icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

marcelatje
22. feb 2012

@kali23 ja som neplatila nič (bola som 2x), fotku mi vytlačil až na požiadanie ale povedal mi, aby som to v čakárni moc neukazovala, lebo oficiálne fotky nerobia. Asi to závisí aj od lekára, ale ak by bolo treba v konečnom dôsledku zaplatím rada 🙂 najbližšie mi kázal prísť na sono v 20 tt

iva98
22. feb 2012

@sissmiss @veverka84 este raz vdaka, si ma potesila a hned som aj kludnejsia....Minule som sa tak aj zamyslala nad tym ze niekedy davno nebola taka technika a zeny rodili zdrave deticky tak som si povedala ze naco vlastne teraz tolko vysetreni.... Inak co som aj pozerala par fotiek z ultrazvuku kamosiek z SK, skoro nic nebolo na nich rozoznatelne a tie co mam ja, su faktze pekne... pekne vidiet plodik bez toho aby bol rozmazany a dokonca vidiet aj ako rastu palceky na rucickach 🙂 A veverka84 aj mne sa snivalo ze budem mat chlapceka modrookeho 🙂 Aj mam taky pocit.... ani neuvazujem nad tym ze by to mohlo byt dievcatko aj ked som chcela 🙂

kali23
22. feb 2012

@lu17 no 20 bolo za "kartu" alebo ako to nazvat, teda menila som gyn. a 8 ani neviem, zaco, mozem len predpokladat ze na usg... bola som vtedy dost mimo tak ma ani nenapadlo to riesit...
uvidim teraz, co z nej vyjde... ked bude zase nieco pytat, tak sa jej nato uz opytam... ano lekari sú zdieraci... ale bez nich sa asi neda existovat v nasom pripade... dokelu 15 rokov som mala super doktora, ale kvoli dialke, som ho musela zmenit... najradsej by som aj rodit sla k nemu... toto este zvazujem,.. 😉

sissmiss
22. feb 2012

ja som platila za oba...pri prvom tusim 18e?? blocik mi dali ale bez konkretneho popisu za co platim...len ze som platila...pri druhom tusim 6.40 alebo tak...

daniela02
22. feb 2012

@kamilkka ja myslim, ze to bolo aj tym, ze mal to zranenie a mozno ma uz toho naozaj vela

kali23
22. feb 2012

pri gyn. vysetreniach som neplatila nikdy nič, a tiez som bola u súkromných gyn.... ale tehotenstvo je asi znacne zarobkove 🙂))))
ja som len zvedavá, či si za mesiac dala opravit usg, aby mi uz mohla vytlacit obrazok... 🙂 ked nie, manzel je rozhodnuty, aby sme ju vymenili...

daniela02
22. feb 2012

@kamilkka to je este asi skoro, my sme sa to dozvedeli az v 30 tt, mala sa nechcela ukazat

daniela02
22. feb 2012

@paula80 ja sa priklanam tiez k tomu, ze mamicka to vie rozoznat , ked uz mala viackrat babatko

petraas
22. feb 2012

ahojte baby, neviem ci uz tu tato stranka bola ale skuste ozret http://zena.atlas.sk/blaznive-sposoby-ako-uhadn... no ja sem chodim ale väcsinou vas len citam lebo nemam akosi cas pisat... ja idem konecne v pondelok po mesiaci do poradne tak som zvedava co mi lekar povie🙂

martanko17
22. feb 2012

@ivkaivka Ahoj... tiez sa musim pridat, ze s nevolnostami nie si na tom sama. Ja pomaly koncim 9-ty tyzden a mam pocit, ze som bud v posteli alebo na zachode ☹ . Uz skoro 4 tyzdne mam neskutocnu kyselinu... a bud vraciam len tu (a to min.6x denne), co len ten lepsi den alebo cele jedlo, co zjem... to sa vo mne udrzi asi tak 15 min. ☹ Uz som skusala aj taky sirup gastrotus sa to tusim vola a aj homeopatika a nic nezabera. Normalne mam pocit, ze akonahle nieco zjem, tak ta kyselina mi to tlaci naspat do hrdla a potom tam citim hrcu jedla. Jedine co neslo von bol listovy salat so syrom, trochou dresingu a trochu kuracieho masa na prirodno. Inak mam pocit, ze som uz riadne schudla a dost sa bojim o drobca. ☹

jeny
22. feb 2012

@ivkaivka ahoj aj mne je stale zle,doobedu este ako tak ale od obeda az kym nejdem spat je to hrozne, stale sliny hnusne v ustach a natahuje ma obcas takze nad wc travim vela casu aj ked nevraciam vobec,nejde mi to ani za svet,iba sliny. Pri prvom tehu mi byvalo zle ovela menej ale trvalo to do 14tt tak momentalne si neviem predstavit ze este mesiac mi takto bude 😝

anicka245
22. feb 2012

@petraas podla tohto cakam asi dvojicky :D ale mam pocit stale ze to bude dievcatko a aj ten test cisel mi to "potvrdil" 🙂 tak som zvedavaaa 🙂 😎

petraas
22. feb 2012

@anicka245 no mne to pri prvom podla toho vychadzalo na dievca a aj som mala ...len ten tvar bruska podla toho nesedel...to mi vsetci hovorili ze brusko mam na chlapca...teraz mi to skor vychadza na chlapca tak so zvedava🙂

ftinka
22. feb 2012

ahojte tehulky, mozem sa k vam pridat? dnes mi lekar stanovil termin na 25.9., takze sa konecne oficialne zaciname tesit 🙂 vy ste to uz oznamovali rodine a znamym?

lu17
22. feb 2012

@kali23 Noo, tak to je fakt super zarobok. A este ani nenapisu za co, to asi preto aby si to nemohla ist na poistovnu odniest,ze za co ti dali poplatok. Aj ked viem,ze kazdy gyndos moze mat svoj cennik,no predsa tehotne maju nejake veci preplatene,myslim tym aj poistovnu... Tam si vies zistit na co mas narok,niektore dokonca poziciavaju baby monitor...

petra6484
22. feb 2012

@jeny ja som na tom rovnako sa citim ako keby som mala slintavku ale mna to uz chyta len vecer 😀

petra6484
22. feb 2012

@martanko17 viem ´že sú aj čípky na zvracanie tie že sú veľmi dobre mi kamarátka hovorila ale sú len na predpis od gynekológa

petraas
22. feb 2012

baby tak prikladam fotku mojho bruska...taketo brusko som namala ani v 5. mesiaci ked som cakala Sofi🙂

muska21
22. feb 2012

@petraas pekne brusko.......sme na tom skoro rovnako, aj moje uz vykukuje 😀

katka_77
22. feb 2012

@petra6484 @jeny Tak nad tou slintavkou som sa musela vazne zasmiat, lebo ja trpim tym istym. Vazne dufam, ze to nebude uz trvat dlho 😉 Potom ma prosim informujte ked to prestane nech sa mozem zacat tesit 😀

stipec26
22. feb 2012

@petraas boze som rada, ze nemam len ja uz velke (i ked teda ja mam viac nejako obaleny chrbat tukom 😉 ) ...a pritom maju krpci v priemere 3cm 🙂 sranda
@ftinka ahojky... ja mam 23.9... a zatial to vedia u nas len rodicia a moja najblizsia kamoska.... cakam teraz na prvu poradnu v utorok a ak bude vsetko ako ma byt, tak zacnem vypustat aj dalej... 🙂 ako sa citis?

suncana
22. feb 2012

@katka143 ahoj, krasna fotecka 🙂 tak nevadi ze sa nechcelo fotit hlavne ze je zdrave a vrti sa 🙂 ja uz mam tiez TK, minulotyzdnove odbery nevysli moc dobre, zistili mi protilatky na stitnu zlazu, musim brat lieky. snad to na babo nebude mat dopad. trosku sa obavam 😒

petra6484
22. feb 2012

@petraas coooo to je aké brusko ja odpadnem 😀 aj ja cem 🙂

petra6484
22. feb 2012

@katka_77 no ja sa snazim vela pit aby som nemala aspon ten sprosty pocit plných úst slín 😀

tomika
22. feb 2012

@petraas pekné bruško 🙂 ,aj mne už pekne vidno 😉 ,v druhom tehu mi vykukalo v 5 mesiaci,teraz už v tretom.

veverka84
22. feb 2012

ahojte no som rada ze som tu neni jedina s maxibruskom 🙂 kedze mam mat v piatok vysledky z genetonu a aby to nebolo ovplyvnene tak taketo udaje som poslala sissmiss🙂

veverka84, tretie dieta, termin 12.9.2012,tusak ze to bude chlapec, chute skor slane a maso, sladke a kava nie,vracanie a nevolnosti do 9 tt ale len trosku.mena zatial Linda,Olivia, chlapec Oliver, Max, Dávid.

stipec26
22. feb 2012

@sissmiss
stipec26
tretorodicka (boze, ako strasne to znie, stale nie a nie si zvyknut)
termin 23.9.2012
chlapec (ale podla tej stranky dievcatko), mame uz parik doma, takze sme otvoreny obom moznostiam 🙂)
Samko / Valeria, Olivia, Melania (nieco s -ia/-lia - ak mate tipy sem s nimi)
nie vracanie, iba o 106 grganie a napinanie
strasne zle, stale spat
nezdrave, vyprazane, zmrzlina ovocna, najnovsie aj jogurt uz mozem, najviac za tychto 10 tt mi sadol segedin 🙂
ziadna cokolada a sladkosti mi nechuti, ale davam si - pre istotu, aby telo nezabudlo, ze ju lubim
...takto staci? ak pribudnu nove kolonky/stlpceky, rada doplnim

veverka84
22. feb 2012

aj ja pridavam velku spavost na to som zabudla 😀 😀 😀

sissmiss
22. feb 2012

tu to je, zatial len tak nahodene a potom sa s tym poihram, uvidim co sa s tym da robit, mozno nakoniec aj nic 😀
Tie baby ktorym chybaju niektore udaje, dopiste mi a nahodim to zase. Tabulku si mozete skopirovat a ulozit a ja to budem priebezne doplnat 😉

(((Len ako doplnok: je to zabavka, uz sa tesime, ale treba to stale brat s rezervou...mna dnes dost silno boli brusko, dufam ze je vsetko ok, zle si nepripustam, resp na take nemyslim, ale nemame vyhrate, takze berte aj tu tabulku sportovo...ak by sa niekomu nieco stalo...neviem co potom...vyradit z tabulky? Dopisat co sa stalo? Aby tu potom nevznikali nejake silne negativne emocie...dufam ze mi rozumiete...)))

nna, neviem pridat tento format ak to neni obrazok...vie niekto?

stipec26
22. feb 2012

@sissmiss takze este aj teba boli brusko? ja som myslela, ze to iba zo zaciatku... lebo mna boli dost od nedele a to som akurat od nedele zacala kazdy den trosku chodit na prechadzky... tak ze by uskodil cerstvy vzduch a pohyb? babatko a brusko sa zlakli, ze co to je 😀 😀 😀 😀

asi by si mala potom kazda povedat, co si zela urobit so svojim riadkom ;) ale hlavne fakt - treba to brat ako srandicku a tipovacku radosti

ako fotku - vies to urobit? alebo cez printscreen obrazok?