icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

veverka84
20. feb 2012

@petra6484 gratulujem a tesim sa s tebou ze je vsetko ok🙂

veverka84
20. feb 2012

@tanicka1976 vidim ze mas tiez dve deticky ako ja mne pri prvom bolo dost zle a pri druhom ze priserne celych 9 mes. a teraz?pomaly neviem ze som tehotna ja to az nechapem vracala som dokopy asi 5 x 🙂 tak nech to rychlo prejde 🙂 a mozes si uzivat tehotenstvo 🙂

paula80
20. feb 2012

@petra6484 to je super, že tak krásne rastie a srdiečko krásne bije,len tak ďalej 🙂 🙂

veverka84
20. feb 2012

@paula80 no ja som akcna 😀 alebo zvedavost sa tomu hovori???ja mam to aj to cize mne je to jedno ale poviem ti ze medzi chlapcom a dievcatkom je podstatny rozdiel🙂nemyslim len v tom dole 😀 😀 😀
nie som z BA a normalne z Genetonu mi poslali skumavky a vsetko potrebne na odber len nesmie to chlap robit ani chytat iba zena,a potom som to poslala 1.triedou cez postu a povedz ze posielas krv a ony tam daju vsetky mozne nalepky ze krehke, neskladovat a neviem co vyslo to na 3.80 postovne a plus 72 eur za urcenie pohlavia.do 5 pracovnych dni mas vysledok ak chces aj na mail a do schranky pride ruzova alebo modra obalka 🙂 a zaplatis v den ked posles tu krv na ucet.ak by si este nieco chcela vediet napis sem alebo IP 🙂

petra6484
20. feb 2012

@paula80 ďakujem 🙂 moja mamina je viac nedočkavá ako ja keď som jej povedala ze meria skoro 3 cm tak bola sklamaná ona by už bola najradšej keby som jej toho vnúčika už porodila 😀

veverka84
20. feb 2012

@paula80 moze ti to zobrat aj sestricka od obvodneho lekara a posielas to ty sama.

romynka
20. feb 2012

@veverka84 Ja som tiez nedockavica nedockava 🙂 ja idem do genetonu 6.3.... uz sa neviem dockat co to bude...
😀 v ten den ked idem na krv idem rano este aj k jednemu lekarovi co ma vraj taky lepsi ultrazvuk, takze vraj uvidim prcka detailnejsie, ostrejsie a da sa to vraj priblizit atd... a slubil ze celu nahravku mi nahra na USB kluc.. 🙂
Takze rano si malinke omrknem(dufam ze bude vse OK) a poobede sup na krv do Genetonu... 🙂 to bude den 🙂
Ozaj veverka a ty si nechas vysledky zatelefonovat alebo si das poslat tu obalku?

paula80
20. feb 2012

@veverka84 ďakujem,ešte počkám na poradňu vo štvrtok,či sedia týždne,lebo sa to može testovať až od 10.t.t.a potom sa rozhodnem.

tanicka1976
20. feb 2012

@veverka84 Ahoj,
ano mam uz dve.. toto tretie bola nehoda 😀 ale ok tesim sa, len keby som sa citila ako clovek.
ja som nejak bez energie, nalady, len vrestim po muzovi,potom placem, jaaaaaaaaaaaaj..zle cele zle..
nie som schopna navarit, lebo smrdi vsetko co sa jedla tyka..mala je kojena spi v noci tak ze kazdu chvilu hore...nuz co ti budem hovorit , zrovna mi nie je najlepsie 😒
nech to prejde..
s prvymi som vracala tiez ale nebyvala som nervozna a unavena 😒

romynka
20. feb 2012

@paula80 Jeeej aj ty ides testovat pohlavie? Vidim ze sme tu same nedockavice 🙂 ja radsej cakam do 12 tt... lebo ako som pisala vtedy idem este na ten detailnejsi ultrazvuk.. tak nech viem ze je vse OK a pak sa pojde na zistovanie ci sa mi splni sen o dievcatku... (ale ked nie tak neva, dako sa dorozumiem aj s chlapcekom 😀
Jasne ze hlavne nech je to zdrave.. ale dievcatko by bolo bonus 😀

katy555
20. feb 2012

babenky lucim sa s vami moje miminko to vzdalo :( teraz uz je v nebicku :( drzim vam vsetkym palceky az to dobojujete....majte sa krasne a prijemne tehulkovanie

orchidea8
20. feb 2012

@petra6484 ...gratulka ku krasne velkej fazulke..V ktorom tt si?
Joj, ja este 2 tyzdne cakania do poradne, dufam,ze vsetko bude ok a oznamime to uz potom okoliu.

@katy555 ...moc ma to mrzi, co sa stalo, krvacanie ? 😔

katy555
20. feb 2012

@orchidea8 ano krvacanie..vcera som zacala krvacat tak som letela do nemocnice,zobrali mi krv a dali mi lieky na udrzanie tehotenstva...dnes rano som mala ist na kontrolu a tam mi oznamili,ze bibinko to vzdalo :(

petra6484
20. feb 2012

@orchidea8 ja som v 10 tt ale neviem ake ma byť veľké bábo neviete mi niekto poradiť ? nejakú spolahlivu tabuľku ?

veverka84
20. feb 2012

@katy555 je mi to luto...uz dalsie babenko odislo...vela sil nech ti robia deticky radost a coskoro pride dalsie...

veverka84
20. feb 2012

@romynka na mail ze poslu a aj domov aspon tak bolo napisane v tom cestnom prehlaseni...

orchidea8
20. feb 2012

@petra6484...a co Ti povedal, ze si v 9t+ ? ...bolo to prve sono so srdieckom, ci srdiecko si uz videla skorej?
Ja si vzdy pozeram www.tehotenstvo.academy.sk

veverka84
20. feb 2012

@paula80 aj ja som tak cakala na sono ci bude 10 tt a som v 11 tt nakoniec 🙂

petra6484
20. feb 2012

baby nasla som takúto tabuľku myslíte že môže byť ? http://www.maminkam.cz/velikost-plodu-v-tehoten...

veverka84
20. feb 2012

@petra6484 ja som bola v piatok 10+1 tt a malo 3.38 cm zalezi aj ci si zaciatok alebo koniec tyzdna lebo teraz rastu velmi rychlo den co den...ale cca to sedi podla mna...

romynka
20. feb 2012

@veverka84 Aha... lebo ja som citala aj ze zavolaju na mobil..(ale to sa mi zda take suche...ze dobry den, budete mat chlapceka/dievca..) alebo napisu mail, alebo ze dojde do postovej schranky obalka-bud modra alebo ruzova.. to sa mi zda najlepsie... take mile 🙂 tak mozno sa da s nimi dohodnut ako to chces oznamit...

veverka84
20. feb 2012

@romynka o telefonom oznameni som sa docitala iba na fore, tuto ani nedavas cislo len adresu a mail adresu...vsak ti poviem ked to pride ako to bolo 🙂 to s postou je take mile a mozes si to odlozit na pamiatku 🙂

petra6484
20. feb 2012

@veverka84 práveže som koniec a babo malo 28,9 mm tak neviem ci to nieje moc malo ale pozerala som tabuľku a v tej je 10 tt uvedene 3,2 mm tak si myslím ze to nieje ešte až také hrozné

petra6484
20. feb 2012

@orchidea8 no ja som tam nikde tu tabulku nenasla asi som slepa 😀

inci
20. feb 2012

ahojte,
vsetkym maminkam anjeliekom prajem vela sil ☹ tiez mam troch v nebicku.....(25tt, 20tt a 9tt) ☹ ☹ ☹
tym stastnym, kt. potvrdili bijuce srdiecko gratulujem 🙂 opatrujte svoje detusky lebo su to tie najvacsie poklady, kt. zena moze mat.
ja idem v stredu na UZ a vo stvrtok na poradnu a na kompletne odbery. inak nevolnosti stale pretrvavaju, unavena som za troch, brusko mi rastie, ze sa nestacim cudovat ale inak pohodka 🙂
krasny den vsetkym,
i.

romynka
20. feb 2012

@veverka84 OK, daj vediet 🙂 ja ak budem moct si zvolim tu postovu obalku... radsej si pockam, je to fakt take zlate... 🙂 ale tiez neviem ako to je naozaj..tiez len na nete som sa docitala o forme informovania o vysledku..

veverka84
20. feb 2012

@petra6484 to je podla mna min rozdiel...mohla si mat neskor ovulku, mohlo sa neskor vajicko oplodnit...ved kazdy sme iny takze par mm podla mna ok.a tabulka ako tabulka...nie vsetky su rovnake...pozriem ti doma v takej knizke kolko pisu tam, lenm teraz som u nasich.

veverka84
20. feb 2012

@romynka ja som si dala mail aj preto lebo postou to pojde dlhsie urcite...a ja uz nevydrziiiimmmm.ale keby mail nazadam v tom vyhlaseni tak len postou to pride🙂

paula80
20. feb 2012

@katy555 strašne ma to mrzí ☹ ,drž sa!

romynka
20. feb 2012

Baby? uvazujete o odbere pupocnikovej krvi? Ja nad tym rozmyslam...

petra6484
20. feb 2012

@veverka84 jej ďakujem si zlatá 🙂