v roku 2010 a to som ho skoro cely pretehulkovala 😀 moj muz tam zil 7rokov🙂