September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ja chodim na msaz aj vcera som bola,lenze kocky moje ja som vo Viedni a nemozem povedat ze by to bolo lacne aby som si to dovolila kazdy tyzden za 30min 30€ 😒 neviem kolko to stoji na slovensku,ale aj tak ak by som tam mala chodit koli masazi s cestou by ma to vyslo asi este drahsie.A nemozem povedat zeby mi na migrenu masaze pomohly,pomozu mi na barz co ine ale bohuzial nie na migrenu ☹
@sissmiss ty koxo, som preskakovala ku koncu slova a hladala, ze co bolo aka farba a ty modra a tak citam este raz cele poriadne a teda ze tesco?!?! 😀 😀 😀 az som prestala dychat a mozgove bunky pracovali, ze vlastne nie obalka s pohlavim - ste ma tu mali vidiet ako sa mi parilo z hlavicky.... nastastie aj ja som bola dnes vecer vyniest smeti - tak som neobvykle kukla schranku a tiez mame modru - modru obalku z tesca ;) a lezi tu predo mnou na stole, tak mi to celkom "rychlo" doslo 🙂 🙂
@veverka84 no inak fakt - ani sme sa nespytali, ci to zverejni... ale snad, ked uz mame tu super tabulku ;)
@nmonika tak stastnu cestu - a do ktorej casti slovenska - odkial si?
Ahojte dievcata,chcela som sa spytat tych co uz mate deticky,nosite tie vase mladsie na ruckach alebo ich na ne beriete,mne sa niekedy nedari tomu vyhnut,nakolko som niekedy sama s malou,aj vcera to tak bolo,myslite ze to babatku neublizi?
akurat som pozrela tu tehotensku knizku s ninkou ked som bola vobec to tam neni ani pri jednom sone uvedene ani nikde takze vas sklamem... 🙂
@daniela02 no ved to niekedy to nejde, u nas to starsi vie pochopit tiez sa rad popestoval este myslim doma potulit sa a pod. tak teraz sa tulime s velkym ohladom na brusko je zlaty chape to.mala tiez chape ze mame ,,babiku,, v brusku ale niekedy ma amok a to ju ziadna babika v brusku nezaujma a musim ju vziat.
Ahojky tehuľky...tak sa k Vám pridávam mám trojročnú dcérku a s manželom sme sa rozhodli pre ďalšie miminko...a podarilo sa na prvý krát 🙂 na Vianoce. Takže termín máme 18.09.2012. Tehotenstvo znášam celkom fajn a ako ste na tom vy? mate už prvu ultrazvukovu fotku?
A dievcata este otazka,pozivate nejake lieky na travenie,lebo ja s tym mam trosku problem najma ked som v
praci
ahojte dievčatá zvykne Vás pichať na ľavej strane tak nižšie?
ja tiez dviham, aj 15kg aj 13kg dieta... samozrejme ked sa da - radsej sa k nim zohnem, obimem na zemi, posadim si na nohy... ale ked dviham - tak s pokrcenymi nohami, rovny chrbat a davam si ich vysoko, nad zaludok, po prsia, nohy okolo mna ..... a ked z vane tak iba zapajam ruky - zohnem v laktoch, lakte k telu a iba predlaktim dviham a teda rukami / dlanami ;) ....ale minule som nakupila dzusy, ryzu, cestoviny, mlieko a nejako som to prehnala... a z kosika do kufra pohoda - ako z vane, ale od auta domou bola makacka... priznavam, ze od vchodu som to uz len tahala v tej velkej zltej billa taske... a samozrejme vecer boli potom bolesti - des....
@daniela02 a ako myslis na travenie? ako espumisan? ten si obcas dam, ked ma boli brusku a zvacsa su to plyny ;) ale inak ked ti je zle, tak Hylak Forte - kukla som na webe pribalovy letak teraz a je aj pre tehule, aj som si myslela, lebo ja to davam aj mojim malym detom
Prezývka--Termín pôrodu pp--mám doma --Tušák/mená--je mi zle?--zvraciam?--chute--G--tep--w predpovede
kali23-----------1.9.2012--------prvorodička---------tušák----------áno---nie---------sladké
katka 143------2.9.2012------chlapec, dievča------chlapec---------------------------ovocie
petraas---------3.9.2012-----------dievča-------------chlapec-----ano---nie-------slane, kysle----www chlapec
sissmiss-------3.9.2012-----------chlapec----------chalan--------áno---nie-----------slané---159-----www chlapec
daniela 02------7.9.2012-----------dievča-------------chlapec-----ano---nie
zuzana_v1------8.9.2012----------dievča-------------dievča-------ano---nie-----------sladké--------www dievča
zahadka---------12.9.2012--------chlapec-------------dievča-------áno--áno----------sladké--------www dievča
monhla----------12.9.2012---------dievča--------------chlapec------áno----áno-------nechuť--------www chlapec
veverka84------12.9.2012------chlapec/dievča-------chlapec-----ano-ano--------slané a mäso------Gen dievča
lu 17--------------13.9.2012---------prvorodička---------chlapec-----ano---ano-----------slane--------www chlapec
marcelatje-------14.9.2012----------prvorodička--------dievča-------áno---áno--------slané, kyslé
paula80----------16.9.2012--------chlapec, chlapec---chlapec-----áno---nie-------------slané------wwwchlapec
montinka---------17.9.2012--------chlapec, dievča-----dievca------ nie----nie-----------sladké
lusinda1989------17.9.2012----------prvorodička-------dievča--------ano--nie-------------všetko
sunny15----------18.9.2012-----------prvorodička--------dievča--------ano--ano-----------mäso
soniatko-----------20.9.2012-----------prvorodička--------chlapec-----áno--nie----------kyslé a polievky
stipec26-----------23.9.2012---------chlapec, dievča------chlapec----áno--nie-----------slané, kyslé---www chlapec
katka_77-----------27.9.2012---------dievca, dievca-------chlapec---ano---ano----------slane, kysle----www chlapec
lussinkaaa---------30.9.2012-----------prvorodička---------dievča-----áno---nie-----------slané, kyslé---www chlapec
@sissmiss no nádhera 😀
@marcelatje 😀 potvora 😀
a existuje sposob aj ak to preniest do kvazi wordu ze sa medzery nahradia pomlckami, alebo teda nejakymi znakmi...ale spravila som to rucne 😎
@sissmiss sánka dolu šéfe 😀
a navarila som nenormalne dobre cestoviny s kuracimi prsiami, vela smotany, aj sladka aj kysla a chutili ako nivove, aj ked tam niva nebola, a myslela som ze bude na tri dni, ale ledva dnes na veceru a mozno trosku na zajtra 🙂
@marcelatje rehocem sa 😀
ale jaka oblbnuta budem ked budem na materskej, este doteraz nemam spat tu kapacitu spred materskej 😀 a to uz su roky
tak už mám tehotenskú knižku a výsledky z krvi a moču v pohode 😀 ďalšia poradňa o mesiac, len musím medzitým stihnúť EKG.
@marcelatje v tehu knizke nemas tep babata?

ahojte,dnes rano na krv,bola som taka hladna,to je pre mna hrozne vydrzat aj do 8.30, aj vam tak chuti papat,zjem vsetko okrem ryb,udenych veci,klobas,az sa bojim ,kolko priberiem...Ako ratate tie mena? opatrujte sa baby,nech prejdu aj vsetky nevolnosti a prechladnutia,,mata 🙂