September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@veverka84 presne takto to nejako citim aj ja - je nam to jedno, ale ja by som chcela chlapca, no napr. deti by chceli dievcatko... a teraz ked im ho nedam, tak mi tiez bude asi smutno..... a ked som precitala co ti povedal maly, takze som mala slzy v ociach 😉 😉
a inak gratulujem =) kocky budu spolu casom popijat caj a syncek bude rytiech ochranar 🙂
a byvas podrazena alebo si skor kludna? deti ta posluchaju a neznervoznuju? lebo ja som teraz nejaky total kludas, tak nech toto tiez porovnam 😀 😀
inak som povedala muzickovi, ze si tu davate zistovat pohlavie a hned mu zaziarili ocka, ze aj on chceeeee 😀 odpadnem z neho... by som to do neho nepovedala xixi.. ale ze kvoi detom, aby sme mohli vybrat meno a ich na to zacat pripravovat.... mne sa mala narodila este ked maly nevnimal, takze on si nepamatam, ze bol s nami sam, ziadna ziarlivost, vyrastaju ako dvojicky.... tak som celkom zvedava ako zvladneme pripravit na surodenca....
@daniela02 paradicka... ja uz mam prvu poradnu v utorok, neviem sa dockat 🙂 a co pekne to mas?
@stipec26 som kludna jak american 😀 😀 😀 😀 vidim ze niesom jedina s ,,posahanymi hormonmi,, 😀 😀 😀 ja som to tiez kvoli detom aj dala zistit budu ju moct oslovovat a cakat uz niekoho konkretneho 🙂 do nedele mm musi definitivne rozhodnut meno a uz sa menit nebude.
inak super s tvojim muzom lebo vsetci manzelia su proti tomu 😀 😀 😀
a dakujem🙂
Ja az teraz vyliezam z postele...vobec sa mi nechce,ale balenie caka (uz len tyzden v UK).
@nmonika ahoj tak teda idete?som myslela, ze ostanes tiez cele tehu a pred porodom odides 🙂 my zas na oblatku letime na 10dni 27.aprila, sa uplne tesim po roku a pol na chvilu v Anglicku 😅
@andrea_stella No nakoniec je to tak,aj sa tesim na ten oddych.Do stredy este pracujem a v sobotu cestujeme.Tiez pojdeme tak za mesiac na chvilku spat,nechavame si tu nejake veci a co-to dojdeme dokupit 🙂
jeeej aj sa chystam do UK na nakupy tiez v aprili ale asi trosku skor lebo mame 5.5. svadbu 🙂 tak aby sme boli dovtedy spat 🙂
@lusinda1989 aj ty sa budes vydavat? :D aj ja na konci aprila 🙂
@anicka245 hej hej aj nam to tak vyslo najprv bol plan v auguste a ked sme si konecne dohodli termin tak tyzden na to sme sa dozvedeli tu skvelu novinu tak sme to museli akosik zmenit 🙂
@lusinda1989 my sme mali plan na buduci rok a tiez sme sa potom prisposobili dvom ciarkam, ktore nam vysli 🙂 uz si si bola skusat saty? ja som povodne uz kvoli prsiam musela vymenit...
@anicka245 no ja som mala uz dlho pred svadbou vybavene saty od tety z uk ...ale akosik ich budem musiet tiez rozsirovat ale kadze mamina sije tak to bude v pohode a ak by som nahodou moc pribrala tak uz mam aj zalozny plan ale do toho sa mi moc nechce kedze pozicanie stoji 330 a na tych par hodin(nebudeme mat klasicku svadobnu hstinu iba obed s rodinou) sa mi to neoplati....
@lusinda1989 preboha ze 330...to si radsej zo sashe daj spravit rucne a original a este ich aj predas.... Ja ked som sa tiez tak rychlejsie vydavala tak bolo mimo sezony svadieb a mali dokonca zlavu na pozicanie...tusim ale...dofrasa kolko to bolo...este koruny...no super cena a neni to zas az tak davno a ja si ani neviem spomenut ci to bolo troj ci stvorciferne....no moja hlava derava...ale bolo to skoro zadarmo...
@sissmiss sak to je uplne posledna moznost hadam mi mamina tieto co mam doma upravi... 🙂 je to hrozne vela na par hodin 🙂
@nmonika
@lusinda1989 tam sa to oplati uz len koli tym nakupom, ja som tam mojmu malemu nakupila celu vybavu a 5. oktobra 2010 sa odtial odstahovala, niekedy aj banujem, ze som sa tak rozhodla, ale tak nikto nikdy nevie ktore rozhodnutie je to najspravnejsie 😉
@sissmiss
@lusinda1989 ja som za pozicanie dala 500euri a to len preto, ze som velmi schudla a bala som sa kupovat si saty velmi dopredu 😠
@anicka245 ja som sa vydavala dva dni pred maleho prvymi narodeninami, nechcem nikoho urazit,ale strasne nemam rada svadby ktore su spravene rychlo len koli babu, my sme mali skvelu svadbu uz len z toho dovodu, ze sme tam mali maleho a spolu s nim sme oslavili aj jeho prve narodeninky 😉
@lucifuk_77 ahoj aj ja mam termin 3. 9. ale dufam ze babatko vydrzi az do 7. 9. lebo v ten den sa narodila moja prva dcerka🙂
@andrea_stella ako ono to neni ze sa berieme kvoli tomu ze som tehotn a svadba mala byt v augste ale v osmom mesiaci sa vydavat fakt nebudem... takze sa neberieme len kvoli tomu ze som tehotna brat sme sa chceli tak ci tak...
@veverka84 gratulujem k dievcatku🙂 no vidim ze sa na chute neda spolahnut a ja som myslela ze ked mam ine chute a celkovo sa citim inak ze to bude teraz chlapec...no dufam ze aj ja napisem do toho genetonu...dnes chcem o tom povedat manzelovi tak som zvedava co mi povie ale asi ma zotre kvoli tej cene🙂
@andrea_stella V akych obchodoch si najcastejsie nakupovala?
@stipec26 no, ja som to zatial povedala iba v praci sefovi a samozrejme manzel to vie 🙂 inak nikto a dohodli sme sa s drahym, ze to rodine oznamime az po prvom trimestri. snazili sme sa 2 roky a tak to bude i pre ostatnych krasny sok, ako bol pre nas... dufam 🙂 inak sa citim super, ziadne nevolnosti, iba som viac unavena. ale zlepsuje sa to. stopla som pre istotu sport a zacnem znova mierne az po 12. tt. a ty sa ako citis?

Devcat ja som po uspesnej poradni, sme 11+5 tt, vsetko nam karsne sedi aj CRL aj BDP pekne podla tyzdna, pohyby su zjavne, male sa mixovalo o stosest , doktorka sa smiala, a ledva urobila aku taku fotku, ale mame , poobede ju pridam a uz mam aj prve ulovky, mozno skoro, ale som si povedala ze po kazdej poradni si urobim radost