September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
gratulujem k srdieckam.A kedy mate dalsiu kontrolu? Mne to cakanie na kontrolu mesiac pride nekonecne...
@monika2712 Super, gratulujem a tesim sa s tebou 🙂
@ktore neviem či máš na mysli toto: http://www.i-am-pregnant.com/Pregnancy/calendar...
@tinara23 toto video by ma asi vydesilo ☹
tu su kadejake videa.baby a pozrite na dalsie videa tam ukazuju mamicky ake maju bruska v ktorom tyzdni.no dost velke takze sa nemusime obavat ze sme tucne.keby ze sme chudsie tak mozno vidime pekne okruhle brusko.
https://www.youtube.com/watch?v=3sj4ltSvPCQ@marcelatje prečo vydesilo? však to je normálne bábo v 10tt, ako si poskakuje 🙂
@monika2712
@muska21 gratulujem k srdiečkam 😉
@tinara23 bábatko pekné, ale nech sa chudátenko malilinké neudiera ☹ ale na druhej strane ak je to normálne musím si na to asi zvyknúť 🙂
@marcelatje neboj nič, je u tebe pekne v mäkkom neudiera sa a hádam neskáče takto stále, určite si občas aj pospí 😀
Ahojte, tak aj ja som dnes bola u dokiho a videli sme srdiečko a dostali sme knižku 😀 😀 , tak sa vytešujeme a dal mi papiere na odsúhlasenie, alebo odmietnutie ohľadom odberu plodovej vody..čo vy na to?..
@monika2712 tak sme to zvládli 😀 som rada, že ste v poriadku 🙂
@saseenka odber plodovej vody? a splnas nejaku z tych podmienok, preco ti ju chce brat?
http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...
@monika2712 no mne urcite ponukne vzhladom na vek.
@monika2712 nie, len ja som v Nemecku a proste mi to ponúkol, či chcem, alebo nie..
Baby a idete na vyšetrenie chromozómov?
@saseenka hm, tak pokial nie si rizikova, tak by som do toho nesla.
@saseenka ?? a to je co? to som nepocula.. to sa robi ako?
@saseenka mozno to tam ponukaju automaticky.netreba na to ist je to zbytocne riziko.ak by boli problemy nejake tak potom ano.
@monika2712 tie vyvojove vady to bude asi ten screening.joj a mohla by si odfotit knizocku ako vyzera?
@ktore ano skrining sa robi na vyvovoje vady, daju sa tam nejake zistit...
jaaaj ide na mna hrozna unava uz, len dneska zarezavam az do piatej, tak to bude krute.. malo som spala, hned zrana stresy, vycucana z krvi... snad tu nezaspim za monitorom.
@monika2712
@saseenka
@mima21 aj ja gratulujem k srdiečkam 🙂
@monika2712 ked si spomeniem kolko som spala pred prvym utv tak takmer nic ani ja.cely den som bola potom mimo.ale ani spat som nevedela ked som prisla domov asi od toho vzrusenia.no som zvedava ako budem spat z nedeli na pondelok.teraz si idem lahnut na gauc a pozrem co ide v telke.urcite ako vzdy-co ma nezaujima alebo opakovania.alebo idem dalej citat.zatial pa.

baby nenasli ste niektora na nete video utv asi 9 tyzden ci nejak tak?bolo tam ako sa dietatko pohybuje v tom tyzdni len neviem v ktorom presne.nozickami sa odkopavalo od plodoveho vacku.