icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

ktore
17. feb 2012

baby nehadajte sa ani jedna ani druha to tak nemyslela.aj som mala take umysli ze odchadzam lebo sa ma to tiez dotykalo ze sa pise o potratoch.niekedy naozaj nemam chut citat ani pisat.urobim si si den volna bez konika a hotovo.ja som uz pripravena na vsetko.na zaciatku mi velmi vadilo tiez ze sa rozoberaju potraty.nerobilo mi to dobre.ta ktora to nemala nerada o tom pocuje,aj na to berte ohlad.je precitlivena.takze sa zmierte a hotovo.teraz som uz aj ja pokojna a cakam aj to horsie.musim to brat co pride.radsej sa bat ako sa naplasit,tak sa hovori.aj som rypla kvoli potratu do jejdnej na inom fore lebo som bola hrozne rozcitlivena a rozradostena,ale ospravedlnila som sa a isli sme dalej.prekonala som to a ked prejde tyzden co tyzden tak som rada ze neni problem.ak by bol tak nehystercim lebo sa tu posilnila a prekonala i to o com som ani pocut nechcela.
@iviatko neboj to su hormony.dotyka sa ta vsetko co sa tyka potratov.aj som na jednu tak isto ba viac vybuchla.potom som schladla a na druhy den som napisala nech sa nehneva.teraz som uz silnejsia.boli to tie hormony ale musim byt silnejsia a predsa mysliet aj co moze byt.takze teraz tu mozem citat hocico.v duchu simylsim ze sa ma to netyka ale aj podvedomie je prichystane na vsetko.niekedy sa mi nechce zapnut net tak nezapnempotrebujem si oddychnut od citania a pisania vzdy o tehotenstve a atd.nei dobre stale o tom istom,ale ked ma to prejde tak zapnem a napisem.
@monika2712 nic sa nedeje ide sa dalej udobríte sa a bude to.

monika2712
17. feb 2012

@marcelatje mozem jedine suhlasit, bohuzial niektore zeny so myslia ze ziju v rozpravke a pre tie je potom ten pad na hubu stokrat horsi ako pre realistky, ale za to si moze kazdy sam ako sa na svet pozera.

aaddeelliinnaa
17. feb 2012

monika ..prosim ta..ake zeny?nerozumiem?..a co s tym ma spolocne tato tema?

monika2712
17. feb 2012

@ktore ja nemam potrebu sa s niekym udobrovat, ona odisla odtialto a ja pomaly tiez 😉

ktore
17. feb 2012

@monika2712 preco chces odist?nie preto ze bol komflikt?hovorim ze aj ja mam niekedy dost lebo ked sem chodim tak stale mylsim len na teho.nerobi mi to dobre.aj ja si robim take prestavky.mojkaaa.inak ja som aj na sukromke.

ktore
17. feb 2012

inak fakt rozmyslam ze tema potrat je na inu temu.ale ked sa spomenie sem tam nic sa nedeje lebo sa to stalo babenke medzi nami,co tu s nami cakala

aaddeelliinnaa
17. feb 2012

..monika2712..akoze prepac ze sa ozyvam...ale .....si sa ukazala....ty sa nemas potrebu udobrovat...pekne,fakt.
mas tolkooooooooooooooooooooo mudrych reci...ako koza bobkov....ale trosku ludskosti ti chyba,naozaj.
vsetko vies,vsade si bola...asi tak....

lussinkaaa
17. feb 2012

@tatulienka je mi to luto 😔 vela sil prajem...

tinara23
17. feb 2012

neda mi nenapísať svoj názor. Myslím, že každá téma je tu preto ,aby sme sa podporovali, poradili, utešili....nemyslím, že @monika2712 tu chcela niekomu zle poradiť, alebo vtlačiť myšlienky, snažila sa iba poradiť, podporiť....Bohužiaľ sú aj správy, ktoré nie sú príjemné, ale na to sme tu, aby sme odchádzajúce kočky podporili, utešili...Zažila som to v téme májovky, kde ma kočky dodnes podporujú a keď bolo zle tak ma veľmi podržali. Teraz tiež nemám vyhrané a tým pádom tu svoje problémy nemám písať ? 😖 Tak potom o čom to je? S každou z vás sa teším s pozitívnej správy a tak istou s každou prežívam aj to negatívne.

monika2712
17. feb 2012

@aaddeelliinnaa nemam potrebu sa udobrovat kedze ja som hadku nevyvolala, ona zacala utocit prva a v podstate na vec ktora sa jej vobec netykala, nemusela si to ani citat ani reagovat ked s tym nesuhlasila, mimo toho sama odisla odtialto takze o nejake udobrovanie sama nestoji. Koniec

saseenka
17. feb 2012

@katy555 Ahoj, aj ja mám termín 20.9.2012, zaiaľ 😀 aj keď sa mi to stále posúva 😀

anicka245
17. feb 2012

jak husy na trhu :D realistky chapte nas co sme si neprezili ten hrozny pocit zo straty dietatka, ze ten vas prilisny realizmus je na nas prilis negativny a my co zijeme podla vas v "rozpravke" budeme sa snazit chapat vas, ok? aj ked - nejde o to ze by sme zili v rozpravke, proste vsade pisete aby sme mysleli pozitivne, mame informacie co sa moze stat, tak koniec negativ. Podporme sa v spravnej rovine. Kazda mame ine tehotenstvo, kazda mame ine telo, ktore nieco ine potrebuje. Neradme lieky ake mame uzivat a podobne veci - na to su tu nasi lekari. Potom bude fajn a nikto nebude nikomu nic vycitat.

saseenka
17. feb 2012

Ahojte baby, tak čo sa tu ja dnes nedočítam 😀 Aj ja by som sa s vami ale chcela podeliť o svoj názor. Myslím, že všetky sme nejaké, niektoré zvládajú prehrý, čí výhry tak a iné onak. Ja som tiež potratila a priznám sa, že som sa do seba uzatvorila a nebolo to dobré, no prešiel rok a dostala som sa na kliniku, kde sa o mňa jedna zázračná lekárka postarala a vďaka jej schopnostiam a trpzlivosti môjho mužíčka som dnes v 10 tt. Ale aj tak, po prehrách a sklamaniach, po cestách a úskaliach radšej nečítam články, ktoré ma môžu rozhodiť, beriem vitamíny a plne dôverujem svojmu lekárovi, papám všetko na čo mám chuť a modlím sa, aby to tento raz vyšlo. Každá sme nejaká. Jedna plače, druhá kričí, no sme to my. Každej z Vás prajem nádherné tehotenstvo plné šťastia a baby, berte si každá z tejto stránky len to, čo potrebujete. Každá potrebuje niečo iné. Aj keď tu veľa neprispievam, rada vás čítam, asi preto, že som mladá a prijímam rady skúsnejších, tak neodchádzajte... 🙂

saseenka
17. feb 2012

@tatulienka Ahoj, je mi tostrašne ľúto, čo sa stalo..dúfam, že sa podarí čo najskôr.. ☹

lu17
17. feb 2012

Baby tato tema nie je na to, aby sme sa hadali,ale na to aby sme sa podporovali, vzajomne tesili z toho co zazivame aj ked nie vzdy pozitivnymi spravami..... Monika ty tu patris, tak preco odchadzat z tejto temy??? Je super ak si navzajom napiseme a podelime sa o svoje pocity, zazitky s nasim tehotenstvom.

veverka84
17. feb 2012

baby teraz som prisla domov poobede som bola na sone nase malinke ma 3.38 cm som 10+1 tt termin mam na 12.9. vsetko je v poriadku malinkemu bilo srdiecko a dokonca si cuckalo rucicku to je neuveritelne teraz si vycitam ze som si to nenakamerovala na mobil...
dufam ze som vas potesila vidim ze tu panuje nie moc dobra atmosfera mrzi ma to nebudem tu nikoho obhajovat ani odcudzovat len chcem vam tolko povedat kazdy nech si precita zhodnoti a vyberie si co potrebuje a co mu urobi dobre na dusi, co nie nech odignoruje a presne ako niektora napisala vyssie delme sa s radostou ale i so smutkom moze sa to stat kazdej z nas...a hlavne respektujme sa navzajom 🙂
tak prosim zabudnite na to a uz iba same pekne veci 🙂

katy555
17. feb 2012

@saseenka mne doktor este nepovedal,kedy mam termin 🙂 tento som si vyratala cez net...podla mojich vypoctoch som v 10 tt a podla doktora v 8 tt 😒 v utorok mam kontrolu tak uvidim co mi povie 🙂

daniela02
18. feb 2012

@veverka84 tak to je super,vsetko je tak ako ma byt

daniela02
18. feb 2012

@katy555 nestrachuj sa,aj ja som pozadu a upravoval sa mi datum porodu,zavii to od vela faktorov

jeny
18. feb 2012

@monika2712 ahoj, urcite neodchadzaj, podla mna si nenapisala nic zle,tiez nechapem preco Iviatko tak zareagovala ved si chcela iba pomoct a odkaz nebol urceny pre nu tak neviem preco sa do teba hned navaza. Ja som tiez radsej pripravena na vsetko, ak ked by ma to uz v tomto stadiu dost vzalo kedze na male sme cakali 2,5 roka a po tolkych dnoch nevolnosti co som si odtrepela uz ani nechcem pomysliet na to ze by to nemuselo skoncit dobre, no treba ratat so vsetkym 😒
Baby dufam ze tu uz vydrzime vsetky dokonca,uz mame toho dost za sebou tak drzim vsetkym palce

romynka
18. feb 2012

Caute baby.. no kukam ze co sa tu deje ☹ ... hadam tu bude o par dni vladnut lepsia atmosfera, lebo toto nikomu neprospeje... :-/ ..lebo inak sem fakt nema vyznam chodit... malo by to tu byt o zdielani pocitov, podpore a spolupatricnosti..teda som mala pocit.. 😒

zahadka
18. feb 2012

ahojte, dost uz bolo komentov na situaciu na fore....
Ja som dnes ostala sama, manzel zobral maleho ku svokrovcom, pojdu na karneval. Vratia sa az vecer. Normalne mi je smutno, este sme neboli tak dlho od seba. A ten krpec sa rehotal, ked som mu kyvala na odchod 😀 Aj by som oddychla, len ma prist k nam na par dni navsteva a treba prichystat postele, poprezliekat, povysavat, navarit... tak oddychovat budem zas inokedy. Kedy??? 😕

zuzka298
18. feb 2012

@zahadka tak zapoj navstevu do chystania, snad nenechaju unavenu tehulku vsetko pripravovat 🙂
mne tiez treba dat do kopy byt, par dni som bola nachladena a lezala som, tak to tu vyzera jak v tanku.
Este ze muzicek mi pomohol, ale predsa len zenska ruka je zenska ruka

veverka84
18. feb 2012

aj ja varim deti sli s muzom von sa sankovat a v celom byte prevrat takze priebezne popri vareniu aj upratujem...dnes idu poobede k mamine na prazdniny cize aj prespia tak mozem veselo luxovat, len keby sa mi chcelo.,..ale ten drobec vcera na sone mi pridal riadnu energiu musim uznat 🙂

veverka84
18. feb 2012

@zahadka na dochodku mozno🙂

zahadka
18. feb 2012

@zuzka298 asi im naozaj necham navliect si paplony, ved kto sa s tym ma natahovat??? Esteze su to dobri kamarati a neurazia sa...Pospala som si trosku a teraz idem zamakat, aspon na akom-takom poriadku a obede

kali23
18. feb 2012

jaj navstevy mam rada, ale najprv vsetko upratat, pripravit obliecky 🙂 navarit, napiect... a potom uz len cakam na nedelu, kedy odídu, aby som si oddýchla 🙂)))) a ostane len bordel... 🙂)))))) takze mozem zase upratovat... lebo sa ohlasi dalsia navsteva... 🙂 ehm uz aj ja by som sa mala niekam "pozvat" lebo inak navstevy len chodia k nam... a ja som v jednom kolotoči...

zahadka
18. feb 2012

upratane mam, obed sa vari, kazdu chvilu maju prist. Piect nebudem, mam kupene keksy a chipsy. Jedine, co nemam, povysavane. Mame take hovädo vysavac a odmietam sa s nim natahovat... 😝 Nuz manzelik mi dnes naozaj chyba 😅

stipec26
18. feb 2012

tak to mate super kocky, ze vam chlapi pomahaju.... ja ledva zijem, fakt by som zaspala najradsej aj za chodze... a ten moj nic.. ani nenavari (a to teraz mam co robit, aby som dokazala s parchmi fungovat), neumyje ani riad po obede, ja ked nevladzem, tak to tam ostava az ked sa deticky vyspia... o upratovani ani nahodou nemoze byt rec.. a to sme mali vcera oslavu 4 rockov, takze som mala co robit aj pred aj po.... ani vonku s nimi nesiel a kedze ja som doobeda makala, tak ani sme sa nedostali.... ale on mi to este vecer vykrici, ze nemal oddych a nemohol pracovat, lebo deti ho stale vyrusuju....aaaaaaach joj, niekedy je to s nim tazkeeeeee.... ani si nejdem davat ruzove okuliare, ze ked pride tretie, ze sa nieco zmeni... on ked je raz za tym notebookom, tak s nim nic nepohne, svet prestane existovat.... aj vasi su taki maniaci v tomto zmysle???

marcelatje
18. feb 2012

@stipec26 ja mám šťastie, nemusím variť, žehliť, prať ani upratovať je to cukríček 😀 a teda nie je to tak len teraz keď som tehotná 🙂