icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

ktore
14. feb 2012

@zahadka kedy ti robil prvy utv?tam este nemusel vidiet ak su jednovajecne.uf ja neviem co by som robila bola by som na vsetko uplne sama.mm je cely tyzden v praci a svokra nevladze ani moja mama uz ma svoj vek.takze to by bol sok.

ktore
14. feb 2012

@babika771 aj medzi mojou dcerou a babetkom bude 10 rocny rozdiel,to uz budu vlastne ako maminky. 😀 ale ja by som dostala sok keby boli dvojicky.som prave pisala ze by som bola na to uplne sama.to by som si nevedela predstavit.

papucz
14. feb 2012

joj baby nestraste s dvojickami, ja budem mat co robit s jednym... 😀 zajtra ideme druhykrat ku doktorke, drzte palce, dufam ze mi nas cervik aspon zakyva

lu17
14. feb 2012

Pekneho Valentinka aj nasim babatkam, ktore vedia, ze sa na nich velmiii tesime 🙂 a aj Vam vsetkym 🙂

petra6484
14. feb 2012

@nmonika nic si stoho nerob ja stale pozeram kocare a oblecenie pre drobca a to mam teda este naozaj dost casu ale neda mi to a v nedelu si idem od jednej mamicky povyberat z baliku oblecenia tak sa vytesujem :D

lulu1112
14. feb 2012

Ahojte tehulky, pridavam sa k vam, kedze mi urcili TP na 23.9.2012 🙂 Cakali sme s manzelikom na tuto chvilu cca 6 rokov, lekari nam velku sancu na prirodzene otehotnenie nedavali, mala som ist na umele a zadarilo saaaa 😀 Ani neviete, aku obrovsku radost mame, manzel dostal k meninkam pozitivny tehotensky test, plakali sme od radosti obaja 😅 Uz som babo videla aj na vnutornom ultrazvuku, vyzera byt vsetko v poriadku, na krv a geneticke testy idem 7. marca, tak sa uz nevieme dockat, dufame, ze bude vseeetko v poriadku, kop klop klop 🙂

sissmiss
14. feb 2012

@orchidea8 chcela som....ale dr ma dnes nechala pn este dva tyzdne a nechcela mi dat vychadzky....pn ku som nechcela a vychadzky ano, ani v jednom mi nevysla v ustrety....a to som chcela ist vecer von, tudle pojdem....budem tu tvrdnut a cakat na kontrolu zo socialky 😒 takze v praci poviem, az ked nastupim...

petra6484
14. feb 2012

@lulu1112 držím palčeky 🙂

lulu1112
14. feb 2012

Petka dakujem 🙂

brufinka
Odpoveď bola odstránená
stipec26
14. feb 2012

@lulu1112 ahojky a vitaj 🙂 mame rovnaky TP 🙂

zuzu611
14. feb 2012

ahojte babeny ja mam krasnucku dcerenku 1,5rocnu a tiez planujeme druhe teda uz je prevdepodobne na ceste testiky mi nic neukazali pichli mi vyvolavacku tak cakam desta dni no dnes uz len 5dni od injekciie uvidim no dufam ze to vyjde.Maly drobec sa nam mozno schovava...a ako ste na tom ostatne ?podla kalkulacky by to malo byt niekedy termin v septembri ak to vyjde...

stipec26
14. feb 2012

@brufinka teraz by mi take nieco mozno urobilo naladicku....

kocky ja som stale tak smutna, presmutna... citala som, ze je to kvazi normalne, ale uz aj ja sa chcem tesit z babatka, dokedy budem mat depky, ze idem priviezt tretie dietatko do tejto krizovej spolocnosti??? vam to nerobi starosti? ako to vnimate?

babika771
14. feb 2012

Akurat mi písali od lekárky, že musím na hematologicke konzilium...:( vraj mám strašne nízky hemoglobin...babky držte mi palce, aby sme to ustáli...

Keby napísali že si mám prísť po tabletky... ale konzílium???

lulu1112
14. feb 2012

Ahoj Stipec26, dakujem za privitanie, pozeram, ze ty uz mas tri deticky, tak to uz si poriadne skusena 🙂 Ja cakam prve, takze vsetko je pre mna nove, takze mam aj obavy a este si moc neuvedomujem, ze som tehotna. Kde budes rodit? Ja ak vsetko dobre dopadne, tak by som chcela v Ruzinovskej, kedze to mam najblizsie 🙂

jenny6
14. feb 2012

@babika771 neboj sa, konzílium znamená vlastne vyšetrenie🙂 Pri nízkom hemoglobíne môžeš byť slabá a unavená, najčastejšie na to dávajú železo a nie je zle užívať aj kyselinu listovú🙂

paula80
14. feb 2012

@stipec26 ja som na tom podobne ako ty,keď som si urobila test a bol pozitívny, strašne som sa rozplakala, ale vtedy naozaj od šoku,nie z radosti,lebo hneď som si predstavila,že 3 deti - to nezvládneme.Ešte stále mám obavy,ale už sa na bábo teším, teraz mám skor strach,aby bolo bábo v poriadku a všetko išlo tak ako má 😵

tatulienka
14. feb 2012

@zuzu611 ahoj..dufam ze ti to vyjde a babulko je na ceste..potom budeme na tom rovnako 🙂 ja mam tiez 1,5 rocnu dcerku 🙂 a aku vyvolavacku ti pichli?

paula80
14. feb 2012

baby, chcela som sa spýtať, či beriete kyselinu listovú a ak áno, či popri tom beriete ešte aj maternu/alebo podobné vitamíny/,ja beriem iba kyselinu listovú a zvažujem ešte vitamíny,len neviem, či potom tej kyseliny listovej nebude moc aj samostatne + v tých vitamínoch, nepýtali ste sa náhodou doktora,či brať oboje?ja idem na kontrolu až koncom budúceho týždňa.ďakujem za rady

tatulienka
14. feb 2012

@paula80 ja beriem femibion 800 to je kyselina listova a vitamin E..to iste som brala aj pri dcerke...hlavne papaj ovocie a zeleninu..

kali23
14. feb 2012

@paula80 tusim v tej sukromnej teme baby písali, ze ine vitaminy radsej nie, kvoli velkemu mnozstvu vit B, z kt sa zbytocne vela pribera...
tiez si myslim, ze umele vitaminy treba nahradit pestrou stravou a jest denne vela ovocia a surovej zeleniny... ehm... ale mne ovocie ani zelenina moc nejdu, takze sa musim k tomu nutit 🙂

paula80
14. feb 2012

@tatulienka ovocie a zeleninu sa snažím jesť stále,ja beriem čistú kyselinu listovú od Jamiesonu je to 100 tab.ešte ich tam mám skoro na 2 mesiace,tak či kupovať niečo iné?

kali23
14. feb 2012

tiez beriem len tu kyselinu listovu, mala som 800mg, teraz mam 400mg, a v oboch pripadoch mi nerobi dobre na zaludku...

paula80
14. feb 2012

@kali23 no veď práve,ja od mala nejak extra zeleninu ani ovocie nemusím,teraz sa snažím,každý deň ovocie a zeleninu a neviem,chutí mi najviac teraz mrkva,ale s tou by sa to zas nemalo preháňať.

kali23
14. feb 2012

jaj pred par rokmi som mala dáky vitamínový deficit a nonstop som tlačila mrkvu... sla som na beznu kontrolu ku koznej a ta zo mna skoro odpadla... cela som bola oranžovo-zltá... az u nej som si to na sebe všimla... no čo... organizmus si to vyzadoval... potom to same preslo, a prisiel na rad kaleráb... chrumala som ho este aj cestou do prace... v práci... no to sa klienti divili aký mám v kancli smrad... a to z kalerábu... 🙂)) odvtedy sa mi taketo nic nezopakovalo... 😀

papucz
14. feb 2012

@brufinka jej gratulujem, ja idem zajtra dufam ze budem na tom tak ako ty

lu17
14. feb 2012

@lulu1112 Gratulujem 🙂 A vitaj medzi nami 🙂

lulu1112
14. feb 2012

Dakujem Lu, tesim sa, ze konecne som sa mohla pravom prihlasit do takejto temy 😀

lu17
14. feb 2012

@paula80 Ja beriem kyselinu listovu 800 , plus je v tom aj vitamin B6,ktory pomaha na tehotenske nevolnosti. /Elasti Q/ s tym ze v jednej tabletke je 400 mg a plus k tomu multivitamin kde je dalsia 400 kys.listovej 🙂 Mozno ze to pomaha, lebo tak nevolnost kazdy stvrty den 🙂

lu17
14. feb 2012

@lulu1112 Verim Ti , tiez som cakala na tuto chvilu " len " rok a pol, a viem si predstavit aka to je radost po takej dobe ako mas ty 🙂 Asi to takto malo byt, drzim palceky 🙂