September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ta masaz nestaci jedna...a musi to byt dobra masaz, nestaci len tak postlacat, ja som u nas v meste pobehala vsetkych maserov a nasla som len jedneho ako tak dobreho...v ba zatial neviem odporucit. Tie masaze treba brat pravidelne, raz do tyzdna a plus sa vyvarovat vsetkeho co migrenu zhorsuje.
Ahojte baby, ked sa chcem pridat do sukromnej skupiny koho mam poziadat?
@sissmiss no ja som vyskúšala rôznych masérov, najmä v kúpeľoch sú perfektný 🙂 treba to vyskúšať na sebe, nie každému vyhovuje každý masér 🙂) ja odporúčam zdravotnícke zariadenia, kt robia rôzne druhy rehabilitácií a sú naozaj lacnejší... kedysi sme chodievali do dúbravky, zdrav. stredisko, teraz som chodila na Dolné hony na reflexnú masáž... tiež som bola v centre na hodinovú relaxačnú masáž celého tela, no to je drahšia záležitosť...no treba vyskúšať;)
@sissmiss ja mám tiež takú skúsenosť, ale ani sa im nečudujem, robia nadčasy, masírujú 15-20 ľudí denne za minimálnu mzdu a sú radi, že majú robotu. Keď som bola naposledy v kúpeľoch tak sa mi tá masérka posťažovala .... 😖 Najlepší je masér čo robí sám na seba a záleží mu na tom, aby sa k nemu zákazníci vrátili.
@sissmiss nemozem súhlasit, v trenč.tepliciach v kryme sme mali samé pozitívne skúsenosti, a boli sme tam už viackrát ;) nehovorím nájdu sa tam aj ledabolomaséry, ale za týžden sa k takému dostaneš 1... možno ked tam mali zrazu zmenu oproti tým postarším a tučnejším zákazníkom - mladá a štíhla, haha, dali si viac záležať 🙂)))))))))))))))))) ale aj manžel mal rovnaké skúsenosti ;)
@marcelatje ja sa im tiez necudujem a uplne ich chapem. A je to presne o tom, ze oni neprichadzaju do kontaktu s peniazmi...im nezalezi na tom, ci sa zakaznik vrati. Ale je dobre ze kazdy maser ma svojho zakaznika
@kali23 hmmm, verim ze sa to mohlo uz zlepsit. Ale ja som na toto strasny buzerant, ak to neni perfektne tak to neni dost dobre, stale je to priemer. Lebo jedna vec je ak niekto nemasiruje zle...a takych je vacsina, ale nemasiruje ani nejako dobre... Taki ze uplne otrasni, takych som zazila naozaj len zopar. Ale taki co nemaju cit v prstoch, tych je tak 90% a to som aj celkom ubrala. Ale ako vravim, kazdemu chuti nieco ine
ahojte, tak ja som dnes bola na ultrazvuku, videla som nasu malu bublinku, len ten moj dokyno neviem co sa mu stalo, ale robil mi utz znova od spodu, bolo to ako pekne vidiet ,ale cakala som, ze mi uz urobi klasicky, ale o tyzden idem do poradne tak povedal, ze mi spravi uz klasicky, tak kukala som nanho ako puk, ze naco som sa potom trepala do nemocky, ze to som uz mohla vydrzat do poradne ale mam aj fotecku sice je to este take nie moc viditelne ale da sa tam krasne rozoznat hlavicka telicko a take male rucky
@andrea_stella...gratulka k sonu a fotke,.Aky ste velky?
@orchidea8 haha vies, ze ani neviem?musim kuknut do knizky, ja som rano bola taka prispata len som si vduchu hovorila, ze jak dobre, ze som sa tam dole oholila,lebo fakt som necakala to vaginalne sono 😀
@orchidea8 akurat kukam , ze sme o tri dni starsi 😀 a to ostatne nechapem mam tu popisane, ze CRL je 66, BPDxFOCD je 21, NT je 1,8mm a frekvencia srdca je 168 nic viac tu nemam 😠
Ahojky,tak ako?u nas prave prší 😒 a ja som sa tak tesila,že sa prejdem v peknom slnečnom počasí 😕
babenky-to sukromna tema už neexistuje?lebo toto mi vypisuje...
@andrea_stella akurat som citala, ze podla tepu srdiecka sa da zistit aj pohlavie.... ;) chces moj tip? ;)
@sunny15 ak si bola zaregistrovaná a neprispievala si tak asi ťa vyradili 😕
@stipec26 ja viem u mna to vyzera na dievca 😀 a inak maly maval okolo 140 😉
@marcelatje no to je hroznéé 😀 vyradia ťa....vždy ked som tam šla,tak tam nikto nebol....nebolo tam s kym si písať..
@andrea_stella 🙂 🙂 🙂 tak vies na co sa mozes tesit - gratulujem 😉
@paula80 cim vyssi tep, tak je vacsia sanca na dievcatko.... chlapcom bije pomenej, okolo 120
@stipec26 tak možno ďalšia položka do tabuľky 😉 uvidíme nabudúce v poradni a vychádza to?lebo toto som nikdy nesledovala v knižke,ale čosi sa mi marí,že chalani mávali tak 128,ak si dobre spomínam.
Ozaj teraz ma napadlo,smiešna otázka,ale kde končia tehotenské knižky,v nemocke v koši?Možno by to bola pekná pamiatka na každé tehu 🙂

@miska58 tak to musi byt strasne, ja mavam migrenu naozaj málo, vacsinou je to spojené s prudkou zmenou počasia (aj pred pár dňami začalo snežiť, potom zrazu teplo)... keby ma bolela castejsie urcite by som uz davno sla za lekarom... ;(
mne niekedy naozaj pomoze aj masáž krku, niekedy take 4dcl koly na šup vypiť,
a ked som cvičila aj tú chrbticu, tak ma nič nebolelo... ale to som mala spojené aj s masážami...bola som krásne uvoľnená a zregenerovaná, možno aj preto som vtedy otehotnela hned na prvý šup 🙂 ale celé tie procedúry trvali aj 2 mesiace... mna zase strašne bolievali kríže, preto som vyhľadala lekára...