icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

veverka84
28. feb 2012

@sissmiss kedy ti maju dat vediet vysledky?

sissmiss
28. feb 2012

@veverka84 mna picha a boli...ked soferujem tak ako pridavam plyn alebo brzdim tak mam normalne skoro az bolest podbruska...

sissmiss
28. feb 2012

@veverka84 dala som len adresu, takze postou to ide dlhsie, vraj az v pondelok mozem cakat.

anicka245
28. feb 2012

baby ja som teraz vyvratila snad vsetko co som dnes zjedla, take krce som mala v zaludku... az som sa zlakla ci nahodou nejaku tu crevnu virozu nemam abo co, toto sa mi moc nestava... co si davate na ukludnenie zaludka?

veverka84
28. feb 2012

@anicka245 ja som mala asi pre d mesiacom migrenu a tak som grcala ze asi 20 x za den bez srandy...zaludok taky vytahany a veru dobry tyzden som sa davala dokopy aby mi nebolo stale blbo.pomahala mi trochu bystrinka dr.oetker som sa aspon sprepacenim vygrgala a pomohlo to nachvilu.ale moc necakaj 🙂

veverka84
28. feb 2012

@sissmiss inak mne prisla obalka vcera taka pekna sytoruzovaaaaaaaaaa 🙂 🙂

soniatko
28. feb 2012

@sissmiss Zajtra rano tam idem, ale keby sa v noci nieco dialo, urcite by som isla do nemocky. Ja som to mala iba rano a iba raz a ani brucho ma neboli, ani nic ine.

soniatko
28. feb 2012

@veverka84 Mne ked byvalo na zaciatku zle, tak som stale pila sumienky, tiez z tejto znacky a to mi pomahalo.

marcelatje
28. feb 2012

@katka_77 tá je dobrovoľná 😀 stačí dať navrch broskyňu, alebo marhuľu, čo máš radšej 😀

zahadka
28. feb 2012

@anicka245 mne pomohol pyridoxin a toreccan, ale vraj sa nesmu bublinkove napoje a hlavne Magnezium mineralka, najlepsie je Lucka s citronom alebo zazvorovy cajik

katka_77
28. feb 2012

@zuzana_v1 Zuzi, tak mojobe dcery boli vuchovane na Pamperskach, ale tento krat ma tiez lakaju latkove plienky. Teda ak myslis tie. Neviem ci to je tym, ze dufam, ze budem mat casu, ale urcite by som to chcela vyskusat. Som to navrhla aj manzelovi a ten na mna pozeral ako keby som spadla zo stromu. 🙂
Potom som mu vsak ukazala par na nete a ked si uvedomil, ze to uz vobec nie je tak ako za starych cias, tak aj jemu sa to dost zapazilo. Mne sa zatial pozdavaju BumGenius, ale to iba z rychleho pozerania. Ono je ich dost vela typov atd a mam taky pocit, ze to je veda sama o sebe. 🙂
Ale rada si precitam nazory inych mamiciek. 🙂

katka_77
28. feb 2012

@sissmiss Super napad, mama sa bude zaucat prva, ved pred tym nech sa baby narodi bude casu dost a potom si aj dcerky naucim 😀 😀 😀

katka_77
28. feb 2012

Kocky, inak musim sa vam priznat. Moj manzel by vam bol velmi vdacny, lebo ste vyliecili moju facebookovu zavislost. Na druhej strane mi vsak zacala Modrokonikova. 😀 😀 😀
Pred tyzdnom, vzdy ked som isla na net, tak FB bolo prve, co som zapinala. Teraz je to uz MK. 😀 😀 😀

sissmiss
28. feb 2012

@katka_77 ja som tu na MK nahodou videla site plienky a bola som prekvapena ake su krasne, farebne, dokonale...a chcem to aspon vyskusat. Lebo tie jednorazovky idu dost do penazi, a hlavne toho odpadu...boooze, ked si to predstavim kolko balikov sme pri malom minuli...a taku kopu spalit, znicit....co si pamatam tak s nimi je problem znicit to, prilis zatazuju zivotne prostredie. Takze zatial mam zaujem aj o to, uvidim ci ma nadsenie neprejde

anina3
28. feb 2012

Ahojte baby, prosim poradte mi... som 9+3tt , od zaciatku mam problemy, krvacala som, potom hnedy vytok, beriem Duphaston a vitaminy GSmamavit. Hnedy vytok prestal, uz som mala potom len zltkasty a to je vraj ok... ale dnes rano zasa slabohnedy vytok nie vela, len trosku na toaletaku ale co ma znepokojuje je bolest podbruska ako keby nejake prechladnutie... rozmyslam ci skocit zajtra ku gynekologovi s tym ci nie... do poradne mam ist az buduci tyzden v utorok. Dakujem za kazdu radu

montinka
28. feb 2012

@anina3 no ja by som pre istotu sla.

montinka
28. feb 2012

@sissmiss a vraj sa daju aj prat.🙂

stipec26
28. feb 2012

@zuzana_v1 ja som sa chystala pri druhom - bola som pevne presvedcena, aj poucena, aj naj kamoska s rovnako starou babikou to praktizovala... ale nakoniec mi bolo luto dat tolko SKK na zaciatku za plienky... vsetko som vedela, ze sa to vrati, ze je to eko, ale aj tak.... a potom sa mi manzel stal marodon na rok a uz som nestihala si ani umyt zuby a nie to este o dalsiu varku plienok sa starat.... ale kazdy, kto sa na to da - ma u mna velke + 🙂 🙂

zuzana_v1
28. feb 2012

@katka_77 ved prave aj ja som malu odchovala na papmperskach a ked som bola u sesternici pred mesiacom na navsteve, tak ma to dost zaujalo. Ma 9 mesacneho syna, je to jej stvrte babo a rozdiel od najstarsej je 18 rokov, takze som myslela, ze to pouziva len preto, ze je naucena od prvych deti. Ved vtedy pampersky ani nepoznala. No nedalo mi to a googlila som o dusu 🙂 a manzelikovi sa tiez pacia. No rada by som aj ja vedela ine nazory. Nech do toho na zaciatku tolko neinvestujem a potom si budem nadavat 🙂

zuzana_v1
28. feb 2012

@anina3 a nemas problemy s krckom maternice? Nemas tam ranku? Presne toto co opisujes mam aj ja a je to len koli tomu. Je to stresujuce ale zevraj sa s tym pocas tehotenstva neda nic robit

stipec26
28. feb 2012

@zuzana_v1 a co vsetko by si chcela vediet? ja som bola na takom kurze, kde prezentovali rozne znacky aj druhy a teda ano - je to veda sama o sebe 🙂

zuzana_v1
28. feb 2012

no vsetky pozitiva ale aj negativa. Na skoleni si asi kazdy tu svoju znacku hlavne obhajoval v dobrom svetle 🙂 no ci ma niekto aj zle skusenosti, akekolvek.

anina3
28. feb 2012

@zuzana_v1 cytologiu mi bral vysledky boli vraj dobre ked som volala... takze neviem, tak sa bojim
teraz vytok nie je poklopem ale stale citim taku slabucku bolest ked idem aj cikat... ako keby nejake prechladnutie alebo ja neviem...

zuzana_v1
28. feb 2012

Inak baby ja som dnes taka stastna 🙂 okrem toho, ze sestre sa o 2-3 tyzdne narodi syncek, svagrinke o 6 tyzdnov tiez syncek, nam v septembri, tak mi prave brat so zenou oznamili, ze aj im sa konecne po 7 rokoch manzelstva a 2 rokoch neustaleho snazenia zadarilo a budu rodicmi 🙂 no nasi rodicia to budu mat tento rok plodne s tymi vnucatmi 🙂

zuzana_v1
28. feb 2012

@anina3 aj ja mam cytologiu OK, neboj nic to nebude ale pre istotu chod k lekarovi.

anina3
28. feb 2012

@zuzana_v1 no uvidim co este bude v noci a rano a asi by som naozaj mala skocit ak je tam nejaky zapal alebo co aj to je nebezpecne... dakujem krasne

stipec26
28. feb 2012

@zuzana_v1 nebola to prezentacia firiem, ale iba jedna mamicka, fyzioterapeutka, co mala vlastny obchod so vsetkymi znackami.... nevyzdvihovala iba jednu-dve znacky... u kazdeho povedala, odpovedala na otazky... skus si pozriet sem - http://www.latkovky.sk/ ...to nie je jej firma, ale robia workshopy ;) ...ale asi zrejme potom vyhovuju tie, co si sama maminka usije ;)
a nevyhody - kamoska vravi, ze asi ziadne 🙂 no ak nerada peries a vesias pradlo, tak jasna... inak pohoda - treba vzdy nosit extra vrecko na mokre plienky - nevyhodis ich predsa 🙂 padom vela miesta v batozine 😀

jeny
29. feb 2012

ahojte baby, nosite uz tehu nohavice? Ja som si vcera objednala z netu tehu rifle a uz sa neviem dockat kedy pridu pretoze ked sa zapinam do svojich nohavic tak ta gombicka ma uz riadne tlaci 😒 Tesim sa z vasich utz, ja idem az 8.3. juj neviem ako to dovtedy vydrzim. Inak stale mi byva zle a nie ze by to ustupovalo ale skor sa to stupnuje, vcera som dokonca prvy krat vracala, doteraz ma iba natahovalo 😝

sissmiss
29. feb 2012

@jeny ja mam starsie tehu rifle z predch.teh. ale som si ich skusala a su mi este velke...co ma tesi. Ale kupila som si satky ktore su strihane pod prsiami a nosim pod ne leginy a daju sa nosit aj v lete bez legin, a to sa mi paci najviac. Inak klasicke rifle som nenosila ani predtym, len leginove, takze este nemam problem, tie leginy dost povolia 🙂 Tesim sa ze tehu budem hlavne ked bude teplo, je to jednoduchsie aj s obuvanim aj obliekanim, netreba velku zimnu bundu kupovat...ale asi sa popozeram na nejake fesne tehu leginove rifle na chladnejsie pocasie...vraj bude dobre prsat tento rok 🙂 Ta ponuka dnes je ovela lepsia ako kedysi

daniela02
29. feb 2012

Dievcata taka otazka, z kolkych mesiacov dozadu sa vypocitava materska z tych 9 co musime mat odvody? Neviete znahody ?