icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

andrea_stella
2. mar 2012

@sissmiss no tak ja soom zvedava 😀

paula80
2. mar 2012

@andrea_stella už som to našla:
a teoria 7rocnej krvi:
moj vek je napriklad 30 rokov .... krv sa meni v rokoch 7, 14, 21, 28, 35, atd. /proste násobky 7/..... ciže mne sa menila krv v 28 rokov, teraz mam 30 ... ciže to už je 2 roky stará krv

parner má 36 rokov ..... menila sa mu v 35ke ..... teda má 1 rok starú krv

čiže on má mladšiu krv, teda dieťatko bude pohlavie mužské emoticon
http://www.pohlaviditete.cz/wp-content/uploads/...

andrea_stella
2. mar 2012

@paula80 hej hej vlastne zabudla som, ze aj tuto tabulku som nasla no ja to kazdemu pocitam ako debil 😀

andrea_stella
2. mar 2012

@paula80 a prvz davaja chalani ti tiez tak vychadzaju? a maly stee uz taky vek aj v tom obdobi pocatia lebo aj to je dolezite 😉

paula80
2. mar 2012

@andrea_stella no vyšlo mi to divne,pri prvom synovi - to malo byť dievča, pri druhom - vyšiel chlapec a teraz vychádza zas dievča, no asi to je blbosť 😀

andrea_stella
2. mar 2012

@paula80 no teraz vam vychadza chalan lebo sak muz ma mladsiu krv

paula80
2. mar 2012

@andrea_stella práveže nie,on má 33 a ja 31,teda on má staršiu,nie?

andrea_stella
2. mar 2012

@paula80 jaj prepac ja som myslela, ze tie veky co si tam pisala su vase tak potom ano vychadza baba 😉

stipec26
2. mar 2012

boze ja neviem vek svojho muza!!! 😀 😀 😀 😀 idem zobrat kalkulacku a este ze si pamatam rok narodenia

sissmiss
2. mar 2012

hmmm...ta tabulka neni asi uplne presna...lebo pri malom podla tabulky mala vyst baba...ale ked som ratala na prstoch 🙂 aj mesiace...tak by to sedelo ze chalan a aj je chalan...teraz mi zase vychadza chalan...

vladka1828
2. mar 2012

@andrea_stella tak to si ma nepotešila, lebo mne by potom vyšiel chlapec, kedže manžel je odo mňa o rok mladší ☹

sissmiss
2. mar 2012

spravim na to tabulku v exceli ? 😀

vladka1828
2. mar 2012

@paula80 takže to asi nebude presná tá teoria 😀 😀 .......lebo mne by potom vyšiel chlpček a ja by som radšej dievčatko 🙂 😀 😀 😀

sissmiss
2. mar 2012

@vladka1828 nezalezi ci mladsi, len aky ste mali obaja vek pri pocati...lebo ak napr.ty 28 a on 27 tak to vychadza baba lebo ty mas akoze cerstvo vymenenu krv 🙂

lusinda1989
2. mar 2012

mne vychadza dievca aj podla cinskeho aj podla tohoto s krvou.... 🙂

paula80
2. mar 2012

@sissmiss a nedá sa to dopísať do tej našej tabuľky,vlastne to www-podľa krvi a čínskeho,stačilo by tam dať dopisovať ch.alebo b.,nie,či bude tam toho moc?

vladka1828
2. mar 2012

@sissmiss ja viem, že na to nezáleží, ale v čase "počatia" som mala 26 a on 25 ☹ ....a jediné obdobie, ktoré by bolo vhodne na splodenie dievčatka by bolo práve v 28 rokoch ☹ ....a potom by mi zas dalších 6 rokov vychádzali iba chlapci..... ☹ 😀 😀 😀

paula80
2. mar 2012

@vladka1828 určite to nie je presné,ja som to skontrolovala aj pri synoch ešte raz,ale stále vychádza,že starší mal byť podľa čínskeho ch. a podľa krvi dievča,a mladší zas opačne podľa čínskeho dievča a podľa krvi chlapec a teraz mi to zas tak vychádza podľa čínskeho chlapec a podľa krvi - dievča,takže u mňa u každého chyba 😀 Ale aspoň som sa pri tom zabavila 🙂

lu17
2. mar 2012

@anicka245 Ahoj, uz mi je lepsie, po vcerajsku to preslo,aleb brala som vcera Smectu a dietkovala 🙂 Zastihlo to iba mna,ale uz je to ok 🙂

vladka1828
2. mar 2012

@paula80 ach ďakujem, dala si mi nádej 😀 😀 😀 😀

marcelatje
2. mar 2012

podľa čínskeho mi vychádza chlapec 🙂

sissmiss
2. mar 2012

@vladka1828 mnohym 😀
@lu17 to je super
@paula80 da sa to dopisat, po tom co som vyradila kolonku menaaa, tak sme ziskali kopec miesta...vymyslim na to vzorec aby to ratalo aj s mesiacmi, nielen rokmi pri tej krvi...

stipec26
2. mar 2012

tiez mi toto podla nevyslo - mala som mat 2 chlapcov ale doma mam parik, to druhe sa im nevydarilo

katka_77
2. mar 2012

@sissmiss Tak to je vazne pravda, ze je lepsie vidiet na vlasne oci sama, ako doverovat chlapovi. 🙂 a ked tam este ide skor na navstevu ako na nakupy, tak ta plne chapem.
Ja rozmyslam, ze co chceli vzdy kamosky, aby som im nosila ja. Tak hlavne to detske oblecenie. Next je tam lacnejsi ako na Slovensku a samozrejme maju vacsi vyber. To si mozes pozriet aj na nete a potom mu ukazat, ze co by sa ti asi pacilo, takze bude aspon ako tak vediet. Hlavne tie dievcenske satocky. ;)
Dalsiu vec co som nosila je Sudocrem. Kamosky si chvalili, ze je to najlepsi kram na detsku ritku, ale zevraj na Sk stoji kopec penazi.
Co by som ti poradila popozeraj na nete, ze co ta laka a potom ta urcite napadne kopec veci a podla toho budes vediet aj v ktorych obchodoch ich kupit.
A na koniec aby som nezabudla, kazde dieta a aj dospeli miluju Disney store, ktory je tiez na nete. 🙂 A nielen kvoli hrackam ale aj obleceniu. 😉

soniatko
2. mar 2012

No mne vychadza podla cinskeho dievca a podla toho vzorca krvi chlapec. Tak si musime fakt pockat. 😉

zuzana_v1
2. mar 2012

Ahojte 🙂 uz mame 64,3mm 🙂 a vsetko je OK 🙂 Fazuliatko sice spinkalo, ale bolo vidiet aj srdiecko 🙂 a konecne mi nerobil vnutorne sono ale cez brucho. Takze ani nekrvacam 🙂 Joj, tolko radosti 🙂

katka_77
2. mar 2012

Kocky podla tych predpovedi, mi aj podla cinskeho aj podla krvy vychadza chlapec. No ved uvidime. ;) Inak podla cinskeho mi to sedelo pri obidvoch babach. A prave sme s manzelom prepocitavali aj ten krvny a aj tam to sedi.
Inak @paula80 Ja som pozerala trosku iny cinsky kalendar a tam to bolo trosku komplikovanejsie, lebo vek matky tam bol presne podla narodenia podla cinskeho kalendara, ktory je samozrejme iny a potom je to este aj ovplyvnene v ktorom casovom pasme si sa narodila a v ktorom bolo babatko splodene. 🙂

katka_77
2. mar 2012

Babenky, by ma zaujimalo, ze aky mate na toto nazor:
http://abcnews.go.com/blogs/health/2012/03/01/b...
Neviem ako to je na Sk v tejto dobe, ale v UK sa dost vela mamiciek pri kojeni stale schovava a ja sa musim priznat, ze som bola jednou z nich. Bala som aby na mna niekto na verejnosti nevyletel a nezacal robit sceny. ☹ Myslim, ze ak to takto verejne zverejnuju o celebritach, tak by to mala mat pozitivny vplyv na verejnost a celkove zmyslanie co sa tyka kojenia na verejnosti.

sissmiss
2. mar 2012

@katka_77 vdaka za super tipy 😉 uz som muzovi pisala do prace ze potom kupi hocico pekne. Tak doplnil ze ok, ale ze si pozrieme spolu net a ukazem mu co sa mi paci a tak 🙂 tak sa tesim. Jo, pre maleho som si dala par krat doniest next, to bola pasia, aj vyber uzasny aj ceny lepsie. No, som zvedava ci bude kupovat modre alebo ruzove vecicky 🙂

katka_77
2. mar 2012

@stipec26 Jasne, jasne uz too chapem s tym tepom. A samozrejme som to hned aj s tym listockom. 😀
Neviem ci to s tymi plienkami bolo tiez pre mna, ale ja by som na zaciatku chcela vyskusat pol na pol, lebo si velmi dobre pamatam konzistenciu hovienok u novorodencoch. 🙂
My vsak budeme musiet byt pripraveny skor, lebo v tejto krajine by najradsej nosili aj normalne oblecenie z plastu, aby to potom mohli iba hodit niekde na zem a nie to este latkove plienky. 🙂