September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
moj maly ked sme sa pytali ako by sa volala sestricka, vymyslel ze Emina...no... 🙂
ahojte,
ja mam taku trocha inu otazočku 😉
natierate sa niečim proti striám a podobne? čím a ako často?
ja som počula o natierani olivovým olejom, čo myslíte?
@kamilkka babato bude rado ked ho budes hladkat ale podla mojich skusenosti, je celkom sumafuk ci sa kto natiera, ak maju byt strie tak budu, akurat snad krem to trochu zjemni, ale su tu baby ktore by vedeli rozpravat ako sa natierali tri krat denne a strie ako svet a niektore ako ja sa natreli dva krat za cele tehu a nic, brusko jak keby som dieta ani nemala...
uuu, takže moc sa na to nemam spoliehať, že natieranie pomože, hej? 😝
no ja som prvotehuľka, takže zmeny mojho tela su pre mna prekvapením 😕
ale na vahe som zatiaľ nepribrala, no citim sa akoby som pribrala aspon 5 kilo 😨
@kamilkka podla mna zalezi od pokozky ale verim tomu ze krem to moze zjemnit aj ak ma niekto nabeh. Moja mamina tiez nema strie a ma dve deti. Kamoska sa kremovala stale a ma fest dopraskane brusko. Ale...treba to brat naozaj ako sucast materstva...ako to bolo....your body is not ruined, you are goddamn tiger who earned her stripes....tak nejako 🙂
Ja som pribrala uz dve kila...som mala pocit ze nic...aj v poradni som diktovala svoju klasicku hmotnost...teraz ma napadlo odvazit sa a aha...ale snad tych 30kg ako pri malom nedam...max tak 10kg...
@sissmiss ja som sa pri mojom prvom tiez poctivo natierala a dopraskali mi vnutorne strany stehien no na brusku ani stopy po strii som zvedava ako dopadnem teraz 😀 😀 😀
@andrea_stella a vtedy si si natierala bruško? ale stehna nie?
@anjelik007 ahoj. Ja idem isto do ZA rodit, pri dcerke som nemala ziadne neg. skusenosti, takze u mna ZA vyhrava 🙂
@kamilkka no tusim, ze iba brucho som natierala tie stehna to si uz nepamatam,ale teraz mazem vsecko 😀 len ja mam od malicka problem, ze v zime som strasne sucha ako susienka po celom tele a ked si zo seba vyzliekam nieco cierne tak normalne sa zo mna prasi no horor a v lete zase pohodicka,ale zistujem, ze aj teraz ako som ostala tehu tak sa mi to zhorsilo, cize ja sa musim natierat stale tak sa rovno natieram kremom proti striam vsade 😀
@kamilkka inak ja som teraz pribrala kilecko a to som blvala jak salena, pri malom mi nist nebolo ale tiez som tusim pribrala kilecko v prvom trimestri, ono tie kila mne isli velmi pomaly do niakeho 7meho mesiaca potom som sa az rozsupla 😅
@andrea_stella a čím sa natieraš?
ja mam zatiaľ toto http://www.dermacol.sk/starostlivost-o-telo/pro...
ale je to dosť male balenie, dlho nevydrží a dosť stojí...
Ahojte,
no ja uz mam +2kg...brusko veru riadne, sa tesim a neviem dockat poradne 5teho marca aby som to uz konecne mohla povedat a nemaskovat, lebo to zacina byt nemaskovatelne 😀
Moc dufam,ze kontrola dopadne dobre...toto vyse mesacne cakanie je nekonecne.
Ja som pri malom brusko natierala len sem tam...a teda nepopraskalo vobec, ale zase celkovo si myslim ze som mala dost male brusko. Teraz zatial nenatieram, ale musim uz nieco kupit a pomaly zacat.
Ako sa inac citite? Ja fajn...okrem unavy uz mi vacsina veci presla, teda prsia vacsie ale uz nie bolave a citlive.
@kamilkka ja mam z anglicka krem palmers je dost super a taky masnejsi, aj teraz v aprily sa chystame na tyzden k svagrinej do anglicka tak si ho znovu kupim a stoji len 5libier pouzivala som ho aj pri prvom 😉
anjelik, aj ja chcem rodit v ZA, tiez nemam zle skusenosti. starsieho syna som rodila v MT este neprerobenej porodnici. v ZA lepsie poznam, kedze som tam viackart lezala.
petras, krasne brusisko 🙂 az take velke nemam ale uz vykuka jedna radost, i ked zatial nikto "nepodozrieva" z tehu.
dneska ma sestricka vycucala z krvi. poradnu mi prelozili na dalsi tyzden, dr. je chory....
telo natieram len obycajnym telovym kremom. a tiez zdielam nazor, kt. ma geneticke dane, tak strie mat bude. nepomoze ziadne mastenie. aj mne nejake pribudli pri predoslych tehotenstvach ale nie je to nic hrozneho.
krasny den vsetkym,
i.
@kamilkka...ja som teraz 11+3 ale teda sme troska mensi kedze ovu bola neskor. Tiez mi bolo fakt tazko niekedy medzi 5-9tt...ale teraz uz asi tyzden mi je naozaj fajn, sem tam citim podbrusko ale to beriem ze je normalka, a prsia uz tiez nebolia...tak hadam je to dobre.
Inac baby, my sme to nepovedali este vobec nikomu...cakame na poradnu, a ak bude vsetko ok oznamime rodicom a nasledne v praci.
@orchidea8 aj mne vyskocilo brusisko mam ho ako pri prvom v piatom mesiaci 😅
@kamilkka ano budem... povodny plan, ktory sme este na zaciatku januara vraveli bol, ze svadba bude v aprili o rok, pekne sme to mali vsetko rozplanovane a odrazu dve ciarky si povedali ze nie moji mili, ja vam to trosku posuniem :D tak sa berieme ku koncu aprila tento rok, uz mam druhe saty vybrate...a polnocne si radsej este nevyberam 😅
@veverka84 ahaaa, lebo ja tam skocim osobne a robia len utorky odbery...ale asi do piatku to bude...aj mne nieco vravel o piatich dnoch...a ked nie tak pondelok 🙂
@kamilkka ja frcim na eterickych olejoch a bio olejoch a napriklad z m&h alebo teda saloos sa da vselico mnamozne objednat. Len treba dat bacha aby to bolo vhodne pre tehu. Napriklad som zvykla marhulovy alebo mandarinkovy malemu davat...ale ako tehu som este nekupovala...pojdem im kuknut www. Odkedy som skusila bio, tie umele z drogerky nemozem ani citit. Vsetko z ropy, a ja mam pomerne citlivu pokozku, z nivey sa vyhadzem a vlastne zo vsetkeho co som skusala. A tie bio neskutocne vonaju...Su sice drahe, ale vmasiruju sa aj do vlhkej pokozky a tam ich staci par kvapiek. No, narobila som si chute...pojdem si nieco vonave kupit 🙂
ahojte baby, chcem sa opytat.....myslite ze tlak 120/60 je v pohode? Aspon ten spodny. Dost ma boli hlava, ale iba na lavej strane, moze to byt aj od krcnej chrptice? Uz neviem co mam robit, dost to boli.
Ma nieto take problemi alebo skusenosti s tymto?
@kamilkka Ahoj, ja som si kupila v DM masážny krém pre tehotné ženy....je s olivovym olejom....a píšu, že má spevňujúce účinky a pri pravidelnom používaní zabraňuje striám na brušku, prsiach, stehnách a zadku....tak uvidím...je aj na vysušenú pokožku v tehotenstve, tak hlavne preto som si ho kúpila....ale ak mi pomoze aj so striami, tak budem len rada 😉

@stipec26 hehe tak aj to je dobre meno, boli by asi jedini nositelia na slovensku ako povedal mm 😀
no dala som si ich poslat aj mailom aj postou...ak to zajtra nepride zblaznim sa 😀 😀 😀