September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@zitaje brusko by ti tak skoro nemalo tvrdnut, nasad si magne b6 ak neberies este.
@monika2712 ja viem ze by nemalo, ale moze, nevies? Teda ide mi o to, ci mi tvrdne brucho, alebo mam len taky pocit a pritom je to nieco traviace napriklad...
@zitaje no myslim ze to sa neda pomylit alebo ano? nemas pri tom aj krc? nechcem ta strasit, ja som to mala minule tehu uz v 5tt-6tt krce spojene z tvrdnutim a teda ten pocit si dodnes pamatam, cele brucho som mala ako kamen, a tehu skoncilo neuspesne..
@zitaje a este trvalo to niekolko minut kym sa brusko uvolnilo.. bolo to ako ked robis brusaky a mas napnute vsetko svalstvo na bruchu ale nevies to ovladat.
@monika2712 nie, ja mam tvrdu iba cisto maternicu, nie brusne svaly (take hadam ani nemam 😝 do kelu). Taku tazobu v nej obcas citim. Ale kedze ju mam este schovanu tam dole, navyse mi brani k pochopeniu realneho stavu pneumatika na bruchu 😠 , zatial su to cisto len moje pocity. No, snad to bude ok, uvidime o tyzden, vtedy idem k dokimu.
ahojte tak ja som dnes konecne bez spinenia.🙂 hmmm to asi spravilo ze sa vo mne sparali doktori. 😒
@lusinda1989 no pozeram...a kedy mas ist na kontrolu?ja 21.2 spravia kontrolny ultrazvuk, ci babulo narastlo..
@tatulienka ja az 15.3. :(
baby inak uz ste nieco pribrali?
@lusinda1989 jeeejda, to dost neskoro..ale ved ten skrining na prejasnenie nosovej kosticky sa robi v 12tt...a 15.3 to uz budes tusim v 13, mozno aj 14, nie?
@montinka ja urcite..brucho mam jak balon..urcite aspon 2kg
@tatulienka mozno si len nafuknuta. aj ja mam vacsie brucho ale zatial iba 0,5 kg navyse. ale vobec mi to nevadi len nech to ide takto pomaly hore aj nadalej.🙂
@tatulienka neviem mojka kedy sa to robi ani na co to je dobre.... ale tak hadam ona vie
@montinka ja mam plus kilo :(
@lusinda1989 neboj sa ja vas urcite za chvilu dobehnem,aj ked bola by som radsej keby nie,bojim sa ze mi potom nevydrzi jazva ak budem mat zase obrbrucho
@monika2712 aj ja mam strasne depky koli zime, nic ma nebavi keby ze nemam maleho tak asi zomrem a furt mi je otrasna zima ☹
@andrea_stella o zime ani nevrav. ja mam vzdy pyzamo,hrube ponozky na nich strikovane papuce a chodit do postel s ladovymi nohami,rukami a drkotajucimi zubami. nechapem. zeby to bolo preto ze sme tehu?
@montinka no ja dufam ze to moc stupat nebude lebo naozaj mi netreba 🙂 a uz mame aj obrucky hotove tak sa vytesujem este ich doniest domov 🙂
@lusinda1989 kukam, z ety si moj rocnik, aspon som tu neni jedina taka mala 😀
@montinka inak ja neviem co toto je fakt, ja sa furt drkocem, este kym som nebola tehu tak som aj hola v zime mohla beht po dome a teraz horor 😀
@lusinda1989 jeeej, krasna fotecka...ja som dala par stran dozadu 🙂 a nevies nahodou kedy si otehotnela?
@andrea_stella hehe ja som neni mala heh a ani dlho nebudem 😀 😀 😀 😀 a mladuchy sme to je pravda 🙂
@tatulienka podla mna to bolo niekedy medzi 24 a 30 ale presne neviem neriesila som uz nic take ako meranie a tak... sak po roku a pol uz som sa na to vykaslala a bolo 🙂
@lusinda1989 no sak tak som to myslela, ze sme mladuchy 😀 😀 😀
no dobre baby idem si ja lahnut lebo zaspime zajtra do skolky.😀 ahojte a dobru noc
@tatulienka pozrela som si ale dr to nijak nepriblizil asi sa mu nechcelo podla mna na tej mojej je pekne vidiet 🙂
@andrea_stella sak tak tak 🙂 aspon si viac uzijeme neskor 🙂 nic v zlom 🙂
@lusinda1989 no ja som otehotnela presne 26.12...tak preto sa cudujem tomu, ze male je o 2tt mensie..

Caute,
ja som sa dnes popoludni nezdrzala a zaspala som u mamy, boli sme u nej aj s babami a dala som si fajneho slofika 😀 , tiez mam problem nespat. A mam plny nos a hnusne zlte sople, idem sa nejak liecit aspon c-vit, ked uz echinaceu nemozem v tehu.
Ja mam dost casto pocit, ako keby som mala namiesto maternice olovene jablko 😖 , mate to este niekto? Myslite, ze moze tvrdnut brucho uz takto skoro? Ja som s tymto mala problem cele druhe tehu, vrcholne neprijemne... ale nezacalo sa to takto skoro vtedy.