icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

monika2712
12. feb 2012

@kamilkka nene, zajtra mam este len potvrdenie akcie srdca.. snad bude 😉 ak bude, tak komplet odbery a knizka.

vladka1828
12. feb 2012

@monika2712 ja ani neviem čo mám od tej kontroly v utorok očakávať......doktor bol skúpy na slovo, povedal len, že mám prísť o 3 týždne..... 😖

lu17
12. feb 2012

@vladka1828 Drzim palce a daj vediet ako 🙂 Ja v pohode, sem tam tehu nevolnost v utorok to bolo najhorsie. A poradnu mam az 23.2.-takze si este pockam. Sem tam ma pichne tak sa trocha bojim ci je vsetko ok,ale dufam ze ano. Na jednej strane sa to vlecie,a ak si spomeniem ze sme tu mali pred nedavnom 5-6 tyzden a teraz uz 10 tak to je uz ine,ze?

monika2712
12. feb 2012

@vladka1828 no predpokladam ze sono, nemas prijst na lacno? ja neviem ako zajtra rano zvladnem, rano som uz o 7mej strasne hladna a do 9tej vydrzat to bude des.. snad im tam neodpadnem.. ked ma potom este vycucaju.. to bude brutal.

zitaje
12. feb 2012

No baby, ku kilam a ako ich zhodime sa radsej nejdem vyjadrovat 😖 , ja som pri kojeni priberala, teda pol roka chudla a potom dalsie dva roky priberala... takze ja kazde tehotenstvo zacinam na vysej vahe, ale s tym je koniec, kedze viac tehotenstiev neplanujem, tak uz nemusim ani priberat, vsakze? 😀

kamilkka
12. feb 2012

@monika2712 neboj, bude 😉
ale už si raz bola na ultrazvuk, že je tam, však?
ja som bola na ♥ tuto stredu a poviem ti - bolo to super 😵
nechapačka, že vo mne bije ešte jedno srdce ♥
a nevieš, v 10.tt sa ake odbery beru?
mne kazal doki prisť o dva týždne, to budem v 10. tt, že mi da knižku a odbery.

vladka1828
12. feb 2012

@lu17 máš pravdu, strašne rýchlo to letí....ani neviem ako a už je tu 10 tt. 😀 ...ani ja nemám zatiaľ žiadne nevoľnosti, tak verím, že už ani neprídu.....len sem-tam mi je ťažšie na žalúdku 😖

kamilkka
12. feb 2012

@lu17 pichanie je normalne, ja som mala bolesti, raz aj trocha krče,
furt mu vravim, že ma dosť boli brucho, dr to nerieši,
povedal že sa mi tam väzy naťahuju 😀

vladka1828
12. feb 2012

@monika2712 nie nič nehovorila.....a ani sestrička - tá ma dokonca objednala až na 10:00, jediné čo mi povedali je, že nabudúce ak bude všetko ok, dostanem teh. knižku.....tak som zvedavá, ako to tam bude prebiehať 😀 😀 a tebe držím zajtra palce 😉 😉

lu17
12. feb 2012

@vladka1828 No tu tazobu mam ja tiez asi najcastejsiu, ale prisla som na to, ze mi pomaha troska zazvoru pohryzt a zapit s vodou. Pomaha to aj na travenie 🙂

lu17
12. feb 2012

@kamilkka Tak to je super,ze nie som sama kto ma take pichanie 🙂 Troska ma to znepokojovalo,ze co to je. taky pocit pichania akoby v oblasti krcku.

vladka1828
12. feb 2012

@lu17 tak to musím skúsiť 😀 už aj si idem spraviť zásoby zázvoru.....inak ked som ešte nebola tehotná, zvykla som si ho aspon 2x do týždna dať.....musím s tým päť začať 🙂

lu17
12. feb 2012

@vladka1828 Je velmi dobry,hlavne ak si aj chora ten riadne vystipe bacily v hrdle ak ho pohryzes 🙂 A dobre po nom travi 🙂 Tie kupovane caje,akoze zazvor to su slabe odvary oproti klasickemu korienku 🙂

monika2712
12. feb 2012

@kamilkka tie odbery sa robia myslim najneskor do 12tt, mne ich teda budu robit zajtra ak bude srdiecko, a to su tie kde sa zistuje krvna skupina, rh faktor, toxoplazmoza a vsetky tie veci.. je tam toho dost..

stipec26
12. feb 2012

@monika2712 ved to napr. ja som nestihala papat a este som si aj nohu zlomila, takze pol roka po porode este +10kg hore... az teraz ked "vyrastli" tak som za zaprela a urobila nieco pre seba... nastastie to islo lahko - za 3 mesiace 27kg ...no a este sa to nestihlo ani ustalit a uz sa to pohyna smerom hore - glg... prosim, potom myslite aj na mna, aj ja chcem dat tehotenske kg dole... a hlavne, ze az o 3 roky!!!

...skus googlit, neviem kde si... resp. ako nakupujes, ale bio obchody to maju urcite, je to ako silny sirup
http://www.biorecepty.sk/ext/biorecepty/php/bio...

stipec26
12. feb 2012

@vladka1828 nie nie, to nechcem... len chcem, aby ste mna potiahli potom s Vami =) s tym chudnutim a aby sme to zhadzovali jedna radost 🙂

monika2712
12. feb 2012

@stipec26 diky pozriem. a zrejme si budem musiet kupit aj tlakomer zajtra, dneska to so mnou bolo velmi biedne.

erika26277
12. feb 2012

@sblondska čítam tu baby tieto vaše blogy...... je mi to moc ľúto, do budúcnosti ti držím palce...... ☹ ☹

zahadka
12. feb 2012

@monika2712 zajtra aj ja idem na odbery a asi mi nic nezoberie, lebo mi je z tekutin zle a aj ked sa snazim dat cosi do seba, obavam sa, ze je to malo

veverka84
12. feb 2012

@muska21 tak to urcite chod...ani ja sa nemusim objednavat to je vyhoda...

monika2712
12. feb 2012

@zahadka hlavne sa rano napi, aspon pohar vody do seba musis dostat.

veverka84
12. feb 2012

@monika2712 moni urcite bude vsetko ok neboj drzim palce

zahadka
12. feb 2012

@monika2712 rano je to najhorsie a vodu nemozem ani citit, hned by v zachode skoncila.... 🤐

veverka84
12. feb 2012

@lu17 vydrzime urcite verim tomu 🙂

monika2712
12. feb 2012

@zahadka fuu tak bez toho ti asi nic nevezmu a seatricka bude zlaaaa 😒

kamilkka
12. feb 2012

@monika2712 ja viem tak, že tie odbery nemusia byť nalačno...
ale mala by si ľahšie jedla, chlebik s maslom a šunkou, alebo niečo take a hlavne piť vela tekutín

kamilkka
12. feb 2012

@zahadka aj si schudla?

zahadka
12. feb 2012

@kamilkka ano, zatial 4 kg, dufam, ze uz staci, aj ked mam stale navyse, ale aby babatko malo dost zivin.

zahadka
12. feb 2012

@monika2712 mam zlatu sestricku, snad mi vezme, mne ani nevidno vobec zily, ale viem, kde treba pichat, ak si da povedat, tak nebude snad problem. V noci ked pijem, tak mi z toho nie je az tak zle, tak asi to poriesim nocnim pitim za cenu behania na wc. 😒

kamilkka
12. feb 2012

@zahadka myslim, že dieťa si vezme, všetko čo treba aj na úkor teba,
ono je totiž taky maly parazit, hľadí iba na seba 😉
ja som schudla 1 kilo, nemam take problemy, iba že mi nechutí,
ale zato dnes som sa až zháčila pri pohlade do zrkadla, ake už mam brucho 😀
nechapem teda že som nepribrala