icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sissmiss
22. feb 2012

snazim sa to preondit aby to bol miesto excelu obrazok, ale som uz osprostena...tehu hormony, muz pride zachvilu a spravi to, potom poslem... 😀
Ja som tiez dnes bola konecnce na vzduchu a dost som chodila, tak asi preto, mierna svalovica, som sa unavila, uvidime 🙂

lusinda1989
22. feb 2012

joooj kocky my sme dnes so sestrou nasli tulaveho psika behal pomedzi auta tak sme ho zobrali k nam domov okupali dali mu napapat ale kedze nas havino nema rad cudzich psov tak sme ho museli dat do utulku...a taky to bol krasny havinko mi je za nim luto... aj som si za nim poplakala ked sme ho tam odviezli ☹ ☹

lussinkaaa
22. feb 2012

@lusinda1989 je to od teba velmi mile, aspon je teraz v teple a bezpeci. Presne pred rokom sme s priatelom nasli male steniatko, surovo vyhodene do zimy (bol 3.januar), podchladene a hladne 😔 zrejme nechceny vianocny darcek 😠 hned sme si ho zobrali, chceli sme ho dat do poriadku a hned na druhy den sme uz aj mali prenho novy domov. Jeho stav sa vsak nelepsil, museli sme ho odniest k veterinarke, nechcelo papat ani pit. Po dvoch dnoch chudatko zomrelo 😔 Preto som velmi rada, ze existuju ludia ako si ty a tvoja sestra 🙂

lusinda1989
22. feb 2012

@lussinkaaa podla mna je to to najmenej co sme pre neho mohli urobit.... ved bol milucky a aj vsetko len skoda ze ten nas nema rad inych psov.... som nemala to srdce ho tam nechat pomedzi auta... tiez nechapem ako mozu byt niektori ludia taki kruti.... ved psikovia za nic nemozu....

sunny15
22. feb 2012

@sissmiss prvorodička,
termin 18.9.2012
myslim že to bude dievčatko-mám taký tušák..mená...Vivien,Mia,Karin
a pre chlapčeka-Benjamin,Oliver
nevolnosti,napinanie občasne vracanie
a ešte únava a citlive prsia
od tehu neznaša m kavu a niektore keksíky...
chutia mi polievky a mäsko 😉

saseenka
22. feb 2012

@iva98 Ahoj, aj ja som v Nemecku a som v desiatom týždni, kde presne si?.. 😀

petra6484
22. feb 2012

@lusinda1989 smutnééé ja by som asi nemala na to srdce ho dať preč keďže aj mi máme psíka z útulku ☹

sissmiss
22. feb 2012
sissmiss
22. feb 2012

pekne mizerne sa to....co s tym? som to odfotila a tak sem dala....

lusinda1989
22. feb 2012

@petra6484 no ale ja som nemala inu moznost kedze nas havinko co mame doma nema rad inych havinkov... sak som si aj poplakala ked si ho teta brala do utulku ale tak nemohla som si ho nechat...

sissmiss
22. feb 2012

nejde to, ale ze pojde to...hodte mi maily do posty ktore to chete este dnes mat u seba a ja sa este zajtra pokusim to sem dat normalne

lusinda1989
22. feb 2012

@sissmiss heh cicus ani vcul to neni lepsie... :(

lusinda1989
22. feb 2012

@sissmiss zlatko dakujem a predpokladany termin mam na 17.9.2012, zle mi byva sem tam, a podla www cinskeho kalendara mi vychadza dievca 🙂

veverka84
22. feb 2012

@sunny15 moj maly chce hrozne Bena 🙂

soniatko
22. feb 2012

@kali23 ja som citala v tej knizke z toho ruzoveho kufrika, ze kazda tehulka ma narok na 3 bezplatne USG, tak neviem, lebo mna tiez moj Dr posiela do Cegysu a tam to stoji 20ee+ 5 ee popis, ak vraj nezaplatim tych 5 ee, tak Dr. je pocas celeho USG ticho a iba na konci povie, ci je babo ok. Su to zdieraci. Skoda, ze moj dDr nema taketo sono, on ma iba to na vnutorne vysetrenie.

soniatko
22. feb 2012

@suncana neboj, ja beriem tiez lieky na stitnu, mam znizenu funkciu uz 9 rokov...babatku nic nehrozi, pokial budes lieky dosledne brat.

soniatko
22. feb 2012

Baby, je tu okrem mna este nejaka Trencanka? Alebo z blizkeho okolia?

katka143
22. feb 2012

@suncana ahoj,to mi je ľúto že nastal takýto problém,ale verím tomu že to bude v pohode a bábätko bude o.k.drž sa a ked budeš mať niečo nové,napíš 🙂

suncana
23. feb 2012

@soniatko a nevadi ze mi to zistili az v 3.mesiaci? ja nemam znizenu funkciu, iba mam vysoke hodnoty protilatok, vola sa to AIT, doktorka vravela, ze keby som nebola tehotna, tak by som ani lieky nemusela brat.

anjelik007
23. feb 2012

inak kočky taká otázka, koľké z vás čo ste tu uvažujete nad žilinskou pôrodnicou, že by sme sa tam stretli 🙂

anicka245
23. feb 2012

@petraas wow! ale asi ked som prvorodicka tak je normalne ze nemam tak vystupene brusko vsak? 🙂 ja stale dufam ze sa este v aprili zmestim do svadobnych siat.... 🙂

stipec26
23. feb 2012

@veverka84
@sunny15
... moj chce silnu trojku divokeho zapadu - bill, will, sam... tak ak bude chlapcek teraz mame 2 z 3 🙂 vilko a samko

sissmiss
23. feb 2012

dalsie udaje ktore ste mi poslali doplnim vecer doma na pc, teraz som len na androide, a kludne mi napiste do posty aj mail, poslem to zatial aspon tak kym nevymyslim ako to sem pridat.
@anicka245 ja som pri prvom mala brusko az v piatom mesiaci ale este stale bolo malicke. Teraz vyzeram koncom tretieho ako vtedy koncom piateho 😀

olivka84
23. feb 2012

@soniatko aj ja som s trencina. dnes som bola na tom screeningu nt vraj je vsetko v poriadku nt som mala 1,6 to je este v pohode tak mi odlahlo. aj prvu fotku sme dostali. som prekvapena aku ma male spicatu bradu ktovie po kom 😀 dr mu hovoril stale indian tak dufam ze tam nevidel nieco navysse ja chcem dievcatkoooo

veverka84
23. feb 2012

@anicka245 presne ako pise sissmiss pri prvom som mala brucho fakt az 5mesiac v 6 bolo take ze kopcek ktory som kludne oblecenim zakryla keby chcem 😀 pri druhom to uz bolo viac viditelne okolo 3mesiaca v 4 mes uz neutajitelne, a teraz no -NO COMENT 😀 😀 😀 ale nevadi nech sme zdravi a to je hlavne 🙂

veverka84
23. feb 2012

@stipec26 takkze v kazdom pripade musite mat 4 deti keby je predpoklad ze uz budu iba chlapci 😀 😀 😀
neviem ci tvoj syn pozna tu postavicku ben10 tak podla toho chce Bena 😀 😀 😀
a viete ake meno chcel ked sme citali z kalendara????no napisem to ze Blažej no my sme umierali od smiechu a on uplne vazne 😀 😀 😀

veverka84
23. feb 2012

@sissmiss idem ti dat mail do IP 🙂

veverka84
23. feb 2012

@olivka84 tak sa tesim s tebou ze je vsetko ako ma byt 🙂 mne na to nikto nekazal prist a na druhej strane som aj rada,aspon nemam zbytocne stresy.ja sa uz na babatko iba tesim a na nic zle nemyslim, tak dufam ze mi to vydrzi aj do dalsej poradne nestresovat 🙂

veverka84
23. feb 2012

inak baby mne sa tento tyzden vlecie jak nikdy to je uplne naschval tym ze cakam tie vysledky, alebo ze maly nechodi do skolky alebo ja fakt neviem ale uz som chora z toho jak cakam na piatok.najradsej by som tam zavolala 😀 😀 😀 😀

stipec26
23. feb 2012

@veverka84 😀 😀 😀 😀 ako ten z Nemocnice na okraji mesta? u nas este Ben10 nefici... u nas z kalendara vyhralo ze Ferdinand ... moc zle to neznie, ale ked sme to spojili s priezviskom, tak mu to znelo fajneeee ... ja by som sa asi dala radsej spat na svoje priezvisko ako mat syna s takym menom 🙂 🙂

a kedy budu? ako si si ich dala poslat?