icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sissmiss
18. feb 2012

Moj je tiez na toto strasne fajn. Sice nenavari, ale ak by som povedala co a ako ma spravit tak by navaril. Ale inak ked treba, poumyva riad, uprace, povysava, dlazky umyje, sikovny je na opravy v domacnosti, takze dokonaly. A zase ked sa nam nechce tak neni upratane a neni taky ze by mu to velmi vadilo. Teraz som dlhsie len lezala a o vsetko sa staral on, aj nakupy spravi, mysli na to co treba do domacnosti ovela viac ako ja.

veverka84
18. feb 2012

@stipec26 neboj sa niesi v tom sama...ja mam doma to iste, jedine co robi su smeti vyniest a vylozit umyvacku...inak nic...niekedy nesiel von ani s detmi vzdy chcel nech idem s nimi ale ja som potom nic neporobila tak to pochopil a sem tam ich vezme ked nie von aspon svokre 😀 no moj neni na pc maniak ale ma akvarko...a to je jeho naj...ked to v nom neslape odnasame to cela rodina ako dnes napr.tak som sla malu uspat aj so starsim aj ten radsej zaspal ako ho pocuvat ked je nervny...ale inak je v pohode da nam co potrebujeme vezme na vylety, nestara sa co kupim a pod. ak omaju zase ini chlapi...nejak som si zvykla a presne ako pises necakam ze sa to tretim miminom zlepsi 😀
a teraz mi stale vycita ze len lezim a to poobede nespim aj ked padam na hubu len si lahnem na chvilu a zaspim vecer o 20 s detmi,on si mysli ze som ,,zostala,,leniva nejak nevie pochopit ze som tehotna a to zeny mavaju...

petra6484
18. feb 2012

@stipec26 no tak to si si ho zle naucila moj drahy chcel byt tiez lenoch zo zaciatku som ho obsluhovala a starala sa ako kon ale potom ma to prestalo bavyt a som mu povedala ze on tiez zije somnou v domacnosti a ked nebude upratovat on tak ani ja :D samozrejme ze ja sa viac staram co sa tyka domacnosti ale ked mu poviem tak mi pomoze obcas z brblanim ale pomoze 🙂

petra6484
18. feb 2012

@veverka84 gratulujem k sonu 🙂 mňa čaká v pondelok tak sa vytešujem pri tých mojich nevoľnostiach aspoň jeden malý pekný okamih 😀 že uvidím dorbca

muska21
18. feb 2012

jooooj baby, ja som uz zase dva dni velmi nervozna, uz ani neviem co zo sebou......dnes po obede som sa trosku ukludnila a uz som zase nervozna lebo mi volala svagrina ze pridu. MM neje doma a jeho brat sa tu nasackuje aj so zenou a dvoma detmi vecer kedy som najviac unavena, chyta ma amok, boli ma hlava a to som si uz o pol osmej chcela lahnut. 😠 😠 😠 😠 😠

petra6484
18. feb 2012

@muska21 a prečo im normálne nevysvetlíš že sa necítiš na večernú návštevu ? ja si myslím že by to pochopili

muska21
18. feb 2012

@petra6484 nechcela som ich zase odbyt lebo uz by si asi nieco namyslali, uz raz som ich odbila lebo som sla na rodicovske a teraz som sa uz s toho nevyzula. Oni nevedia ze som tehu takze na unavu som sa velmi vyhovarat nechcela, ale teraz to uz zbadali, co uz. Prave odysli a ja mam zase pokoj.

petra6484
18. feb 2012

@muska21 tak prajem prijemne oddychovanie 🙂

muska21
18. feb 2012

@petra6484 dakujem 😉

kali23
18. feb 2012

@stipec26 jaj tak s nootebookom som maniak ja... moj je zase TV maniak... uz tyzden som nevidela nic ine len trilion dokumentov... aj teraz kuka o bigfootovi, zajtra su na rade mimozemšťania, vesmír a ufo... 🙂))) ale ja som bola cely tyzden doma, dal mi volno, a fakt som par dni okrem varenia a prania prelezala, ako sa mi nic nechcelo... a muzik sa v piatok vratil z prace chorý, tak sa teraz lieci... a ja dufam, ze to neprelezie aj na mna...
ale inak aj povysava, aj riady umyje, a okna umyva len on, takze sa nemam naco stazovat...;) no o dieta sa urcite budem starat iba ja, to mi je jasne... uz teraz vyjednava, aby nemusel prebalovat 😅

zitaje
18. feb 2012

@montinka
@zuzka298
hej hej, snazim sa to neriesit, ale viete ake to je, tazko sa mi neriesi 😖 . Kazdopadne mi je stale rovnako zle, boli ma hlava a stale by som spala, teraz si nerobim nadeje ale ani som to nejak citovo nezabalila, cakam na utorok a uvidime. Tak drzte palce... aj aj drzim vsetkym septembrovkam 🙂

daniela02
19. feb 2012

@zitaje neboj , ver tomu ze to bude ok a budeme spolu pokracovat

veverka84
19. feb 2012

@petra6484 tak nech sa drobec ukaze v plnej parade ako ten moj 🙂 ja idem zajtra na odbery a hadam uz aj pre tehu knizku uz by sa patrilo v 11 tt nie?jaj tesim sa z toho mojho sona piatkoveho stale strasne ma ten drobec dostal stale si ho predstavujem🙂

veverka84
19. feb 2012

@zitaje drzim palce moja musi to dopadnut dobre verim v to 🙂

veverka84
19. feb 2012

@kali23 moj prebaloval nie casto ale len pocikane 🙂 ale napr. ze ist von s kocikom s babom to ze ho sameho nebavi so synom bol ale 1 x a s malou ale 3 x 😀 ale teraz asi chalan bude muset zamakat maly nam ide v septembri do prvej triedy mala prvy krat do skolky a do toho zhonu pride babo-som zvedava na organizaciu nasej domacnosti 🙂

paula80
19. feb 2012

@zitaje držím palce a pevne verím, že sa ti drobček na sone konečne ukáže 🙂

paula80
19. feb 2012

@veverka84 ani moj muž neobľubuje kočíkovanie, radšej mi pomáhal vnútri s malými,nosil na rukách a tak, ale skoro nikdy nekúpal a neprebaloval,proste je trochu nešikovný,nemotorný,tak som to ani nevyžadovala, teraz keď sú chalani veľkí už aj semtam okúpe,vezme ich von, v domácnosti mi nepomáha,ale niekedy navarí,to ho baví,tiež je PC maniak,ako baby píšu,ale ide skor o fóra o akvaristike, je zanietený akvarista a terarista,tak uvidíme ako to bude zvládať pri 3 deťoch.
No ty to budeš mať dosť náročné v septembri ako čítam,ale určite to zvládnete a teda zastúpenie všetkých vek.kategórií budete mať doma,no pekne vám to vyšlo 😉

veverka84
19. feb 2012

@paula80 dalsi maniak do akvaristiky 😀 😀 😀 ako som pisala vyssie u nas ked sa rybkam nedari konecna cela rodina do toho zapojena 😀 😀 😀 aj moj skor ak oty ze na ruky zobrat to ano kupat nie az ked boli vacsi ze vedeli samy sediet vo van ialebo tak teraz ja okupem a on taha z vane 😀 to som odmietla sa natahovat kedze pri druhom som sa zacala otvarat v 30 tt ale nastastie sa to zaseklo a potom sa jej nechcelo ani po 2 vyvolavackach...
september bude perny ale verim v to ze treba najst len system, ked sa nam narodila mala a sli sme niekam na aute tak vzdy dovadeni nevedeli sme si najst system nejak kto koho usadi zapne kocik zlozi-a potom sme do toho prisli a uz sme boli uplne zohrati 🙂
inak deti mam od vcera u nasich do pol 9 som spala nemusim varit idem za nimi na obed no fantazia pohodicka 🙂

katka_77
19. feb 2012

Ahojte kocky, mamicky a buduce mamicky. Tak sa k vam pridavam aj ja. Som si myslela, ze "konikovske" casy uz mame za sebou, ale nejak sa nam to opat neplanovane podarilo. 😉 Mam uz 2 vecsie slecny 11 a 8 po tej dlhej dobe mam toto obdobie uz ako keby vymazane z pamate a tak zacinam ako keby zase od znovu. Najprv sa mi to zdalo byt total nerealne, ale po minulo tyzdnovom sone a vsetkych ostatnych tyzdnoch to zacina byt viac a viac realita.
Budem rada vsetkym odpovediam. Prajem peknu nedelu.

stipec26
19. feb 2012

a co by ste chceli? teoreticky? ....aby prislo babo co najneskor (teda presne na termin + par dni) alebo aby prislo skor ako je termin (tak cca 2 tyzdne vopred, nie viac, aby bolo samozrejme zdravucke).... lebo mne idu tie deti do skolky od septembra (teda dufam, ze malu zoberu) a rozmyslam, ze ci mi bude lepsie sa tahat s tym bruskom rano a poobede po nich do skolky alebo ci radsej "rychlo" na zaciatku septembra porodit a potom sa tahat aj s babatkom, novorodeniatkom do skolky ?!?!?! sme si to teda vybrali mesiac =)

@katka_77 ahoj katka - tak ty uz vies co ta caka aj na tej dlhsej ceste - je to super, ked budete mat teraz taku malicku babiku na hranie pre vsetkych 🙂

veverka84
19. feb 2012

@stipec26 my sme zacali na babatku pracovat od novembra ale tak ze len ked sme ,,mali chut,, 😀 ziadne ze nasilu plodne a pod. lebo mne sa to aj tak neda vyratat a vravim mu ze sak nebudeme to silit lebo este to na september vyjde...a akurat ale som zase rada ze sme sa netrapili dlho a vlastne na druhy sup sa zadarilo...inak tiez som nad tym uvazovala ze co by bolo lepsie ale asi az na termin alebo po ja mam toho 12.9. a lepsie obliect len seba nie este mimino a myslim ze za 2 tyzdne by sa mohol maly nejak zaklimatizovat a potom uz pripojime len to malicke...plany mam uzasne len ako bude naozaj no neviem...

kamilkka
19. feb 2012

baby, ale to leto bude asi ťažké, že? a vraj ho hlasia extremne horúce 😝

veverka84
19. feb 2012

@kamilkka ale neboj vydrzime 🙂 ked sme si to vymysleli 😀 mne sa prve narodilo na konci jula a vtedy bolo pekelne teplo ked som rodila bolo ale 35 stupnov ale nerobilo mi teplo ziadne tazkosti ani som neopuchala uvidime ak oteraz kedze vtedy som bola tak mladaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 a to organizmus vsetko lepsie znasa...

stipec26
19. feb 2012

@kamilkka tiez som rodila 26.6. kvalitne teplo bolo v tom case + u nas je v byte brutal horuco, mame od 14hod az po zapadnutie stale slnko, zasklenny balkon (i ked s termo zaluziami), ale pernamentne 60stupnov tam - cize sa kvalitne vyhrieva aj cely byt.... a letna burka bola na spadnutie, vtedy sa porody zastavili, len ja som isla =) a teda v ten piatok a sobotu mali v nemocke 50 porodov, lebo ze ked sa uvolnil tlak a rozprsalo, tak tie deti vyliezali z maminiek same 😀 😀 😀

katka_77
20. feb 2012

@stipec26 Ahoj, tak tiez si myslim, ze by som mala asi co to vediet, len pravdu povediac vela veci si musim stale docitavat a dostudovavat. 😀 Po skoro desiatich rokoch clovek lahko zabudne. 😉 A s tou babikou, tak ked sme mojim kockam oznamili, ze mame pre nich prekvapko, tak ta mladsia dufala, ze je to bud macicka alebo zajacik. 😀 Teraz si uz na to pomaly zvykaju, len dufaju, ze to bude die
@kamilkka aj ostatne kocky, ja mam za sebou aj skory junovy porod a aj septembrovy. Pri prvom septembrovom bolo dost teple leto a tiez som vtedy pracovala a stale stala na nohach a behala. Si pamatam, ze mi opuchali aj nohy aj prsty, takze som ani obrucku nemohla nosit. Napriek tomu vsetkemu som sa zdravotne citila velmi dobre. Moja druha dcerka sa narodila druhy junovy tyzden na severe Skotska a netrpela som ziadnym opuchanim ani nicim podobnym a dokonca som ju skoro 2 tyzdne prenasala. Zial v tom tehotenstve som mala kopec inych problemov a musela som byt 3 mesiace na antibiotikach. 😢 Nastastie dcerka bola zdrava a vsetko bolo v poriadku. Teraz len cakam, ze co mi prinesie toto tehotenstvo. Momentalne zijeme v Saudskej Arabii a uz teraz je priemerna denna teplota 28 stupnov. Som zvedava ako to vydrzim v lete pri velkych horucavach. Taktiez sme vo vyske skoro 1900 mnm a si myslim, ze aj to bude mat urcity vplyv. To co spominala @stipec26 som tiez uz viac krat pocula, ale v tejto oblasti sa zial na burky spoliehat nemozem. Takze si myslim, ze aj ked tehotna uz po treti krat, tak to bude uplne iny zazitok. 🙂

veverka84
20. feb 2012

tak ja uz som doma od svojej lekarky uz som konecne majitelkou tehotenskej knizky 🙂 odbery urobene a aj odbery na pohlavie urobene a poslane🙂 do konca tyzdna uz budem vediet co sa skryva v brusku 😎 dr skontrolovala sonom srdiecko a nachvilocku som opat videla nas zazrak 🙂
inak pisete velmi malo...

veverka84
20. feb 2012

@katka_77 akoze nemozem od smiechu ze zajacik alebo macicka to nema chybu musela byt zlata 😀 😀 😀 😀

tanicka1976
20. feb 2012

Ahojte baby,
ja som zo sukr. temy ale rada citam aj vas.. 🙂

len vam chcem zapriat pekny den a krasne tehotenstvo bez grciek a unavy...mna to bohuzial neobchadza a byva mi cim dalej tym viac zle.. 😒
dnes idem k dr. tak uvidime co mi povie.
majte sa

petra6484
20. feb 2012

ahojte kočendy tak už som po sone aj ja ale odbery mi lekár ešte neurobil lebo chýbalo par milimetrov na ukončenie 10 mesiaca drobec meral 28,9 mm tak zase o týždeň ide k doktorovi a hádam mi už tie odbery urobia srdiečko bilo krásne a drobec sa tam metal 😀 spokojnosť nadovšetko keby ten stroj na ultrazvuk nebol tak drahý by som si ho aj domov kúpila 😀

paula80
20. feb 2012

@veverka84 ty si šikovná a trošku závidím,že budeš tak skoro vedieť pohlavie,lebo ja mám doma 2 chalanov a neviem sa dočkať, kedy nám povedia,čo sa v brušku skrýva,ja strašne túžim po dievčatku. 🙂
a vidím, že tiež nie si z BA,tvoja dr.ti zobrala krv a posielala do genetonu a platíš kedy,keď ti príde faktúra domov, alebo ako ?,lebo ja tiež nie som z Bratislavy,takže by som tiež musela poprosiť mojho doktora,ale neviem,či to robí.