September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
joooj kocky my sme dnes so sestrou nasli tulaveho psika behal pomedzi auta tak sme ho zobrali k nam domov okupali dali mu napapat ale kedze nas havino nema rad cudzich psov tak sme ho museli dat do utulku...a taky to bol krasny havinko mi je za nim luto... aj som si za nim poplakala ked sme ho tam odviezli ☹ ☹
@lusinda1989 je to od teba velmi mile, aspon je teraz v teple a bezpeci. Presne pred rokom sme s priatelom nasli male steniatko, surovo vyhodene do zimy (bol 3.januar), podchladene a hladne 😔 zrejme nechceny vianocny darcek 😠 hned sme si ho zobrali, chceli sme ho dat do poriadku a hned na druhy den sme uz aj mali prenho novy domov. Jeho stav sa vsak nelepsil, museli sme ho odniest k veterinarke, nechcelo papat ani pit. Po dvoch dnoch chudatko zomrelo 😔 Preto som velmi rada, ze existuju ludia ako si ty a tvoja sestra 🙂
@lussinkaaa podla mna je to to najmenej co sme pre neho mohli urobit.... ved bol milucky a aj vsetko len skoda ze ten nas nema rad inych psov.... som nemala to srdce ho tam nechat pomedzi auta... tiez nechapem ako mozu byt niektori ludia taki kruti.... ved psikovia za nic nemozu....
@lusinda1989 smutnééé ja by som asi nemala na to srdce ho dať preč keďže aj mi máme psíka z útulku ☹
pekne mizerne sa to....co s tym? som to odfotila a tak sem dala....
@petra6484 no ale ja som nemala inu moznost kedze nas havinko co mame doma nema rad inych havinkov... sak som si aj poplakala ked si ho teta brala do utulku ale tak nemohla som si ho nechat...
@sissmiss heh cicus ani vcul to neni lepsie... :(
@sissmiss zlatko dakujem a predpokladany termin mam na 17.9.2012, zle mi byva sem tam, a podla www cinskeho kalendara mi vychadza dievca 🙂
@kali23 ja som citala v tej knizke z toho ruzoveho kufrika, ze kazda tehulka ma narok na 3 bezplatne USG, tak neviem, lebo mna tiez moj Dr posiela do Cegysu a tam to stoji 20ee+ 5 ee popis, ak vraj nezaplatim tych 5 ee, tak Dr. je pocas celeho USG ticho a iba na konci povie, ci je babo ok. Su to zdieraci. Skoda, ze moj dDr nema taketo sono, on ma iba to na vnutorne vysetrenie.
Baby, je tu okrem mna este nejaka Trencanka? Alebo z blizkeho okolia?
inak kočky taká otázka, koľké z vás čo ste tu uvažujete nad žilinskou pôrodnicou, že by sme sa tam stretli 🙂
dalsie udaje ktore ste mi poslali doplnim vecer doma na pc, teraz som len na androide, a kludne mi napiste do posty aj mail, poslem to zatial aspon tak kym nevymyslim ako to sem pridat.
@anicka245 ja som pri prvom mala brusko az v piatom mesiaci ale este stale bolo malicke. Teraz vyzeram koncom tretieho ako vtedy koncom piateho 😀
@soniatko aj ja som s trencina. dnes som bola na tom screeningu nt vraj je vsetko v poriadku nt som mala 1,6 to je este v pohode tak mi odlahlo. aj prvu fotku sme dostali. som prekvapena aku ma male spicatu bradu ktovie po kom 😀 dr mu hovoril stale indian tak dufam ze tam nevidel nieco navysse ja chcem dievcatkoooo
@anicka245 presne ako pise sissmiss pri prvom som mala brucho fakt az 5mesiac v 6 bolo take ze kopcek ktory som kludne oblecenim zakryla keby chcem 😀 pri druhom to uz bolo viac viditelne okolo 3mesiaca v 4 mes uz neutajitelne, a teraz no -NO COMENT 😀 😀 😀 ale nevadi nech sme zdravi a to je hlavne 🙂
@stipec26 takkze v kazdom pripade musite mat 4 deti keby je predpoklad ze uz budu iba chlapci 😀 😀 😀
neviem ci tvoj syn pozna tu postavicku ben10 tak podla toho chce Bena 😀 😀 😀
a viete ake meno chcel ked sme citali z kalendara????no napisem to ze Blažej no my sme umierali od smiechu a on uplne vazne 😀 😀 😀
inak baby mne sa tento tyzden vlecie jak nikdy to je uplne naschval tym ze cakam tie vysledky, alebo ze maly nechodi do skolky alebo ja fakt neviem ale uz som chora z toho jak cakam na piatok.najradsej by som tam zavolala 😀 😀 😀 😀
@veverka84 😀 😀 😀 😀 ako ten z Nemocnice na okraji mesta? u nas este Ben10 nefici... u nas z kalendara vyhralo ze Ferdinand ... moc zle to neznie, ale ked sme to spojili s priezviskom, tak mu to znelo fajneeee ... ja by som sa asi dala radsej spat na svoje priezvisko ako mat syna s takym menom 🙂 🙂
a kedy budu? ako si si ich dala poslat?

snazim sa to preondit aby to bol miesto excelu obrazok, ale som uz osprostena...tehu hormony, muz pride zachvilu a spravi to, potom poslem... 😀
Ja som tiez dnes bola konecnce na vzduchu a dost som chodila, tak asi preto, mierna svalovica, som sa unavila, uvidime 🙂