September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@sissmiss pekne si to napísala 😉 naozaj
ja som si myslela že ked otehotniem budem stale iba lietať v oblakoch, kedže my sme troška dlhšie na to čakali, a ono to bolo uplne inak...
jasne že sa tešime, ale nie je to taky ten nepretržity počit excelentnej nalady
najprv som 3 dni revala (neviem prečo 😀 )
potom som bola v strese, ukludnila som sa až po prvom ultrazvuku a uplne po druhom, ked už bolo ♥
a teraz zisťujem, že tehotenstvo nie je až také pohodlné 😖
@olivka84 ja to viac menej pisem aj sama sebe...tiez sa snazim vsetko urychlit a dojst do... ciela? 🙂 Ale co je ciel? narodenie babata bude ciel? a potom co, prvy krok, prve slovo, skolka, skola, prva laska, sklamanie, svadba...treba viac mysliet na seba a neupinat sa ani na to babo...my sme tu len ako prostriedok aby prislo na svet...usmernime, ale nebudeme zit za ne. Pre mna je to tajomstvo v tom, ze ciel ako taky...sa snazim neriesit. Kazda cesta, kazdy proces je uz cielom...chcela som otehotniet, podarilo sa, bol to ciel a teraz co, no rychlo dalsi, porodit 🙂 To by som sa ustvala takto 🙂 tak sa snazim vychutnavat to co je dnes, este aj ked viem a hlavne mam zazite, ze to naozaj rychlo ubehne...pri malom som si tehu moc neuzila, nahanala som sa, nemala som podporu od ex a nejako som si zvykla len na tie ciele a nie prezivat cestu. A teraz vycitky ked oddychujem a ked "nic nerobim". Nastastie mi bolo vysvetlene, ze aj to je sucast, nabrat silu, toto obdobie ma vyznam a najlepsie spravim ak si ho vychutnam, ak to pochopim, ak to docenim. Tak sa snazim, moc mi to nejde este ale pracujem na tom 🙂
@sissmiss to s tymi cielmi je presne tak
ja som čitala taky članok - "človeče, kedy budeš šťastny?"
a presne tak sa tam písalo, ked budeš velky? ked vyštuduješ školu? ked sa oženiš?
ked budeš mať deti? ked deti začnu chodiť? ....... atď....... atď...........
a končilo sa to tým, že štastie nie je cieľ, šťastie je cesta 😵
ahoj 🙂 ja som si nasla hned po silvestri 2 ciarocky a termin mi vychadza tak na 20.septembra 🙂 no uvidime este je dlha tehulkovska cesta pred nami 🙂)
mate pravdu. ja si to musim nejak utriedit v hlave lebo som to cele zobrala moc rychlo a zabudla som sa tesit s toho co je teraz. mozno preto som stale len v strese s toho co bude.
baby dnes idem na to sono mam neskutocne nervy lebo uz mi nebyva zase zle...mna uz porazi pri prvom ma nejake blbe myslienky ani len nenapadli...uz chcem pohyby...
no trosku zle som to predtym napisala sorry 🙂 mne praveze vobec nebyva zle sama sa tomu divim asi to bude tym,ze toto bude moje tretie dieta a pri tych prvych som si vytrpela viac nez dost :D tam mi bolo zle celeee tehotenstvo...teraz sa citi ako keby som nebola ani tehotna ...no az na to,ze som teraz hrozne naladova ...🙂
toto je podla mna dobra stranka http://tehotenstvo.academy.sk/index.php
das si tam poslednu ms a maš to denno denne presne aj s popisom 🙂
mne sa to pači
Cielom je vychovat dobreho cloveka 🙂 /zjednodusene/ veru,toto tehotenstvo si neuzivam ani ja. Co sa tyka postihnutia babatka a spol. Nic to nezmeni na rozhodnuti ani u nas.co ked sa narodi zdrave a ochorie potom? Tiez sa ho zbavime? Je to tazke,ale nic to nemeni,ziadne testy.
@sissmiss presne taketo veci potrebujeme tu na koniku citat 🙂 pretoze kazdym problemom kazdej jednej z nas sa strachujeme ci sme ok... nie ze by sme si nemali o problemoch pisat ale presne takto ako si to napisala na ne reagovat 🙂 super a dakujem 🙂 inak tiez si skrining nebudem davat robit, vsetko bude tak ako ma byt, aj bez testov... dieta by som nedala zobrat ani keby co bolo, akurat ak by boli negativne vysledky tak by som sa cele tehotenstvo stresovala ake to bude ked sa narodi.. k comu je to dobre. Milujme svoje deti nech su akekolvek... ja ani tabletky do seba pchat nemienim ziadne, nase mamy nic take nemali a my sme zdrave deti.
juj hned mam lepsi den 🙂
@katy555 celkom si ma ukludnila ja tiez cakam tretie a pri prvom chlapcovi som grcala asi tak do 5 mesiaca a pri dievcatku celych 9 este aj ked som rodila som grcala to bolo nieco strasne chodiaca matoha krvny obraz zly akoby ma uplne vyciciavala...teraz mi bolo zle ale nic take ako som zazila pri nej preto mi je to divne ze by som mohla ,,JA,, existovat bez nejakych vacsich nevolnosti v tehotenstve...
tusim sme na tom dost rovnako🙂myslim ze uz to nepride ked doteraz nie...
@katy555 keby som bola naladova tak to by som hravo zvladla.mne je zle od zaludka asi od 6 tyzdna a vstupila do toho depka tak som musela hned vynechat duphaston.ale neprejde to tak rychlo.inak vcera uz ma dorazila.chytila som paniku a uz som utekala na zachod.uf.radsel byt naladova a nech by som aj kricala len nech nemam tehotensku depku.

@sissmiss to si pekne napisala. a je v tom velky kus pravdy teda aspom co sa mna tyka. ja uz by som tehotenstvo chcela mat za sebou ze si ho vobec neuzivam, a vnimam len to zle co prichadza ako vysetrenia, nevolnosti, bolesti..... asi by som sa mala zamysliet troska. 😔