September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@tanicka1976 vidim ze mas tiez dve deticky ako ja mne pri prvom bolo dost zle a pri druhom ze priserne celych 9 mes. a teraz?pomaly neviem ze som tehotna ja to az nechapem vracala som dokopy asi 5 x 🙂 tak nech to rychlo prejde 🙂 a mozes si uzivat tehotenstvo 🙂
@paula80 no ja som akcna 😀 alebo zvedavost sa tomu hovori???ja mam to aj to cize mne je to jedno ale poviem ti ze medzi chlapcom a dievcatkom je podstatny rozdiel🙂nemyslim len v tom dole 😀 😀 😀
nie som z BA a normalne z Genetonu mi poslali skumavky a vsetko potrebne na odber len nesmie to chlap robit ani chytat iba zena,a potom som to poslala 1.triedou cez postu a povedz ze posielas krv a ony tam daju vsetky mozne nalepky ze krehke, neskladovat a neviem co vyslo to na 3.80 postovne a plus 72 eur za urcenie pohlavia.do 5 pracovnych dni mas vysledok ak chces aj na mail a do schranky pride ruzova alebo modra obalka 🙂 a zaplatis v den ked posles tu krv na ucet.ak by si este nieco chcela vediet napis sem alebo IP 🙂
@veverka84 Ja som tiez nedockavica nedockava 🙂 ja idem do genetonu 6.3.... uz sa neviem dockat co to bude...
😀 v ten den ked idem na krv idem rano este aj k jednemu lekarovi co ma vraj taky lepsi ultrazvuk, takze vraj uvidim prcka detailnejsie, ostrejsie a da sa to vraj priblizit atd... a slubil ze celu nahravku mi nahra na USB kluc.. 🙂
Takze rano si malinke omrknem(dufam ze bude vse OK) a poobede sup na krv do Genetonu... 🙂 to bude den 🙂
Ozaj veverka a ty si nechas vysledky zatelefonovat alebo si das poslat tu obalku?
@veverka84 Ahoj,
ano mam uz dve.. toto tretie bola nehoda 😀 ale ok tesim sa, len keby som sa citila ako clovek.
ja som nejak bez energie, nalady, len vrestim po muzovi,potom placem, jaaaaaaaaaaaaj..zle cele zle..
nie som schopna navarit, lebo smrdi vsetko co sa jedla tyka..mala je kojena spi v noci tak ze kazdu chvilu hore...nuz co ti budem hovorit , zrovna mi nie je najlepsie 😒
nech to prejde..
s prvymi som vracala tiez ale nebyvala som nervozna a unavena 😒
@paula80 Jeeej aj ty ides testovat pohlavie? Vidim ze sme tu same nedockavice 🙂 ja radsej cakam do 12 tt... lebo ako som pisala vtedy idem este na ten detailnejsi ultrazvuk.. tak nech viem ze je vse OK a pak sa pojde na zistovanie ci sa mi splni sen o dievcatku... (ale ked nie tak neva, dako sa dorozumiem aj s chlapcekom 😀
Jasne ze hlavne nech je to zdrave.. ale dievcatko by bolo bonus 😀
babenky lucim sa s vami moje miminko to vzdalo :( teraz uz je v nebicku :( drzim vam vsetkym palceky az to dobojujete....majte sa krasne a prijemne tehulkovanie
@petra6484...a co Ti povedal, ze si v 9t+ ? ...bolo to prve sono so srdieckom, ci srdiecko si uz videla skorej?
Ja si vzdy pozeram www.tehotenstvo.academy.sk
baby nasla som takúto tabuľku myslíte že môže byť ? http://www.maminkam.cz/velikost-plodu-v-tehoten...
@veverka84 Aha... lebo ja som citala aj ze zavolaju na mobil..(ale to sa mi zda take suche...ze dobry den, budete mat chlapceka/dievca..) alebo napisu mail, alebo ze dojde do postovej schranky obalka-bud modra alebo ruzova.. to sa mi zda najlepsie... take mile 🙂 tak mozno sa da s nimi dohodnut ako to chces oznamit...
ahojte,
vsetkym maminkam anjeliekom prajem vela sil ☹ tiez mam troch v nebicku.....(25tt, 20tt a 9tt) ☹ ☹ ☹
tym stastnym, kt. potvrdili bijuce srdiecko gratulujem 🙂 opatrujte svoje detusky lebo su to tie najvacsie poklady, kt. zena moze mat.
ja idem v stredu na UZ a vo stvrtok na poradnu a na kompletne odbery. inak nevolnosti stale pretrvavaju, unavena som za troch, brusko mi rastie, ze sa nestacim cudovat ale inak pohodka 🙂
krasny den vsetkym,
i.
Baby? uvazujete o odbere pupocnikovej krvi? Ja nad tym rozmyslam...

@petra6484 gratulujem a tesim sa s tebou ze je vsetko ok🙂