September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@soniatko mmmm no aspon ze nevracias.. 🙂 mne sladke tiez nejak extra nejde...len kakao vypijem..a predtym som vzdy cokoladu a zakusky milovala..ale bohuzial mne ani kysle, mne nejde nic ja mam akoby scvrknuty zaludok..proste nic do neho nedam a ak aj nasilu napracem tak von to leti.. 😒 😒
asi len vydrzat
pekny vecer
dobré ránko 🙂
sme obaja v poriadku, len som si dala pár dní pauzičku od netu 😉
buduci utorok idem na odbery, neviete, čo sa tam presne berie?
pozdravujem všetkých 😵
@anaba ano tak som to aj myslela, ze je to do troch rokov, potom by mali byt na rade statne skolky, ktore su podstatne lacnejsie, no zial je vidno ze v Blave je to velky biznis mate sukromne jasle, v KE ani v PO som drahsie ako tych 230 eur zatial nenasla. A do skolky sme sa dostali bez problemov tiez
@petraas 🙂 hej, srandovne su... vcera som písala, to naše škvŕňa sa tiez zobudilo a natahovalo nozicky, potom mávalo ručičkami, a ked zavolali aj manzela, tak sa prudko otočilo akoby klaklo na kolienka a zacalo hrabat ručičkami... ako psík 🙂 zacala som sa smiat, tak sa asi urazilo, a otočilo sa chrbtom... takze mame take fotky nic moc... len takého "kostlivca" hlavička a bruško s predu aj zo zadu 🙂 najzretelnejšia je len hlavicka... 🙂
ja som si myslela, ze to male tam len tak lebedí, sem tam sa natiahne a inak furt len spí...
ahojte teda pekne som vas ale hodinu citala ste to tu dobre zapisali...mne je dnes konecne lepsie vcera mi bolo na figu stale mi bolo na vracanie nic som dokopy za cely vikend a pondelok nezjedla a uz sa to opat ukazalo na vahe...
ja by som si uz tiez kupila nieco pre malu aj ked mam toho neskutocne vela po dcerke a sestra so svagrinou maju pol rocne dievcatka tak ze aj tie mi daju vecicky no neni sanca vynosit, ale radost by som si urobila len u nas nic pekne nemaju momentalne, a fakt budem kupovat iba uplne vychytavky 🙂
kocik mam jane slalom pro a vanicku a vajicko concord spokojnost prevelika mala som aj pri prvom len v inej farbe.
ja idem na poradnu az 27.3. boze to je az za mesiac ale nejak uz nestresujem a som kludna tesime sa...ze @daniela02 🙂))dufam ze aj ty 😀 a inak ani nic nove...
velke gratulko tie co ste mali poradne a babatka sa krasne predviedli v plnej parade 🙂
a inak neviem preco ale uz davno mi malo prehodit 13 tt a mam tu stale 12 tt neviem ratat ci co?
inak ako sa to pise ze 11+2 a tak cize to je 12 tt ale do kolko sa to pocita do 11+6?a potom uz ide 12+1?nie taka to je?az mi je trapne ze ja matka 3 dietata to neovladam presne🙂))
ahojte. Ja idem dnes do genetonu...ani uz nie som nejako velmi zvedava, skor sa bojim ci je vsetko ok, lebo viac citim maternicu...ale maly rano dosiel za nami do postele a hned prve ze ci bude bracek alebo sestricka a ja ze neviem, uvidime, ze mozno bracek mozno sestricka...isla som z postele a ked som po chvili dosla on sa rozplakal ze on chce sestricku a nie braceka...tak sme vysvetlovali a vysvetlovali o tom ze dietatko je dar....neviem ci sme nieco vysvetlili...tak sa aj celkom tesim ze budeme vediet...ak to teda bude bracek, viac ho pripravime...
@lu17 no tak preto zle som to ratala myslim ze vo stvrtok by mi to malo naskocit, som sa domylila tym ze mi to vzdy cez vikend ale ja som si zmenila termin o 3 dni skor mi urcili a plus som tu nulu nedavala.cize ked dnes 11+5 vo stvrtok mi naskoci 13 tt alebo som z toho stale jelen????? 😀 😀 😀
nejak to chcem tusim tlacit dopredu tie tyzdne 🙂
@veverka84 napodobne, ja vas ani nestiham docitat, mne bolo vcera v robote na blivajs, dnes je to uz lepsie, aj ked mozno si sem tam dam pauzu a odychnem si jeden den doma, ja mam poradnu 20. 3 , to budem v 16 tt, budu mi brat odbery na tripple test a znova uzv tak sa tesim, ze mi zas pribudne foto 🙂 Potom by som chcela ist v 20 tt na 3D tu v Ke alebo v Presove
u nas dnes snezi a prsi, tak sa tesim jak zaparkujem pri genetone...prave som pozerala mapu ze kde to je...kusok odtial som pred casom bola a hladala miesto na parkovanie 40minut :-/ a nakoniec som aj tak stala 20minut odtial...no uvidime
Dievcata ja sa aj t ak radujem, ze pomaly ale isto prechadzame vsetky do 4 mesiaca, ked budeme v 5 alebo 6 ani nebudeme vediet ako to zbehlo, ale aj tak by to mohlo ist este trosku rychlejsie 🙂
Dnes idem odovzdat tehotensku knizku tu v UK a buduci tyzden po novu uz na SVK.

@soniatko bodaj by si mala pravdu s tou pn kou ze to tak je...musim to niekde zistit lebo rozmyslam ze pojdem aj ja do toho genetonu ale osobne a ked ma nenajdu doma tak aby nebolo zle...neviem ci mi geneton uznaju lebo to je moja volba a nie lekara...