September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ahojte baby-no vážila som sa-1,5kg hore 😝 😀,už ste pribrali?
Takze Geneton leti 😀
My sme na normalnom sone uz v 16tt videli pindura, a 3D to len potvrdilo. Inac sme tiez boli v Hlohovci, a uzasny zazitok aj fotky!
@rejocka...bud rada ze mas minus, ja uz +2kg 😠
@rejocka...teraz citam ze si tolko pribrala...v pohode, myslim,ze pohoda priberanie.
@veverka84 tak este nie som objednana, ja som vlastne len vdaka vam tu na MK zistila, ze sa to da spravit... takze tam mozno zavolam dnes na obed, ked sa vratim domov.... idem este podat prihlasku do skolky - tak nam drzite palceky, aby nam zobrali aj druhe dietatko 🙂 a vobec netusim ako si to dam poslat - asi sa rozhodneme na mieste ;) ale zrejme mailom ;) ked uz sme zvedavost sama o sebe
som citala z viacerych zdrojov, ze 2Kg za 1 trimester je OK - a kedze som tuto hranicu uz asi presla, tak sa odvtedy viac nevazim, odvazim sa az o tyzden, ked budem koncit tento prvy trimester 😀 😀 😀
@rejocka ahoj, ja poriadne ani neviem zistiť, či už som pribrala alebo nie......mne sa zvykla váha v pribehu dňa zmeniť aj o +/- 2 kg.......snažím sa teda vážiť vždy ráno po raňajkách a z toho mi vychádza + 1kg 😀 😀 .....ale ked večer pozriem ako mi vyskočí bruško, tak mám pocit, že to musí byť aspoň 5 kg navyše 😉 😀
jááj baby, vy ste teda zvedavé 😀 😀 .....ten Geneton sa tu šíri rýchlosťou blesku 😉 😀 😀 😀
@vladka1828 😀 aj ja sa vážim len ráno-večer je viac to nechcem vidieť,ale keď mne najviac chutí jesť večer 😉
@rejocka mne zas najviac chutí na raňajky, zjem dvakrát viac ako pred tehotenstvom 😀 😀 😀 ....a strašne mi začali chutiť čokolády, to som tiež pred tehotenstvom nemusela - vždy som bola len na slané......a teraz nemám problém zjesť čokoládu na posedenie 😀 😀 😀
ahojte,
ja mam tiez plus 2kg...som zvedava kolko pribudne do konca. pri chalanoch som pribrala 16kg a 12kg...a zakazdym tych 7kg zostalo....pred dvoma rokmi sa mi podarilo schudnut na moju povodnu vahu, tak teraz si to strazim. v podstate jem stale rovnako, snazim sa o pestru vyvazenu stravu.
3d UZ si tiez nenecham ujst ale az okolo 25tt sa chystam.
pekny den tehulky.
no ja mam zatial stale minus 3 kila dole moc som nevracala ale prestala som pit sladene napoje a sladke veci mi nechutia vcera som si po dlhej dobe dala kofilu taka chut mi na nu prisla 🙂 ja som pri oboch vzdy schudla a potom som pribrala pri jednom 7 kg a pri druhom 8lebo 9 kg.skor som nabrala ked som prestala kojit hlavne syna v 9 mesiacoch to bol uplny boom na mojej vahe 😀 alebo ☹ dcerku som kojila do 2 rokov to bolo take ze celkom fajn jedla som sice viac ale nejak hrozne sa to neukladalo...
@lu17 no ja som len vracala, ale teda casto a poriadne, obcas ani mne nebolo vsetko jedno, boli to riadne zaludocne krce, ale nastastie to potom do rana preslo... ale to co spominas ty take tie crevne krce som mala asi pred dvoma tyzdnami tiez a to bol tiez des, az ma pot oblieval a praveze nie a nie ist zo mna nic von 😠 iba krce, ale potom sa to cele uvolnilo a aj babatko to zvladlo. Aj som citala vela for, ze tieto veci ak netrvaju dlho neuskodia babatku. Je ti uz ok? No ja mam asi prievan, lebo mna bolia oba rady pravej strany a je to na nevydrzanie :(
baby,aj ja som pribrala uz 2kg, pri dcerke to bolo 21kg,bola som jak gula,hadam to tak terz nebude...? 😖
@vladka1828 aj mne ranajky chutia ovela viac zjem ,zato obed omnoho mensie porcie...veceru sa nesmiem moc napraskat lebo vzdy ked si lahnem nedokazem lezat a povracam sa.takze striedmo 🙂
@veverka84 no tak ja mám napr. tú smolu, že som tzv. "dojížďak".....čiže keď mi naložia a už v polke cítim, že mám dosť, stále to zjem celé a potom nadávam, že som sa prejedla......chválabohu, že mám taký rýchly metabolizmus, lebo by som bola širšia než vyššia 😀 😀 .....ale už sa snažím, trocha sa krotiť, lebo určite bábätku neprospieva, ked ho tlačí môj žálúdok 😀
Ja priberanie radšej ani neriešim, pretože už pri potvrdení tehu /7. týždeň/ som mala +3,5 kg, čo sa mi pri prvom tehu podarilo až na konci 5. mesiaca, takže od vtedy som na váhe nebola :D
to ja tu mam asi rekord ked som zo 60 pribrala pri malom na 90 😀 ale treba povedat ze ked som dosla z porodnice mala som len malo cez 70...takze asi hlavne voda...Mne bolo teraz nastastie prvy trimester zle, maloco mi chutilo, tak som sa neprejedala, a tak mam len necele 2 kg navyse ...ale uz mi nie je zle a chuti mi vsetko...aj sladke zase naspat a z toho ja priberam najviac...ale viem ze staci obmedzit cokoladky a dve kila su dole za mesiac...mam vyskusane...len zatial sa mi obmedzit nechce 😀
tak koceny geneton zlakal aj mna ale na odbery idem az 20.3. joj uz aby to bolo 🙂
to by uz mohli dat aj nejaku zlavu pre MK 😀
Ja som teraz pozerala satky na nosenie deti a som taka dojata...a zase mi tak doslo ze to moje velke brucho bude babatko....ja sa uz tak tesim....rozfnukala som sa len raz pri zmienke ze od 12tyzdna uz same drzi hlavicku...a vcera u gyndosa ako tam moj maly pobehoval tak fnukali viacere tehulky aj so mnou...takze je to normalne 😀
@vladka1828 mne skôr slané,alebo ovocie,jogurty,syry a zo sladkosí,lentilky,alebo také arašidy v ml.čokoláde,také veľké kusy sú pospájané v kauflande to majú,mňam 😀
@rejocka radšej už nespomínaj, lebo sa mi hneď zbiehajú slinky 😀 😀 .....no nič kusnem aspoň do jablka 😀 keď arašídy nemám po ruke 😀
Joj kocky, zase som tu nebola den a pol a mam tu pred sebou polku knihy, dufam, ze inak same dobre spravy
@stipec26 Moje nezavid, ved co to dokupis a predstav si kolko toho usetris. Mne je az zle, ked sa pozriem na ceny tych kocikov. A to nehovorim vsetko ostatne.
@paula80 A ty tiez kopec usetris a potom si mozte dopriat nieco ine, ako peknu dovolenku, alebo podobne.
Ja si myslim, ze jedinu vyhodu mam taku, ze po 2 detoch viem, co kupit a co nie. Pri prvych dvoch som musela mat vsetko nejlepsie, najnovsie, vynbalezy od vymyslu sveta. Teraz som uz rozumnejsia a viem coo je vazne potrebne a co nie. 🙂 🙂
Teda dufam, ze som sa poucila s predoslych omylov. 😉
Ja inac tiez len na sladke jedla mam chut...co som predtym nemusela, tak teraz jem stale a je mi jasne ze z toho aj priberam.
Ja som sa to tu uz kocky pytala, ale to kazdu stale pobolieva podbrusko? Uz sa zacinam citit divne ze mne to ako keby ustalo a par dni uz ani neviem ze mam brusko az neviem ci je to dobre.
baby, neviete náhodou, čo sa stene s plod. vakom, v ktorom nie je plod? nejako sa sám vstrebe alebo.....?.....teda ja mám 2 plodové vaky, avšak len v jednom mám plod....... 😒

@stipec26 teším sa s tebou,zas budem nedočkavo čítať príspevky a čakať,čo napíšete,je to také napínavé, a obe aj sissmiss máte v tabuľke tušáka na chlapca aj chute ako ja,tak som zvedavá,či vám to sadne a nakoniec aj mne 😉
moj muž nechce o genetone ani počuť a bez jeho vedomia to ani nechcem absolvovať, tak asi budem musieť vydržať do utz v 20t.,ak to má byť chlapec,tak pinďurka by už malo byť vidieť 😀