icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

marcelatje
1. mar 2012

@sissmiss nemám ☹

stipec26
1. mar 2012

zeny tak bojova uloha na najblizsom UTZ - dajte si ho povedat, oni to aj tak kontroluju, tak sa na to treba spytat - zapiste si otazku na ruku alebo na brusko prilepte zlty papierik ;)

a inak krasna tabulka 🙂

a ze uz 202 straaaaaaan?! hezky!

stipec26
1. mar 2012

@sissmiss eee a nie, ze by som sa chcela predbiehat alebo ta prehanat, ale mne doktorka podla UTZ opravila datum porodu na 16.9 ;) ale prezijem to aj na pozicii 23.9 😀 😀

montinka
1. mar 2012

@stipec26 ake obalky z tesca vam chodia?

montinka
1. mar 2012

@stipec26 a co si mame dat povedat nna utz?

gp2000
1. mar 2012

@saseenka 😢 😢 ☹

gp2000
1. mar 2012

@mendyyy ahoj aj my mame termin 18.9 😉

stipec26
1. mar 2012

@montinka
tie co si dali zistit z Genetonu pohlavie dietatka - tak im ma prist modra alebo ruzova obalka... no a dnes chodili modre obalky kockam, teda aj mne - ale boli to modre z Tesca s bodami 🙂 🙂 🙂 takze goool, ako nas tesco nachytalo....

a zistit pulz dietatka, aby sme mohli dat do tabulky, lebo cim nizsie - tym je viac sanca na chlapceka... ;)

sissmiss
1. mar 2012

@stipec26 one, to som rozmyslala, zeby som terminy uz nemenila, ze nechame tie povodne a aspon budeme vediet ako datum pm nie je az taky presny....lebo smerom ku dnu porodu to budu menit casto a nakoniec sa trafia hadam aj presne, mne sa rata toto, ze najskor to urcia podla pm, lebo podla babata, to uz sa im machruje :-P ale je to len navrh, prisposobim sa
@montinka som tu dnes narobila zmatky 😀

nmonika
1. mar 2012

baby,ja som toto dnes kupila za 10 libier.Nechapacka...

mendyyy
1. mar 2012

@gp2000 He super som zvedava či nam to vyjde presne na termin? a čo mysliš že budeš mať chlapčeka či dievčatko? Mená máš už vybraté? a pri prvom si porodila na termín?

stipec26
1. mar 2012

@nmonika ty jedna! a mozno to prvy polrok vobec po narodeni babatka este nepouzijes ;)

nechcem v tomto robit mudru, ale mam co-to oddojcene - tak si dovolim ponuknut pomoc
www.mamila.sk
pozrite si, nastudujte si prosim, po porode uz bude neskoro.... venujte si cas, postupne pozerajte videa
a ked budete v porodnici a budete mat uz depky a hormony s vami budu kyvat o 106, volajte najblizsej poradkyni... najdite si na nu cislo a zoberte si ho do porodnice.... vazne mi je luto kazdeho babatka a maminky, ktore sa trapia a nemusia.... samozrejme porody budu rozne, ale zelam vam/nam vela vela mliecka a plne bruska spokojnych babatiek

gp2000
1. mar 2012

@mendyyy no čo si,syn sa narodil 11dni po termine 🙂 a tak to tipujem aj teraz..Chcela by som dievčatko,no mam taký pocit,že to bude zase chlapec 😉 a čo ty?pozeram,že ty dievčatko už maš 🙂

nmonika
1. mar 2012

@stipec26 ved hej,ak to nebude pre mna,tak potom snad niekomu inemu,mozno v rodine pomoze.

sissmiss
2. mar 2012

@nmonika ňuňuňu to je 🙂

marcelatje
2. mar 2012

sníval sa mi chlapček, takže bude dievčatko?

sissmiss
2. mar 2012

@marcelatje yoyo 😀

sissmiss
2. mar 2012

@mendyyy mne sa maly narodil presne na termin a teda na prvy termin urceny gynekologom, bez dodatocnych uprav 🙂 ale velmi malo deti sa narodi presne na termin...je to skor vynimka

veverka84
2. mar 2012

@marcelatje podla mojich skusenostiiii anooooooooooo 😀 😀 😀 😀

veverka84
2. mar 2012

@rejocka mna nie ze pichat ale normalne citim jak keby mam svalovicu na bruchu a taha sa mi to tak do stran nie v strede ale nie je to bolest take nejake roztahovanie 🙂

veverka84
2. mar 2012

@sissmiss inak ja mam termin 25.8.podla PM 😀 😀 😀 😀 ale tak ja som kojila malu cize to fakt nemohli brat do uvahy 🙂

marcelatje
2. mar 2012

@sissmiss
@veverka84 tak ten môj to tušil, asi vedel čo robí 😀 😀 😀 som zvedavá čo sa ukáže na sone. Mne je to v princípe jedno či bude chlapček, alebo dievčatko, ale môj partner ovtedy čo sme sa bavili o bábätku túžil po chlapčekovi, ale odkedy sme otehotneli tak je na 100% presvedčený, že to bude dievčatko, len má hlavu v smútku, či bude rada hrať futbal 😀 😀 😀

Poraďte kam pôjdeme na 3D/4D v Bratislave? Dočítala sm sa, že najlepšie je ísť medzi 17 - 24 tt a to je o chvíľu 😀

stipec26
2. mar 2012

@marcelatje o chvilku?? 😀 😀 😀 ale hej, teraz to tak nevnimam, potom budem kukat ako puk, ze uz je to tu... j asom bola s malym na Zahradnickej v budove SNOP-u - http://www.novedieta.sk/ambulancie/3d4d_ultrazvuk/
a s malou to akurat vyslo, ze som bola na Expo Dieta a rodina....

A tak som sa tiez nechala zlomit manzelom a kedze nekupujeme vybavu pre babatko (a "usetrime"), tak mu ideme dat aspon nejaku pridanu hodnotu - a teda dame si zistit z Genetonu pohlavie.... 🙂

veverka84
2. mar 2012

@marcelatje najkrajsie fotky su podla mna cca ten 23 a aj kvoli tomu ze aj na morfologicky sa chodi az v 20 tt skor by som nesla aj ked mna to tiez lakalo kvoli pohlaviu...viem ze svagrina v BA bola u dr. Cunderlika a dokonca moja druha svagrina tam tiez bola co byva tu a zaplatila 70 eur a nedal jej ani fotku ani dvd.ja som bola v Hlohovci u brestanskeho u mladeho a velka spokojnost co som videla fotky co robil starsi tak nikto nemal tak pekne ako od mladeho ale preco neviem 😀 😀 😀 samozrejme v prvom rade ide o to aby sa skontrolovalo ci je babo ok a az potom tie ostatne radosti 🙂

veverka84
2. mar 2012

@stipec26 mam z teba velkuuuuuuuuuuu radost 😀 😀 😀 😀 geneton je jak ovcie kiahne moccccccc nakazlivyyyyyyyyyy 😀 😀 😀 😀

marcelatje
2. mar 2012

@stipec26 hej tam som aj volala a robia vraj malý ultrazvuk od 13 do 17tt - za 17,- EUR a veľký neskôr 64,- EUR, ale ak by som sa objednala na obidva spolu zaplatím 64,- takže sa asi oplatí ísť na obidva 😀

stipec26
2. mar 2012

@veverka84 nooo 😀 😀 😀 som bola dnes rano na krvicku (screening a protilatky) a muzik popleteny mi poslal smsku - ze nechaj zistit aj pohlavie 🙂 🙂 zrejme mu nedoslo, ze nejdem do Genetonu alebo co ?!?! ake bude jeho sklamanie, ked sa koooooonecne zobudi (este spia aj s krpcami!!! a to uz bude 9hod)

@marcelatje neviem aky mas nazor na intenzitu utz, tak len pre istotu ;) ze potom pozor - utz je fajn, ale treba ho davkovat zdravo... nedavaj si urobit celovecerny film, iba pekne skontrolovat co treba a dakujem.... a potom si doma budes pustat tych par sekund dookola 😀 😀 😀

veverka84
2. mar 2012

@stipec26 a ides asi v utorok na odber do genetonu nie?sissmiss spominala ze osobne sa odbery robia vzdy v utorky 🙂 jaj dalsi napinavy tyzden bude.a davas potom ,,romantiku,, alebo aj mail???

marcelatje
2. mar 2012

@stipec26 ja som na sone doteraz bola len 2x a na ďalšie idem až v 20tt takže u mňa to isto nepreháňajú (čítala som, že niektoré baby boli už aj 5x) samozrejme že píšu že to neškodí, ale veď musia si to prichváliť 😀 😀 😀