icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sunny15
15. feb 2012

baby ja som tiež panna 😉 ale vobec na mna nesedia charakteristicke znaky...totiz som sa narodila na prelome panny a váhy a skor som podla vlastnosti v znameni váh 😉

sissmiss
15. feb 2012

ale jak sme sa tu pekne zisli, panny 😀

petra6484
15. feb 2012

baby ja si myslím že je úplne jedno aké znamenie bude naše mimčo hlavne nech je zdravé 🙂

stipec26
15. feb 2012

@anjelik87 ja som pri prvych dvoch ani nevedela, kym nenarastlo uplne brusko, ze som tehotna a tutok pri tretom umieram - tak nejako od 6-7tt - ked som vlastne testom zistila, tak o 2 dni na to vsetky ucebnicove priznaky ...uzivaj si, ze ti nic nie je 🙂

stipec26
15. feb 2012

@sunny15 a vahy su ake? si super??? 😉 😉 😉 😉

ktore
15. feb 2012

@andrea_stella som bola na nim doslova zavisla.tak som to zacala citit ze bez neho neviem ic lebo som nemozna.aj teraz je taky.na dceru plati 66,39 euro.to este za koruny prisudili 2000 korun a ked prisli eura tak si to asi presne vyratal(ja som to neratala)a neposiela ani o cent viac.vzdy mi vyhadzoval na oci ze mi este aj ostane navyse co on posiela malej a nikdy jej nezaplatil ziadny vylet ani v skolke ani v skole.lebo potom ak by zaplatil tak ja usetrim.takto mi to povedal.

ktore
15. feb 2012

@anjelik87 ahojcek.ja som zacala mat priznaky v tom 6 tyzdni,ale z dcerou som ziadne priznaky nemala.okrem potom bieleho vytoku.a poteniu agrganiu a paleniu zahy,ale to az neskvor som asi mala tie priznaky.jaj zabudla som predsa som mala.do 4 mesiaca ma kazdy den bolievala hlava.

ktore
15. feb 2012

@marcelatje aj ja mam tukove ale objavuje sa normalne s pod neho aj to tehotenske brusko.odspodu ked si vsimnes ze sa ti zaokruhluje.ja som od spodu mala trochu volnu kožu este od porodu a uz nemam uz je to napnute.

ktore
15. feb 2012

uz ked je tema znamenie,tak ja som byk a dcerka je lev.ja som velmi precitlivena.dcerke sa vyvyjaju vlastnosti tak to neviem porovnat ani povedat aka je lebo sa velmi meni.bola ticha zakriknuta,uplkana furt ale to bolo asi aj vychovou ze furt len maminkyna suknicka.aj bola dost chora takze furt sa dialo nieco oklo nej.nuz trochu vymaznana ale zase nie velmi.teraz sa uz meni ,je uz "velka"inak rozmysla.v skole uz ma otvorene oci aj usta.chce byt akosi stredobod aby si vsimali dievcata.ak ma ryvalku tak ju to zoziera.inak je velmi dobra povahovo.vobec neodvrava,nepovie nic co by ma nahnevalo.ale myslim ze to zalezi aj vo vychove.bala som sa ze bude furt ticha a utiahnuta a bezo mna nikde,ale zvyka si aj na svet bez mami.dufam ze sa nenecha a aj sama sa ubrani ako LEV.

sissmiss
15. feb 2012

@ktore jaaaaj, exmanzel.... ale to nie preto ze bol panna ale preto ze bol idiot 🙂 s prepacenim teda 😉

petra6484
15. feb 2012

Ahojte kočeny ja ešte bruško nemám ale teším sa na to keď ho už konečne uvidím 🙂 včul mám jeden problém nevoľnosti mi konečne prešli a teraz na večer posledné 3 dni prichádza namňa vnútorná nervozita ma už ide poraziť z týchto stavov sa neviem dočkať kedy to už konečne všetko prejde a budem si môcť vychutnávať tehotenstvo aj ja 😒

ktore
15. feb 2012

@sissmiss no ja som ho brala ako vzorneho chlapa ktory setri a stara sa o rodinu a tak.lenze potom mi to dochadzalo ked som nastupila do roboty ako ziju ine zeny a som si uvedomovala ze by som uz mohla povedat svoj nazor a to bola potom katastrofa.darmo som bola mila a bojazlivo mu to povedala bola som vsetko.nuz a potom som sa naho uz vykaslala.

kamilkka
15. feb 2012

@petra6484 nechceš si tiež dať k sebe udaje o tehotenstve, aby ti písalo, v ktorom si týždni 🙂 ?

kamilkka
15. feb 2012

@kali23 tak super, že v tom niesom sama 😉
som kludnejšia hned 😀

petra6484
15. feb 2012

@kamilkka už by sa to malo zobrazovať no presný termín pôrodu ešte nemám z dôvodu ze babatko bolo menšie o dva týždne

svintekova
15. feb 2012

Ahojte, tak dnes naposledy v tejto téme. Dakujem vám za vašu podporu a HLAVNE myslite pozitívne !. Všetko dobré vám prajem.

alena191
15. feb 2012

@paula80 mne vychádza podla MS 10+5 ale podla utv 9+5 asi bola neskôr ovulácia neviem nevidím v tom problem pokial rastie tak ako ma...

zuzana_v1
15. feb 2012

Ahojte 🙂 tak dnes mam za sebou dalsiu poradnu, vsetko je OK, vysledky neg., este aj ta cytologia je v poriadku 🙂 rastieme ukazkovo, dnes mi termin podla velkosti posunul z desiateho na osmeho 🙂 uz mame 39,9mm, videla som srdiecko aj ako fazulka trepala rucickami 🙂 krasny pocit 🙂

zitaje
15. feb 2012

@kamilkka tiez mam taku skusenost, ze lekari kaslu na velkost plodu ci dlhsi cyklus - ja asi preto prenasam vzdy, lebo mi zle vychadza tp podla pm, mavam dlhe cykly cize neskor ovulujem.
@stipec26 vahy by sa mali hodit k blizencom 😉
@ktore presne tohoto sa bojim, takych pann 😅 Ale inak toto co pises o tvojom ex, to je des 🙄 , este ze je uz len ex.
Ja idem zajtra k dokimu 🙂 mam tremu.

brufinka
Odpoveď bola odstránená
ivuula
15. feb 2012

Ahojte dievcence, tak sa k vam pridavam aj ja. termin porodu mi vychadza na 3.9. Mam taku otazku: Ste niektora doma na rizikovom ako ja? PN mam od 18.1. ... naposledy mi doktor povedal ze babo je trosku mensie, cize asi tak o tyzden menej ako vychadza cez kalkulacku (11+2tt). snad bude vsetko ok. pre mna je to vsetko uplne nezname - ved viete prve 🙂 drzim palce nech babatka rastu a nech vsetko dobre dopadne

zitaje
15. feb 2012

baby co ste doma na pn, na zaklade coho vas dr vypisal? Mali ste nejake problemy, ci na zaklade coho?

iviatko
16. feb 2012

Ja som bola chira,ale moja obvodacka by ma vypisala aj na zaklade nevolnosti 🙂

andrea_stella
16. feb 2012

@ktore prepac dufam,ze sa nenahnevas,ale takyto chlap je pre mna hovado blbe,jaj normalne som nasrata,toto nechapem,sak keby s vami furt zil tak by musel davat na malu o dost viacej penazi keby si zratal vsetko kde musi prispiet,a to mu vobec na nej nezalezi,sak ked tak velice sa boji,ze ty by si usetrila co je aj tak kravina lebo v dnesnej dobe je vsetko drahe a urcite nazvys by nic neostalo,tak jej mohol urobit niake setrenie aby mala v buducnosti peniaze na skolu na zivot a pod. ach jaj ti chlapi

olivka84
16. feb 2012

ahojte a pekne ranko vsetkym. toto bola tazka noc o druhej som sa zobudila lebo ma bolelo brucho. aj vy mate taky pocit ze normalne citite ze vam rastie? alebo len ja som divna.

papucz
16. feb 2012

@zuzana_v1 jéj, ja som presne mala včera tiež taký krásny pocit, my máme 39 mm posunuli nám termín na 6.9. a nas cervik sa hybal ostosest, je to krasne..

papucz
16. feb 2012

@anjelik87 mne zacali nevolnosti koncom 6 tt a cely 7 tt potom to uz ustupovalo, teraz citim hlavne citlive prsia a zaludok na vode len obcas, ked zle pokombinujem stravu, ale nevracala som ani raz.

ktore
16. feb 2012

@andrea_stella ani nevrav ako som ja nasrata.teraz je dokonca v invalide.pracoval celu dobu na cierno,este sa mi pochvalil ze mu zamestnavatel musel skratit smenu lebo sa mu zdalo ze vela zaraba.robi iba nocne sluzby.teraz uz mylsim co je na invalide tak ma aj nejaku tu zmluvu sa mi za.ked si zoberie malu tak prespi cele dni.mala sa tam nudi ale je rada ze je u neho tak to nechcem zatrhnut.ale stazuje sa ze jej nedovoli kupit ani neviem ake barbinovske vajicko v tescu lebo stoji 1 euro.a ked nieco nahodou kupi tak kupi aj pre frajerkinu dcerku.malá to uz vnima.a uz to ani tajit pred nou nebudem.dala som ziadost o zvysenie,uz cakam aka budem k....

ktore
16. feb 2012

@zitaje ja som na pn kvoli tomu ze som na urade prace a posielaju ma kade tade robit.aj tak by mi nedovolila ist do roboty.ak by ma nevypisala ona tak je proti tomu ina doktorka.davaju na mna pozor.asi ten vek.citim sa inak fajn ale je mi zle.negrciam ale je mi na nic a neviem sa ani radovat.

petra6484
16. feb 2012

@zuzana_v1 v kolkatom TT si ?