icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

veverka84
20. feb 2012

@romynka ja mam pri oboch odobratu ale teraz uz nedam -z toho dovodu ze najviac sa hodi od surodenca surodencovi cize budu 3 deti a 2 krvi keby nieco...myslim ze sanca aby ochoreli vsetky 3 a to jedno bude teda bez je min. ja ked zivot je niekedy hnusny...nemysliet na to radsej.neviem nazory sa roznia-niektori odporucaju ini nie...je to asi fakt na tebe....stve ma ze za synovu platime za uskladnenie 20 eur a za dcerinu cca 50 eur...dobre to vytiahli a to mame rozdiel 3 roky, ak to budu tahat takto hore tak uplne tym znechutia podla mna...

romynka
20. feb 2012

@veverka84 Hm... ale asi mas pravdu... istota je gulomet.. a je lepsie mat nieco v rezerve ako nemat nic... clovek nikdy nevie... asi sa na to dam.. musim to este prebrat s muzom, ale ja som asi ZA... ked sa uz tolko bojime o tie nase miminka, tak ked sa narodi zdravucke, tak nie je zle mat nejake zadne dvierka ak by sa nieco zmenilo...

petra6484
20. feb 2012

@romynka predpokladam ze hovoríte o odbere pupočníkovej krvy no poviem vam len tolko ze ja pracujem na lozkovom oddeleni hematologie a v prípade ze by vase dieta dostalo leukemiu tak ta krv vam je na prd na ostatne choroby neviem

paula80
20. feb 2012

@petra6484 pridávam tabuľku,čo tu predtým dala niektorá z báb.

kali23
20. feb 2012

@romynka ja vobec nie, je to cele len o zisku jednej firmy dobre založenom na základe psychického rozpoloženia nastávajúcej matky...
pupocnikova krv sa da darovat aj anonymne / zároveň v prípade potreby ju môžeš dostať anonymne, ale tiez som pocula, ze ak chce mamička darovať, tak nikto sa o odber netrhá...

romynka
20. feb 2012

@petra6484 hmm ☹ tak to som nevedela.. asi si budem o tom musiet viac zistit...

kali23
20. feb 2012

@romynka bolo uz viac relácii o tom a podla štatistík nebola ani v jedinom prípade použitá táto krv... bolo to aj na prime asi pred rokom... vyjadrovali sa tam experti a naopak vedenie tej firmy s neskutočnými ziskami...

romynka
20. feb 2012

@kali23 To fakt? no dovi... ☹ tak idem si ja vygooglit dake clanky... ale teraz uz tak rozhodnuta nie som :-/ ... vidis, tak ja som tych dovercivych na kt. by zas zbohatli...

kali23
20. feb 2012

nie si, ja som to tiez podporovala a chcela to, kym som nevidela tie reportaze... najhorsie na tom je, ze mamička chce pre to svoje babatko urobit vsetko, aj nemožné... a na toto ta oni chytia... :( a to je podla mna hyenistické...

tanicka1976
20. feb 2012

Takze baby len tak v rychlosti,
sla som k dr.zijeme v kodani, taaak kazali mi vycikat sa, zobrala krv na krvnu skupinu, odmerala tlak, odvazila ma..
vyplnili sme papiere 🙂
tot vsjo,
ziadne vysetrenie zospodu, nic...a mam prist v 24TT..ano pocujete dobre az vtedy...
medzitym sa mam objednat do nemocky na 12tt UZV na triple test a na 20TT na morfolog. UZV..

taaak to funguje tu..takze nemam ani paru ci baby je ok, ci rastie

petra6484
20. feb 2012

@romynka presne tak je to len biznis a propaganda ano v pupocnikovej krvy su kmenotvorne bunky ktoré su velmi dobré a tie sa používaju aj pri transplantácii lenze na transplantáciu je ich treba oomno viac ako je v pupocnikovje krvi

romynka
20. feb 2012

Teraz na veselsiu temu... mate uz mena? My uz mame.. 🙂 dievcatko: Tamara, chlapcek: Alex

zuzka298
20. feb 2012

na co vsetko sa vlastne da vyuzit pupocnikova krv?
inak baby ja som uz druhy tyzden na pn,minuly som bola nachladena a tento som sa nejako este necitila na to aby som isla do roboty. Ale rano mi uz hned volala sefka, ze kedy nastupim, lebo je vela roboty.. 😒
no tak sa mam na co tesit buduci tyzden..len sa nechcem stresovat

zuzka298
20. feb 2012

@romynka jeej aj my sme rozmyslali na Tamarkou

romynka
20. feb 2012

@zuzka298 Mne sa hrozne pacia ruske mena... Tamara je super.. a volat ju budeme Tami... No aj Alexa som chcela oficialne ze Alexej.. ale muz mi to zatrhol.. ze to je uz moc rusacke 😀

petra6484
20. feb 2012

mi ak budeme mat dievčatko tak to bude Alexandra a ak chlapček tak po mužovi Lacko 😀 ale rátam že to bude Lacko

stipec26
20. feb 2012

@romynka a Tamarka je tiez ruske meno? nebolo by lepsie Natasa, alebo Anastazia alebo Natalia? 😉

zuzka298
20. feb 2012

@stipec26 mne sa paci aj Malvinka, to je asi tiez ruske

daniela02
20. feb 2012

@romynka u nas vyberala mala dievcatko bude Natalka alebo Nelka a chlapcek bude Simon alebo Matus

romynka
20. feb 2012

@stipec26 No Natasa je tiez cool veru.. ale to uz je obsadene-jedna znama ma Nat... navyse sme videli jednu komicku postavu Natasu a smejeme sa ze by nam to strasne pripominalo 😀 Anastazia je pekne ale zlozite a Natalia... to som zial poznala jednu hnusnu nataliu , takze zial nie...😉 Ale fajn tipy, dakujem 🙂 Inak je hrozne ako sa spajaju mena s osobami...

romynka
20. feb 2012

@daniela02 🙂 tvoja mala ma super vkus 🙂 Mne sa z vasho vyberu paci Nela a Simon 🙂

stipec26
20. feb 2012

@daniela02 tak potom "priplatte" za to jedno pismenko na viac, ako ma Emmka a bude Nellka 🙂

paula80
20. feb 2012

@daniela02 aj mne sa páči veľmi Nelinka,ja som Paulína,tak možno aj to by nebolo zlé a chalpček Matiasko,je jdeiné,čo sme sa s mužom zhodli,také netradičné,ale aj mladšieho máme Teodora,tak by sme pokračovali v netradičnejších menách 😉
@romynka

marcelatje
20. feb 2012

@katy555 😔

veverka84
20. feb 2012

@kali23 ty brdo ze 13 tt 🙂

veverka84
20. feb 2012

@romynka sestra ma tamarku som jej to ja poradila aj banujem lebo sa mi tiez veeelmi paci🙂u nas vybera pre dievcatko muz ze Linda alebo Olivia ja by som chcela velmi velmi Vandu ale kedze som slubila vyber jemu tak mi to asi neprejde...a pre chlapca ja to sa mi paci Oliver, david, max,daniel ale tiez mi mm vela zatrhol lebo moc spaja mena s osobami ktore nema rad a ja tiez takze sme tym ,,postihnuti,, asi vsetci 😀
Alexovia sa v nasom meste tak ,,rozmnozili,, ze uz sa mi to az tak nepaci lebo kazdy chlapec je alex 😀

veverka84
20. feb 2012

@paula80 paulinka je pekne aj karolinka sa mi paci len my mame moc dlhe priezvisko tak hladame nieco z kratsich mien...

veverka84
20. feb 2012

@stipec26 ano je ruske nam sa smeju ze sesternice z Ruska Nina a Tamara 😀 😀 😀

orchidea8
20. feb 2012

Ahojte,
baby co uz cakate druhe a dalsie babatko...tiez uz vam normalne ze vybehlo brusko? Ja uz mam riadny problem to maskovat, naozaj uz cakam kedy bude o 2.tyzdne poradna a kazdemu to poviem.

A co sa priberania tyka...mam uz +2kg 😠

veverka84
20. feb 2012

no ani nehovor u nas to schovam len pod bundu inak uz nie, teraz sme boli s jednou znamou robi v obchode a boli sme tam s muzom na dlhsie /rybycky/tak som si dala bundu a tak sondovala zo mna az som sa jej priznala a ona ze ved ja kukam na teba ze jak si do brucha pribrala 😀 😀 😀
dnes som zakupila tehu rifle lebo mam co som mala pri malej a velke su mi na stehnach teraz som pochudla ja praveze aspon 2-3 kila ja vzdy tak na zaciatku a to som moc nevracala...